Nieuwbouw Nieuws

De bouw van KasseNova aan de Vaart gaat definitief starten!

Fantastisch nieuws voor de kopers van project KasseNova aan de Vaart! De bouw mag binnenkort definitief starten!

Borgdorff Makelaars

Alle opschortende voorwaarden van het project KasseNova aan de Vaart zijn vervuld. Dit betekent dat de goed nieuwsbrief is verstuurd aan de kopers en de bouw binnenkort definitief mag starten! Een prachtige mijlpaal voor alle toekomstige bewoners en belangstellenden in het project.

Planning en start bouw

In december 2023 zal de aannemer beginnen met het inrichten van de bouwplaats op de projectlocatie. Vervolgens staat de start bouw van het project ingepland voor Q1 2024. In voorbereiding op de start bouw, zullen de bestaande woningen op de projectlocatie binnenkort worden gesloopt. Naar verwachting zullen de sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd voor medio oktober.

Ook wonen in KasseNova aan de Vaart?

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in KasseNova aan de Vaart. Van betaalbare studio’s tot luxe penthouses: KasseNova aan de Vaart biedt voor iedereen een woning die past bij zijn of haar woonwensen en levensfase. Benieuwd naar de woningen? Neem dan vrijblijvend contact op met team Nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl of bekijk het aanbod op de projectwebsite.