Nieuwbouw Nieuws

Maandag 20 november a.s. start verkoop Kavels Achter de Duinen Fase 2

Goed nieuws! De verkoop van Kavels Achter de Duinen Fase 2 start op maandag 20 november 2023 a.s. om 12.00 uur. Deze fase bestaat uit 9 kavels die grenzen aan water. De kavels liggen aan de zijde van de Oorberlaan.

Borgdorff Makelaars

De verkoopdocumentatie (inclusief de kavelpaspoorten en de koopsommen) staat vanaf maandag 20 november, 12.00 uur online. Vanaf dat moment kunnen kavelvoorkeuren worden doorgegeven en kan de inschrijving worden voltooid.

Het inschrijven voor een kavel kan via het aanmaken van een online account. Alle belangstellenden die zijn ingeschreven worden automatisch op de hoogte gehouden via online nieuwsbrieven.

Iedereen die in aanmerking wil komen voor een kavel in Kavels Achter de Duinen moet tevens ingeschreven staan of zich inschrijven als woningzoekende in het woningzoekende systeem van de gemeente Westland.

Kavelevent 25 november

Op zaterdag 25 november a.s. organiseert OBWZ tussen 11.00 uur en 13.00 uur een kavelevent. Locatie van het event is: Projectbureau OBWZ, Haagweg 33 D1 in Monster. Het team van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars informeert belangstellenden over het nieuwe kavelaanbod in Fase 2. De stedenbouwkundig ontwerper van Westmade-Noord is aanwezig om toelichting te geven op het beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord waarin o.a. de richtlijnen voor de architectuur en de (ontwerp)procedures zijn vastgelegd. Ook is het mogelijk om op de bouwlocatie Westmade-Noord de 9 kavels van Fase 2 te bekijken.