Huis verkopen

Wij verkopen jouw huis aan de beste koper

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring hebben wij de meeste kopers voor jouw huis. Voordeel voor jou? De beste prijs én de beste voorwaarden.

Contact opnemen

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars

Zó verkopen we jouw huis

Meer tijd én aandacht voor kopers

Wij besparen nooit op de bezichtigingen, maar geven kopers de tijd en ruimte om jouw huis serieus te bekijken. Bovendien zetten wij een stapje extra om al in een vroeg stadium zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren.

  • Aandacht tijdens bezichtigingen

    Om kopers maximaal te enthousiasmeren voor jouw huis

  • Serieuze screening van jouw kopers

    Minimale ontbindingen door zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren

  • Juridisch ijzersterk

    Maatwerk begeleiding zonder gedoe achteraf

Onze werkwijze

Jouw huis verkocht in
8 stappen

Borgdorff Makelaars

Stap 01

Vrijblijvend adviesgesprek
Borgdorff Makelaars

Stap 02

Bepalen woningwaarde
Borgdorff Makelaars

Stap 03

Goede verkooppresentatie van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 04

Online aanmelding van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 05

De bezichtigingen
Borgdorff Makelaars

Stap 06

Bespreken van de biedingen
Borgdorff Makelaars

Stap 07

De koopovereenkomst
Borgdorff Makelaars

Stap 08

Juridische overdracht bij de notaris

30 maart 2022

Contact met makelaar verliep gedurende het gehele verkoop proces goed, snelle beantwoording van vragen en behulpzaam.

Verkoper Pieter Verweijweg 19

8

22 maart 2022

Zeer vriendelijke, professionele en meegaande makelaar. Erg tevreden! Zij nemen veel uit handen, zoals inplannen foto's en bezichtingen. Na elke bezichtiging werd er een verslag in het digitale dossier geschreven, zodat wij op de hoogte waren hoe dit verliep.

Verkoper Raaphorstlaan 39

8,5

21 maart 2022

Deskundige makelaar, goed bereikbaar. Ook goede adviezen in de verkoopprocedure. Hield deadlines goed in het oog en ons hierover op de hoogte.

Verkoper Julianasingel 7 B

9,5

15 maart 2022

Het tijdstip van onze vraag tot bemiddeling bij de aankoop van een nieuw huis en tegelijkertijd een verzoek tot bemiddeling bij de verkoop van ons oude huis was in een lastige periode: net na Corona, berichten over stijging van de hypotheekrente en de berichtgeving over de oorlog in Oekraïne waren niet bepaald rustgevend voor cliënten. Maar de makelaar heeft het hoofd kalm gehouden en zich steeds positief opgesteld. Hetgeen uiteindelijk resulteerde in de koop van een nieuw huis en de definitieve verkoop van ons oude huis.

Verkoper Hortensiastraat 44

10

04 maart 2022

De makelaar was altijd bereikbaar, of belde terug zodra dit kon. Geeft duidelijke en heldere adviezen . Goed geadviseerd en begeleid tijdens het verkopen en kopen van een woning.

Verkoper Mendelssohnplein 43 B

9

28 februari 2022

Evenals tijdens de verkoop van onze vorige woning zijn wij ook nu weer uitstekend geholpen, geadviseerd en begeleid tijdens deze verkoop.

Verkoper Jan van Schaffelaarstraat 8

10

17 februari 2022

De makelaar heeft de marktwaarde goed ingeschat en de communicatie verliep goed. We zijn goed begeleid tijdens het proces.

Verkoper Dedemsvaartweg 1347

7,8

10 februari 2022

Prima makelaar kan ze iedereen aanbevelen. Miranda Mirck je bent een topper, zowel bij aankoop als verkoop.

Verkoper Leersumstraat 60

10

10 februari 2022

De makelaar heeft de marktwaarde goed ingeschat en de communicatie verliep goed. We zijn goed begeleid tijdens het proces.

Verkoper Meppelweg 940 A

10

06 februari 2022

Contact was heel prettig en erg kundig. Bij eerste gesprek, waarin de opdracht voor verkoop nog niet had gegeven, had de makelaar het huiswerk al goed gedaan. De inzet van de makelaar heeft zijn waarde bewezen.

Verkoper Dreeslaan 3

9

28 januari 2022

Onze makelaar was altijd te bereiken en wilde altijd helpen met wat voor vragen dan ook, kortom top!

Verkoper Forellendaal 152

8,3

26 januari 2022

Irene Borgdorff en de andere medewerkers van Borgdorff Makelaars kan ik alleen maar een 10 geven, omdat hoger niet kan. Anders had ik dit zeker gedaan! Ik heb zelden een makelaar meegemaakt die zo betrokken en prettig en vakkundig is zoals Irene Borgdorff. Dat wist ik al in 1996, toen ik zelf dit huis via haar kocht. Ook voor mijn bedrijf heb ik meerdere keren op haar vakkundigheid kunnen vertrouwen.

Verkoper Herenstraat 46

10

21 januari 2022

Contact was heel prettig en erg kundig. Bij eerste gesprek, waarin de opdracht voor verkoop nog niet had gegeven, had de makelaar het huiswerk goed gedaan. Bij het 'in de markt zetten' van het huis vond ik dat te laag werd ingezet. Uiteindelijk werd die prijs wel verhoogd en was het huis toch snel verkocht. De inzet van de makelaar heeft op die manier ook zijn waarde bewezen.  Ik heb wel het idee dat ik relatief weinig heb hoeven doen in het verkoopproces.

Verkoper Waterlelie 70

9,5

20 januari 2022

Goede, snelle en duidelijke communicatie! Van a tot z zijn wij goed begeleid en na elke bezichtiging kregen we een fijne terugkoppeling.

Verkoper Woudveen 31

8,3

20 januari 2022

Deze makelaar is zeker aan te bevelen. Snelle en duidelijke dienstverlening. Kent de omgeving en de marktontwikkeling.

Verkoper Stoeldraaiersgaarde 18

8

18 januari 2022

Karen is een kundige makelaar die echt met je meedenkt. Als je vragen hebt dan staat het team ook voor je klaar.

Verkoper Huijgenspark 32

9,5

15 januari 2022

De begeleiding ging redelijk. Vriendelijke en behulpzaam aan de telefoon. Weinig fysieke contact wegens Corona. Zou deze makelaar wel aanbevelen.

Verkoper Durbanstraat 29

8,5

13 januari 2022

Heel goede begeleiding bij de verkoop van ons huis Zeer tevreden over de goede communicatie, wij werden goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke medewerkers met veel vakkennis.

Verkoper Larixlaan 29

10

20 december 2021

Fijne samenwerking en goed contact bij zowel verkoop oude huis als aankoop nieuwe huis. Martijn is goed bereikbaar en neemt de tijd voor een heldere uitleg.

Verkoper Burgemeester Elsenlaan 38

9

18 december 2021

We hebben goede contacten gehad met dit makelaars kantoor van Borgdorff. En zijn door kwalitatief goede medewerkers geholpen met de verkoop van onze woning.

Verkoper Molenweg 8 B

8

15 december 2021

Bijzonder prettig verlopen en geheel voldaan aan de verwachtingen. Gewoon allemaal lekker snel geregeld

Verkoper van Dahliastraat 58

8,5

10 december 2021

Er is een fijne samenwerking met de makelaar. Ze denken mee en adviseren om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verkoper van Callenburghstraat 15

8,8

07 december 2021

Alles is volgens verwachting verlopen. We zijn heel prettig begeleid en zijn tevreden. We werden goed en snel op de hoogte gehouden na de bezichtigingen. Heel prettig zo. Zal zeker aanbevelen, hebben al eerder zaken gedaan met deze makelaar.

Verkoper van Dovenetel 13

9

29 november 2021

Goed geholpen met de verkoop van ons huis. Fijn contact met de dames van kantoor. Goede adviezen gekregen.

Verkoper Duyvenvoordestraat 159

8,8

24 november 2021

Er zijn mooie realistische foto`s van het huis gemaakt. Als we vragen hadden, waren ze altijd bereikbaar met goede antwoorden: het was ze nooit teveel. Ze hielden ons goed op de hoogte van alle verkoop acties. De uitleg en het advies was duidelijk. We zijn erg tevreden.

Verkoper De Colman 6

8,5

22 november 2021

Borgdorff Makelaars heeft het verkoopproces erg professioneel en goed vorm gegeven. We zijn goed ondersteund en geadviseerd bij de verkoop en de presentatie van onze woning. Daarnaast konden we gemakkelijk gebruik maken van hun netwerk. Tijdens het verkoopproces zijn we erg goed op de hoogte gehouden over de status van de verkoop en de aspecten van de biedingen. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en het resultaat. We bevelen Borgdorff Makelaars van harte aan.

Verkoper van Slangekruid 90

10

16 november 2021

Goede service. Zeer deskundig. Veel marktkennis. Goede service en begeleiding. Fijne prijs / kwaliteit.

Verkoper van Röntgenstraat 23

9

10 november 2021

Martijn Borgdorff is een hele fijne makelaar. Hij is deskundig en zorgvuldig. Hij neemt je mee in het hele proces. Een volgende keer zullen we zeker weer bij hem aankloppen.

Verkoper Azaleapark 17

10

20 oktober 2021

Altijd fijn en goed contact met de makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden van alles. De makelaar heeft ook geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis super blij mee!

Verkoper van Vallumstraat 152

9

01 oktober 2021

Mandy heeft super goed geholpen! Ze heeft ons voorzien van pragmatisch advies, alle vragen beantwoordt, stond ons met raad en daad bij toen het even tegenzat. Ze heeft het proces heel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt, zodat wij ons op andere zaken konden richten. Niets dan lof!

Verkoper van Smildestraat 1

8,8

12 augustus 2021

Het verzoek van ons om versneld alles in gang te zetten is direct opgepakt, heel soepel verlopen en heeft tot een goed resultaat geleid. Zelfs tijdens verlofdagen heeft onze makelaar ons heel goed op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen. Er is goed naar onze wensen geluisterd en zijn netjes uitgevoerd. Alleen maar lof.

Verkoper van Van Maerlantlaan 79

10

04 augustus 2021

Vanaf het begin had ik heel veel vertrouwen in mijn makelaar. Alles liep zoals ik gehoopt had. Als ik vragen had, kwam er altijd gauw een antwoord. Ik kreeg advies over allerlei zaken waaraan ik niet eens had gedacht. Heel veel dank Borgdorff en in het bijzonder Gealine.

Verkoper van Meppelrade 141

10

22 juli 2021

Altijd bereikbaar, goede informatie, maar dit is niet de eerste keer dat ik gekocht of verkocht heb via Borgdorff Makelaars. Uitstekende makelaar is aan te bevelen.

Verkoper Eliasdreef 104

9,3

13 juli 2021

Zeer prettige samenwerking met waardevolle tips omtrent de verkoop van ons appartement. Door goede kennis van de lokale markt, goede waarde inschatting en mooie promotie is ons appartement snel verkocht mede ook door steeds inspelen op de mogelijkheden van kopers. Super bedankt Borgdorff Makelaars.

Verkoper van Soestdijksekade 723

9

06 juli 2021

Het contact met de makelaar verliep goed en plezierig en begon al bij de kennismaking. Veel kennis van de stand van zaken. Goed advies bij het verbeteren van het appartement om deze voor de verkoop een stuk aantrekkelijker te maken. Ook de updates per mail en telefoon waren goed en duidelijk. Een fijne makelaar die ik zeker zou adviseren bij anderen.

Verkoper Hector Berliozkade 72

8

29 juni 2021

Ben zeer tevreden met Borgdorff Makelaars vooral met Angelique contact was zeer goed mijn woning is zeer snel verkocht.

Verkoper van Chopinplein 172

10

15 juni 2021

Borgdorff (Miranda Mirck) is een professionele partij en veel ervaring. Dat vertaalt zich in een uitstekende verkoopbegeleiding en prettige samenwerking.

Verkoper van Beeklaan 60

9

07 juni 2021

Prima makelaar: kundig, vriendelijk, service gericht, meedenkend, goede informatiebron bij de bezichtigingen (de bezoekers waren enthousiast), communiceert duidelijk en op alle momenten dat dat nodig is, bereid stapje extra te doen. Kortom: wij zijn erg blij en enorm tevreden.

Verkoper van Julianalaan 44

10

26 april 2021

Het contact met de makelaar verliep vanaf het eerste moment zeer prettig. De deskundigheid, maar ook de betrokkenheid van de makelaar is tot aan het afronden van de opdracht uitstekend geweest. Ik beveel deze makelaar van harte aan.

Verkoper van Martin Luther Kingstraat 21

9,5

02 april 2021

Geweldig geholpen door Judith! Erg persoonlijk, goede service, bereid met je mee te denken en alles word uit handen genomen. Zeker aan te bevelen! Het verliep snel en vlekkeloos.

Verkoper Larixlaan 63

9,3

14 maart 2021

Onze makelaar was altijd duidelijk en volledig in de communicatie. Door de inzet van onze makelaar verliep de verkoop van ons huis soepel. Wij hebben haar persoonlijke aandacht als zeer waardevol ervaren.

Verkoper van Molenlaan 19 A

9,5

11 maart 2021

Karen van Borgdorff makelaars was de verkopende makelaar toen ik mijn huis kocht, nu 7 jaar later heb ik geen moment getwijfeld om haar weer te benaderen voor de verkoop van mijn huis. Karen is professioneel, gedreven en betrouwbaar. Er was altijd een goede communicatie. Ik zou haar en Borgdorff Makelaars zeker aanraden.

Verkoper van Meppelrade 25

10

9.2

Verkoopgemiddelde

641 beoordelingen

9.4

Aankoopgemiddelde

99 beoordelingen

Recent verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Recent verkocht

Huis verkopen?

Onze makelaars staan voor je klaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.