Nieuwbouw Nieuws

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning Gravin Machteld onherroepelijk!

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning van Gravin Machteld zijn onherroepelijk! Hiermee is de realisatie van de statige panden een stap dichterbij.

Borgdorff Makelaars

Voor het nieuwbouwproject Gravin Machteld te ‘s-Gravenzande liep een Raad van State procedure m.b.t. het bestemmingsplan. De Raad van State heeft inmiddels uitspraak gedaan en heeft het ingestelde beroep verworpen. Hiermee zijn het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning onherroepelijk!

Planning

De realisatie van het nieuwbouwproject is weer een stap dichterbij met een onherroepelijk bestemmingsplan en omgevingsvergunning. De komende tijd gaat het team van Gravin Machteld hard aan de slag om de overige gestelde voorwaarden te vervullen om tot realisatie van het plan over te kunnen gaan.

Nu in verkoop

De appartementen in Gravin Machteld zijn reeds in verkoop gebracht. Residence Gravin Machteld is zonder twijfel de top van de woningmarkt in het Westland. De statige panden worden gebouwd op de mooie historische locatie in het centrum van ‘s-Gravenzande. In het project worden 34 chique koopwoningen gerealiseerd met een koopsom vanaf € 490.000.- en variëren in grootte van ca. 82 m2 tot ca. 183 m2. Alle koopwoningen beschikken over een berging in de kelder en privéparkeerplaats.

Enthousiast?

Ook wonen op deze unieke locatie in ‘s-Gravenzande? Neem dan contact op met team Nieuwbouw voor een vrijblijvende afspraak via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl.