Nieuwbouw Nieuws

Save the date: KasseNova aan de Vaart event 19 november 2022

Zaterdag 19 november nodigt het verkoopteam van KasseNova aan de Vaart je uit voor het KasseNova verkoopevent. Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom op de locatie van het nieuwbouwproject (Nieuwe Vaart 11 te 's-Gravenzande).

Borgdorff Makelaars

Langs de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande worden 8 watervilla’s (type Dreamer), 3 penthouses (type Miracle), 25 luxe appartementen (type Treasure en Clasico) en 40 betaalbare koopappartementen (type Pretty Nova) in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd. De woningen in KasseNova aan de Vaart hebben een woonoppervlakte van 53 tot 204 m2 en beschikken over een buitenruimte van 13 tot maar liefst 248 m2 met prachtig uitgezicht over de ecologische zone of de Nieuwe Vaart. Benieuwd naar wonen in KasseNova aan de Vaart? Kom dan vrijblijvend langs bij het verkoopevent op zaterdag 19 november!

Ontwikkelingen in KasseNova aan de Vaart

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in KasseNova aan de Vaart! De Pretty Nova appartementen krijgen een nieuwe keuken van Bruynzeel Keukens in de koopsom. Tijdens het verkoopevent zijn nieuwe 3D beelden van de woonkamer met de keuken evenals de bijbehorende keukenbrochures te zien. Ook is het anti-speculatiebeding voor de Pretty Nova appartmenten versoepeld. Het verkoopteam vertelt jou graag tijdens het event wat dit jou als koper voor voordelen biedt. Gaat jouw interesse uit naar één van de andere woningtypes? Het verkoopteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Datum en locatie verkoopevent

Wanneer: Zaterdag 19 november a.s. (vrije inloop)
Hoe laat: 11.00 tot 13.00 uur
Waar: Nieuwe Vaart 11, 2691 MA, ‘s-Gravenzande

Meer informatie

Alvast het aanbod en de verdere informatie over KasseNova aan de Vaart bekijken? Ga dan naar de projectwebsite: www.kassenova.nl of neem vrijblijvend contact op met team nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl