Huis verkopen

Wij verkopen jouw huis aan de beste koper

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring hebben wij de meeste kopers voor jouw huis. Voordeel voor jou? De beste prijs én de beste voorwaarden.

Contact opnemen

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars

Zó verkopen we jouw huis

Meer tijd én aandacht voor kopers

Wij besparen nooit op de bezichtigingen, maar geven kopers de tijd en ruimte om jouw huis serieus te bekijken. Bovendien zetten wij een stapje extra om al in een vroeg stadium zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren.

  • Aandacht tijdens bezichtigingen

    Om kopers maximaal te enthousiasmeren voor jouw huis

  • Serieuze screening van jouw kopers

    Minimale ontbindingen door zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren

  • Juridisch ijzersterk

    Maatwerk begeleiding zonder gedoe achteraf

Onze werkwijze

Jouw huis verkocht in
8 stappen

Borgdorff Makelaars

Stap 01

Vrijblijvend adviesgesprek
Borgdorff Makelaars

Stap 02

Bepalen woningwaarde
Borgdorff Makelaars

Stap 03

Goede verkooppresentatie van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 04

Online aanmelding van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 05

De bezichtigingen
Borgdorff Makelaars

Stap 06

Bespreken van de biedingen
Borgdorff Makelaars

Stap 07

De koopovereenkomst
Borgdorff Makelaars

Stap 08

Juridische overdracht bij de notaris

10 november 2021

Martijn Borgdorff is een hele fijne makelaar. Hij is deskundig en zorgvuldig. Hij neemt je mee in het hele proces. Een volgende keer zullen we zeker weer bij hem aankloppen.

Verkoper Azaleapark 17

10

01 oktober 2021

Mandy heeft super goed geholpen! Ze heeft ons voorzien van pragmatisch advies, alle vragen beantwoordt, stond ons met raad en daad bij toen het even tegenzat. Ze heeft het proces heel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt, zodat wij ons op andere zaken konden richten. Niets dan lof!

Verkoper van Smildestraat 1

8,8

24 november 2021

Er zijn mooie realistische foto`s van het huis gemaakt. Als we vragen hadden, waren ze altijd bereikbaar met goede antwoorden: het was ze nooit teveel. Ze hielden ons goed op de hoogte van alle verkoop acties. De uitleg en het advies was duidelijk. We zijn erg tevreden.

Verkoper De Colman 6

8,5

20 december 2021

Fijne samenwerking en goed contact bij zowel verkoop oude huis als aankoop nieuwe huis. Martijn is goed bereikbaar en neemt de tijd voor een heldere uitleg.

Verkoper Burgemeester Elsenlaan 38

9

07 juni 2021

Prima makelaar: kundig, vriendelijk, service gericht, meedenkend, goede informatiebron bij de bezichtigingen (de bezoekers waren enthousiast), communiceert duidelijk en op alle momenten dat dat nodig is, bereid stapje extra te doen. Kortom: wij zijn erg blij en enorm tevreden.

Verkoper van Julianalaan 44

10

29 juni 2021

Ben zeer tevreden met Borgdorff Makelaars vooral met Angelique contact was zeer goed mijn woning is zeer snel verkocht.

Verkoper van Chopinplein 172

10

12 augustus 2021

Het verzoek van ons om versneld alles in gang te zetten is direct opgepakt, heel soepel verlopen en heeft tot een goed resultaat geleid. Zelfs tijdens verlofdagen heeft onze makelaar ons heel goed op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen. Er is goed naar onze wensen geluisterd en zijn netjes uitgevoerd. Alleen maar lof.

Verkoper van Van Maerlantlaan 79

10

16 november 2021

Goede service. Zeer deskundig. Veel marktkennis. Goede service en begeleiding. Fijne prijs / kwaliteit.

Verkoper van Röntgenstraat 23

9

14 maart 2021

Onze makelaar was altijd duidelijk en volledig in de communicatie. Door de inzet van onze makelaar verliep de verkoop van ons huis soepel. Wij hebben haar persoonlijke aandacht als zeer waardevol ervaren.

Verkoper van Molenlaan 19 A

9,5

20 oktober 2021

Altijd fijn en goed contact met de makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden van alles. De makelaar heeft ook geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis super blij mee!

Verkoper van Vallumstraat 152

9

07 december 2021

Alles is volgens verwachting verlopen. We zijn heel prettig begeleid en zijn tevreden. We werden goed en snel op de hoogte gehouden na de bezichtigingen. Heel prettig zo. Zal zeker aanbevelen, hebben al eerder zaken gedaan met deze makelaar.

Verkoper van Dovenetel 13

9

10 december 2021

Er is een fijne samenwerking met de makelaar. Ze denken mee en adviseren om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verkoper van Callenburghstraat 15

8,8

04 augustus 2021

Vanaf het begin had ik heel veel vertrouwen in mijn makelaar. Alles liep zoals ik gehoopt had. Als ik vragen had, kwam er altijd gauw een antwoord. Ik kreeg advies over allerlei zaken waaraan ik niet eens had gedacht. Heel veel dank Borgdorff en in het bijzonder Gealine.

Verkoper van Meppelrade 141

10

26 april 2021

Het contact met de makelaar verliep vanaf het eerste moment zeer prettig. De deskundigheid, maar ook de betrokkenheid van de makelaar is tot aan het afronden van de opdracht uitstekend geweest. Ik beveel deze makelaar van harte aan.

Verkoper van Martin Luther Kingstraat 21

9,5

22 juli 2021

Altijd bereikbaar, goede informatie, maar dit is niet de eerste keer dat ik gekocht of verkocht heb via Borgdorff Makelaars. Uitstekende makelaar is aan te bevelen.

Verkoper Eliasdreef 104

9,3

15 december 2021

Bijzonder prettig verlopen en geheel voldaan aan de verwachtingen. Gewoon allemaal lekker snel geregeld

Verkoper van Dahliastraat 58

8,5

12 februari 2021

Liep erg soepel, in een tubelente markt hebben we dit proces fijn doorlopen. Goed advies gekregen en afronding naar wens van alle partijen. inclusief de kopers. echt denken in win win vanuit Karen!

Verkoper van De Wiek 1

10

11 maart 2021

Karen van Borgdorff makelaars was de verkopende makelaar toen ik mijn huis kocht, nu 7 jaar later heb ik geen moment getwijfeld om haar weer te benaderen voor de verkoop van mijn huis. Karen is professioneel, gedreven en betrouwbaar. Er was altijd een goede communicatie. Ik zou haar en Borgdorff Makelaars zeker aanraden.

Verkoper van Meppelrade 25

10

15 juni 2021

Borgdorff (Miranda Mirck) is een professionele partij en veel ervaring. Dat vertaalt zich in een uitstekende verkoopbegeleiding en prettige samenwerking.

Verkoper van Beeklaan 60

9

06 juli 2021

Het contact met de makelaar verliep goed en plezierig en begon al bij de kennismaking. Veel kennis van de stand van zaken. Goed advies bij het verbeteren van het appartement om deze voor de verkoop een stuk aantrekkelijker te maken. Ook de updates per mail en telefoon waren goed en duidelijk. Een fijne makelaar die ik zeker zou adviseren bij anderen.

Verkoper Hector Berliozkade 72

8

13 juli 2021

Zeer prettige samenwerking met waardevolle tips omtrent de verkoop van ons appartement. Door goede kennis van de lokale markt, goede waarde inschatting en mooie promotie is ons appartement snel verkocht mede ook door steeds inspelen op de mogelijkheden van kopers. Super bedankt Borgdorff Makelaars.

Verkoper van Soestdijksekade 723

9

02 april 2021

Geweldig geholpen door Judith! Erg persoonlijk, goede service, bereid met je mee te denken en alles word uit handen genomen. Zeker aan te bevelen! Het verliep snel en vlekkeloos.

Verkoper Larixlaan 63

9,3

22 november 2021

Borgdorff Makelaars heeft het verkoopproces erg professioneel en goed vorm gegeven. We zijn goed ondersteund en geadviseerd bij de verkoop en de presentatie van onze woning. Daarnaast konden we gemakkelijk gebruik maken van hun netwerk. Tijdens het verkoopproces zijn we erg goed op de hoogte gehouden over de status van de verkoop en de aspecten van de biedingen. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en het resultaat. We bevelen Borgdorff Makelaars van harte aan.

Verkoper van Slangekruid 90

10

29 november 2021

Goed geholpen met de verkoop van ons huis. Fijn contact met de dames van kantoor. Goede adviezen gekregen.

Verkoper Duyvenvoordestraat 159

8,8

18 december 2021

We hebben goede contacten gehad met dit makelaars kantoor van Borgdorff. En zijn door kwalitatief goede medewerkers geholpen met de verkoop van onze woning.

Verkoper Molenweg 8 B

8

9.3

Verkoopgemiddelde

660 beoordelingen

9.4

Aankoopgemiddelde

60 beoordelingen

Recent verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Recent verkocht

Huis verkopen?

Onze makelaars staan voor je klaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.