Nieuwbouw Nieuws

Online verkoop Heulpark Fase 1C gestart!

Heulpark wordt uitgebreid met 14 grondgeboden woningen en 24 appartementen!

Borgdorff Makelaars

De verkoop van de buurtjes ‘Passiebloem’ en ‘Trompetbloem’ in het nieuwbouwproject Heulpark is gestart!

Buurtjes ‘Passiebloem’ en ‘Trompetbloem’

In het buurtje ‘Passiebloem’ worden 14 grondgebonden woningen aangeboden verdeeld over de woningtypes: semi bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Met dit aanbod biedt het buurtje voor ieder wat wils. Starters opgelet. De rijwoningen zijn extra aantrekkelijk voor jullie! Ook binnen de twee-kappers is er veel te kiezen. Wil je graag een erker? Of ben je op zoek naar een bijzondere tuitgevel? De keuze is aan jou!

– 3 semi bungalows, 7 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen
– Woonoppervlaktes van ca. 106 tot 166 m²
– Kaveloppervlaktes van ca. 99 tot 289 m²
– Met aanbod geschikt voor starters
– Met levensloopbestendige woningen
– Voorzien van eigen parkeerplaats

Het eerste aanbod in het buurtje ‘Trompetbloem’ van beneden- en bovenwoningen en rijwoningen is inmiddels verkocht. Aan dit aanbod worden ook 24 appartementen toegevoegd. Fijne twee- en driekamerappartementen geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gelijkvloerse woning!

– 24 appartementen
– Woonoppervlaktes van ca. 57 tot 78,6 m²
– Balkon van ca. 4,3 tot 5 m²
– Met aanbod geschikt voor starters

Inschrijfperiode

De inschrijfperiode van Heulpark Fase 1C is gestart op woensdag 17 april 2024 en loopt t/m maandag 29 april 10:00 uur. Op de projectwebsite staat het aanbod, de beschikbare verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier klaar. Na de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen op basis van het gemeentelijke registratiesysteem van Gemeente Westland. Meer informatie hierover vind je op de website van Gemeente Westland.

Een financiële check is een inschrijfvoorwaarde en toont aan dat de inschrijver de eventueel toegewezen woning kan financieren. De check is een ondertekende hypotheekverklaring opgesteld door een bank, hypotheek- of geldverstrekker. Deze kun je uploaden bij het inschrijfformulier. Heb je nog geen financiële check? Geen probleem! Onze collega’s van De Hypotheekshop Westland helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op via 0174 – 22 50 60.

Enthousiast?

Heb je vragen over het nieuwe aanbod in Heulpark? Neem dan contact op met team Nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nlWij helpen je graag!