Nieuwbouw Nieuws

Woonevent De Westlandse Zoom

Zaterdag 13 mei staat het nieuwbouwteam voor je klaar op het Woonevent De Westlandse Zoom!

Borgdorff Makelaars

Save the date! Zaterdag 13 mei staat het nieuwbouwteam voor je klaar op het Woonevent De Westlandse Zoom. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in het projectbureau van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) aan de Haagweg 33D1 in Monster. Het event is gratis en heeft een vrije inloop. Aanmelden is dus niet noodzakelijk. Het nieuwbouwteam van Borgdorff Makelaars vertegenwoordigt de twee projecten Boomgaerde en Kavels Achter de Duinen.

Boomgaerde in Monster

Boomgaerde fase 1a bestaat uit 44 heerlijke woningen verspreid over 5 woningtypes: Familiewoningen, Herenhuizen, Twee-onder-een-kapwoningen, een Herenboerderij en een Vrijstaande villa. Hierdoor is er voor ieder wat wils in Boomgaerde! In de buurt van Boomgaerde heb je alles wat je nodig hebt. Van huisartsenpraktijk tot winkel en van speeltuin tot sportvereniging.
Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar bijvoorbeeld Monster of Poeldijk. Surfen, paardrijden, golfen, zwemmen, wandelen en fietsen: ook dát kan allemaal in de directe omgeving van Boomgaerde.

Kavels Achter de Duinen in Monster

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom.

Financiële vragen?

Heb jij financiële vragen voor ons team? Dat is geen probleem! De hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Westland staan tijdens het event klaar om al jouw vragen te beantwoorden.