Huis verkopen

Wij verkopen jouw huis aan de beste koper

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring hebben wij de meeste kopers voor jouw huis. Voordeel voor jou? De beste prijs én de beste voorwaarden.

Contact opnemen

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars

Zó verkopen we jouw huis

Meer tijd én aandacht voor kopers

Wij besparen nooit op de bezichtigingen, maar geven kopers de tijd en ruimte om jouw huis serieus te bekijken. Bovendien zetten wij een stapje extra om al in een vroeg stadium zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren.

  • Aandacht tijdens bezichtigingen

    Om kopers maximaal te enthousiasmeren voor jouw huis

  • Serieuze screening van jouw kopers

    Minimale ontbindingen door zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren

  • Juridisch ijzersterk

    Maatwerk begeleiding zonder gedoe achteraf

Onze werkwijze

Jouw huis verkocht in
8 stappen

Borgdorff Makelaars

Stap 01

Vrijblijvend adviesgesprek
Borgdorff Makelaars

Stap 02

Bepalen woningwaarde
Borgdorff Makelaars

Stap 03

Goede verkooppresentatie van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 04

Online aanmelding van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 05

De bezichtigingen
Borgdorff Makelaars

Stap 06

Bespreken van de biedingen
Borgdorff Makelaars

Stap 07

De koopovereenkomst
Borgdorff Makelaars

Stap 08

Juridische overdracht bij de notaris

30 augustus 2023

De makelaar was heel erg behulpzaam en altijd telefonisch bereikbaar wanneer ik met vragen zat. Ik zou ze ten alle tijden aanbevelen.

Verkoper Villastraat 15

9

24 augustus 2023

Martijn Borgdorff: Zeer enthousiast, vriendelijk en betrokken. Denkt in mogelijkheden. Is eerlijk. Prima persoon

Verkoper De Heeren van 's-Gravenzande 110

8.5

16 augustus 2023

Het contact met de makelaar was zeer persoonlijk en vlot. Ik kan Borgdorff Makelaars van harte aanbevelen.

Verkoper Trompstraat 11

8.2

24 juli 2023

Irene was betrokken en een fijn contactpersoon om mee te sparren. Professioneel in alle aspecten die je verwacht voor een juiste verkoop van de woning.

Verkoper Hartschelp 52

10

22 juli 2023

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en adviezen tijdens het verkooptraject. Er werd met ons meegedacht en de makelaar was altijd goed en snel bereikbaar als er vragen waren.

Verkoper Peterseliestraat 32

8

21 juli 2023

Bij de kennismaking adviseerde Irene al een prijs die hoger was dan de andere appartementen in het gebouw die er ook te koop stonden. Ook had ze de verwachting dat ondanks de neg. markt het appartement zelfs nog meer kon opbrengen. Haar inzichten waren inderdaad juist, het appartement heeft meer opgebracht dan waar het voor te koop stond. Een TOP makelaar, met 25 jaar ervaring en niet bang om haar nek uit te steken voor een goede prijs. Alle lof! Zeer aan te bevelen!

Verkoper Gasthuislaan 153

10

13 juli 2023

Fijn contact met Linda, zij heeft mij destijds ook geholpen bij de aankoop van het huis wat ik nu, een aantal jaar later, verkoop. Deskundig, zakelijk maar toch warm, gewoon erg prettig.

Verkoper Verheijstraat 37

10

11 juli 2023

Het contact verliep erg goed. We werden met vragen die we hadden heel goed geholpen en goede uitleg gehad als we iets niet wisten dus top.

Verkoper Hofwijk 16

10

10 juli 2023

Hele positieve contacten met deze makelaar, waarbij het enthousiasme waarmee de opdracht opgepakt werd opviel. Als dit enthousiasme ook uitgestraald wordt naar kijkers, kan het alleen maar goed gaan.

Verkoper De Backerstraat 34

8.8

09 juli 2023

Makelaar, Gealine, nam de tijd om mij als verkoper zo goed mogelijk van dienst te zijn. Goede service en begeleiding. Heel fijn!

Verkoper Waterlandsingel 93

9.2

01 juni 2023

Prettig verlopen contact met de makelaar gedurende de verkoop. De verkoop is snel gegaan dankzij Karen Schepman.

Verkoper Laan van Meerdervoort 1212

8.8

25 mei 2023

Een top makelaar. Altijd bereikbaar en toegankelijk. Deskundig, transparant en zet de klant centraal.

Verkoper Spangesekade 72 A

9.2

10 mei 2023

Borgdorff heeft ons echt ontzorgd met de verkoop van ons huis. We raden daarom Borgdorff ook zeker aan!

Verkoper Het Tolland 168

9

05 mei 2023

We zijn behoorlijk tevreden hoe onze makelaar (Miranda Mirck) de begeleiding heeft gedaan. Altijd duidelijk en kwam afspraken na. De adviezen waren deskundig en de communicatie verliep zeer goed. We vinden dat het proces van eerste contact tot laatste handelingen ongelofelijk goed ging. De makelaar heeft ons ontzorgd en we waarderen het zeer. We zijn zeer tevreden over Borgdorff Makelaars.

Verkoper Hobbemastraat 352

9.2

03 mei 2023

Top makelaar! Snel, efficiënt, deskundig, en vriendelijk, alles wat je zoekt in een makelaar. Zeker een aanrader!

Verkoper

9

26 april 2023

Altijd plezierig contact. Ze heeft zich het vuur uit de sloffen gewerkt om op korte termijn nog deelname aan de Open Huis Dag mogelijk te maken. Dit bleek achteraf cruciaal voor de verkoop(resultaten).

Verkoper Strausslaan 500

9.2

24 april 2023

Fijne makelaar, servicegericht, prettig dat één persoon aanspreekpunt is, waardoor er geen ruis op de lijn komt. Was een echte steun bij de verkoop van het huis en wat daar bij kwam kijken. Dikke pluim verdiend.

Verkoper Coornhertstraat 5

10

06 april 2023

Het contact was heel goed, alles was goed geregeld. Ik ben prima geïnformeerd en alles ging in goed overleg. Ik ben zeer tevreden. Wil iedereen deze makelaar aanbevelen.

Verkoper Athenesingel 280

10

30 maart 2023

We zijn zeer tevreden over Borgdorff. Het contact met de makelaar verliep vlot en soepel. Ze zijn open en eerlijk en konden snel schakelen.

Verkoper Singel 20

8

29 maart 2023

Hele aardige mensen. Fijn team. Intake gesprek was prettig. We hebben alles goed kunnen bespreken. Fotosessie ging niet helemaal vlekkeloos maar resultaat is goed. Het huis had al na korte tijd een serieuze koper en deze wordt ook de eigenaar van het pand.

Verkoper Dr. van den Brinkstraat 46

9.2

29 maart 2023

De makelaar heeft op een deskundige manier goed meegedacht om de woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

Verkoper Sutoriusstraat 3

8

28 maart 2023

Het contact met de makelaar verliep prima en het advies was heel deskundig. Wij hebben dit niet vaak aan de orde, een huis verkopen, maar het is perfect en vlekkeloos verlopen.

Verkoper Rijnweg 4

8.8

22 maart 2023

Makkelijk contact met de makelaar, ons huis heeft 2 weken te koop gestaan en was toen al onder bod. Prima verlopen.

Verkoper Emmastraat 32

8

20 maart 2023

Ons contact met onze makelaar Vivian Kool van Borgdorff makelaars wateringen liep heel soepel. Zij begreep onze situatie en hield hier ook gedurende het traject rekening mee. Haar advies was altijd heel eerlijk en waardevol, wat heeft geleid tot een prachtig eind resultaat! Mochten wij ooit nog eens een huis verkopen of aankopen zullen wij zeker terug keren bij Vivian.

Verkoper De Ruijtbaan 19

10

09 maart 2023

Communicatie top, makkelijk. Goed overleg aan de voorkant van proces, tijd voor genomen. Deskundig en weet wat er speelt in de markt. Top makelaar, super blij mee!

Verkoper Fluitschipstraat 249

10

06 maart 2023

Alles verliep naar wens. De eerste afspraak kon snel gemaakt worden. Gesprek en huis bekijken met makelaar verliep naar tevredenheid. Waren samen snel tot een verkoopbedrag eens. Alle verdere afspraken verliepen goed. We werden regelmatig op de hoogte gehouden.

Verkoper Molenstraat 131

9

27 februari 2023

Prima om mee samen te werken en goede communicatie. kon geen fout vinden in hun service! We kochten een huis en verkochten een huis met hen en zouden ze opnieuw gebruiken.

Verkoper Emmastraat 8

10

27 februari 2023

Standaard goede service en deskundigheid. Denken mee met de dingen die je kunt aanvullen of veranderen.

Verkoper Fransenstraat 19 A

8

22 februari 2023

Vanaf dag één tot aan de mededeling dat het huis verkocht is, was de service erg goed. Vooral in deze tijd zijn wij door de makelaar goed begeleid. Bedankt voor de service van team Borgdorff.

Verkoper Haagweg 43

9.8

17 februari 2023

Zeer fijn contact met een eigen makelaar. Niet van het kastje naar de muur, maar oprecht en goed advies.

Verkoper Graanpoort 3

10

15 februari 2023

Het contact verliep goed Kon met vragen altijd terecht. Werd van alle zaken op de hoogte gehouden. Een betrokken makelaar.

Verkoper Rozenlaan 12

8

09 februari 2023

Borgdorff Makelaars heeft ons bij aanvang een realitycheck gegeven over de huidige woningmarkt en wat we mochten verwachten. Een uitgebreide scan van de markt en vervolgens goed advies over welke aanpak het beste past. Achteraf kan ik zeggen dat alle keuzes hierin goed zijn geweest. De begeleiding naar ons toe was de hele periode top en de bezichtingingen werden goed begeleid. Ik kan me geen verbeterpunt bedenken. Ik adviseer iedereen die een goede makelaar zoekt, stap binnen bij Borgdorff.

Verkoper Agaat 8

10

08 februari 2023

Goed geholpen bij zowel aankoop van nieuwe huis als verkoop van oude huis door Miranda en Lot. Deskundig en eerlijk in advies. Goed op de hoogte van huidige markt. Hierdoor mijn oude huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. Overgang naar nieuwe huis is hierdoor goed verlopen. Complimenten en een aanrader voor een ieder!

Verkoper Soestdijksekade 255

10

01 februari 2023

Borgdorff is een aanrader, wegens uitstekende kennis en service voor het verkoop van je woning. Ook zijn ze erg professioneel en vriendelijk in communicatie.

Verkoper Huis te Landenlaan 40

10

30 januari 2023

We zijn heel goed en eerlijk geadviseerd en geholpen. Contact verliep erg soepel en fijn. We hadden een hele fijne en lieve makelaar. Konden altijd met vragen terecht, kregen snel antwoord. We raden Borgdorff zeker aan als je twijfelt om ze als makelaar te nemen.

Verkoper Prinsenlaan 14

10

27 januari 2023

Goede voorlichting en per telefoon en e-mail opdracht hoogte gehouden. Goede service en tips. Vakbekwame makelaar.

Verkoper Azaleapark 5

8.8

25 januari 2023

Zeer deskundig en betrouwbaar goed bereikbaar en altijd een juiste begeleiding bij vragen die voor koper/ verkoper niet bekend zijn.

Verkoper Van Vlotenstraat 35

8.8

19 januari 2023

We zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Vivian van Borgdorff heeft uitgevoerd. Ze dacht goed mee en gaf ons goede tips. Zelfs tijdens haar vakantie of vrije woensdagen bleef ze ons van belangrijke updates op de hoogte houden. We zullen Borgdorff aan iedereen adviseren.

Verkoper Zonnebloemstraat 36

9.3

11 januari 2023

Het contact met de makelaar verliep goed en ben er erg tevreden over. Goed en snel (telefonisch) bereikbaar.

Verkoper Ericastraat 29

8.8

10 januari 2023

Bijzonder prettig en met verstand van zaken heeft Vivian van Borgdorff ons huis verkocht. Na een bezichtiging werden we altijd goed en zakelijk bij gepraat.

Verkoper Kwaklaan 46 A

9

25 november 2022

Een fijne samenwerking, Goede communicatie, zakelijk maar ook toegewijd. Kennis van zaken en de markt. Ik zou deze makelaar Borgdorff zeker aanbevelen.

Verkoper Ahornstraat 5

9

22 november 2022

Over het geheel genomen was het contact met Borgdorff Makelaars goed. Prettig eerste gesprek. Later in het proces goede adviezen gekregen.

Verkoper Goudenregenstraat 117

8.8

16 november 2022

De verkoop van ons woning is heel goed gegaan. Alles was top geregeld door Lot Bartels onze makelaar. Fijne gesprekken, goede tips en communicatie. Wij zijn zeer tevreden echt een aanrader.

Verkoper Gerrit van der Veenlaan 289

10

16 november 2022

Angelique mijn makelaar is echt zo een topper! Professioneel maar menselijk! Heel behulpzaam, aardig en denkt echt met je mee…. Heel dankbaar dat ik dit (voor mij heel emotioneel) met haar heb kunnen afhandelen.

Verkoper Van Beekum Maurissestraat 14

10

07 november 2022

De makelaar was bij ons eerste gesprek erg goed voorbereid en toonde zich deskundig. De afspraken betreffende de bezichtigingen verliepen soepel. Het verkoopproces is vakkundig begeleid. We zijn blij met onze keus.

Verkoper Kluisweer 26

8.3

04 november 2022

Angelique Kester is een top makelaar met veel kennis en deskundigheid. Helpt je bij al je vragen en weet waar ze het over heeft. Bereikbaarheid is uitstekend!

Verkoper Lugtigheidstraat 9

9

03 november 2022

Heldere uitleg en goede tips gekregen. Bij vragen kreeg ik snel een reactie. Afspraken waren op korte termijn ingepland, de bezichtigingen werden netjes teruggekoppeld en overlegd. Ook waardevolle adviezen gekregen.

Verkoper Pieter Woutersestraat 18

8

30 oktober 2022

Deskundig, de juiste strategie, vlot, goede tips en het hoofd koel op het juiste moment! En nog met humor ook! Borgdorff en met name Karen Schepman zeker aan te raden!

Verkoper Snoekstraat 50

9.3

07 oktober 2022

We hebben meerdere keren ons huis verkocht. Karen Schepman - de Bruijn is naar onze mening de meest deskundige makelaar die we tot nu toe hebben gehad en daarnaast gewoon een heel leuk mens! Karen bedankt!

Verkoper Sirtemastraat 273

10

30 september 2022

Het contact was vanaf het begin prima. Snelle reactie tijd en goede service. Daarom kan ik deze makelaar aanbevelen.

Verkoper Oosteinde 88

8.8

27 september 2022

Prettige communicatie en professionele werkwijze. Deze makelaar komt de afspraken na en heeft ervoor gezorgd dat de verkoop soepel is verlopen.

Verkoper Vestdijklaan 19

8.5

17 september 2022

Vanaf het eerste moment heel goed contact, betrouwbaar, positieve instelling, vriendelijk en geduldig. Makelaar wist alles goed uit te leggen en ons goed te ondersteunen, gaf heel goede tips en snelle reactie op onze hulpvraag.

Verkoper Strausslaan 584

10

31 augustus 2022

Wij hebben de verkoop van ons huis geregeld via Borgdorff Makelaars Wateringen (Mandy Kester). Wij zijn hier super tevreden over. Goede begeleiding van begin tot eind, goed bereikbaar en snel terugkoppeling na elke bezichtiging of vraag die wij hierover hadden. Ook tijdens de vakantieperiode van Mandy werden de werkzaamheden overgenomen door een collega waardoor alles gewoon door liep. Kortom, wij zijn super tevreden over Borgdorff Makelaars en zouden dit kantoor zeker bij een ander aanraden.

Verkoper Fie Carelsenlaan 37

10

24 augustus 2022

De begeleiding bij verkoop verliep prima. Goed contact met de makelaar. Heel erg tevreden over de werkwijze.

Verkoper Albertine Agneslaan 380

10

17 augustus 2022

Goede adviezen Teamwork met ons, goede afstemming over financiële aspecten, professionele aanpak, punctueel qua info voorziening, Betrouwbaar, sleutel bij hun. Was prima.

Verkoper Houtzagerssingel 114

8.8

13 augustus 2022

Prettige samenwerking met Linda , vriendelijk en kundig precies wat je nodig hebt bij het verkopen van een object.

Verkoper Annie Romein-Verschoorkade 21

9.3

11 augustus 2022

Het contact met Angelique hebben wij als zeer prettig ervaren. Angelique is goed bereikbaar geeft goed advies en is betrokken.

Verkoper Bachlaan 22

9.8

09 augustus 2022

Wij hebben contact gehad met Martijn Borgdorff en dit verliep heel fijn. Martijn is vriendelijk, rustig en legt alles goed uit. Ook is hij duidelijk in zijn communicatie en koppelt netjes terug als er bv. kijkers zijn geweest en over de verdere gang van zaken. Wij raden Martijn bij iedereen aan, is geen ‘snelle’ makelaar maar is zeer betrouwbaar en vriendelijk. Ook het contact met zijn collega’s verliep prettig. Tijdens de verkoop van ons huis zaten wij in het buitenland maar dit was geen probleem en als is netjes digitaal en per telefoon geregeld en afgerond.

Verkoper Tourmalijn 33

9

09 augustus 2022

Net als 17 jaar geleden zijn wij prima geholpen door de makelaar van Borgdorff. Alles van het begin tot het einde op een perfecte manier bijgestaan en konden met vragen altijd bij Borgdorff terecht. De presentatie en foto’s waren van zeer goede kwaliteit en ook de verkoop is geweldig geregeld.

Verkoper Kaapstander 18

10

26 juli 2022

Prettig contact, werden goed op de hoogte gehouden en meegenomen in besluitvorming, kennis van zaken! Zouden in de toekomst zo weer met deze makelaar een verkoop traject opstarten.

Verkoper Golfslag 33

10

23 juli 2022

Heel blij met onze makelaar, Borgdorff Makelaars in Wateringen, die ons uitstekend heeft geholpen bij de verkoop van onze woning en ons veel werk uit handen genomen heeft. Na een fijn eerste gesprek met Mandy werd het vanwege haar vakantie uitstekend overgenomen door Gealine. De communicatie verliep heel vlot. Van iedere bezichtiging en ieder bod werden we direct op de hoogte gesteld via een speciale internetsite. Fijn dat het verkoopproces zo vlot en naar tevredenheid is verlopen.

Verkoper Groentelaan 17

9

22 juli 2022

Een prima makelaar die duidelijke adviezen geeft en de klant in het gehele proces deskundig begeleid. Zeer zeker aan te bevelen.

Verkoper Zeeruststraat 130

9

20 juli 2022

Bij het allereerste contact met Karen merkten we al dat zij het beste aansloot bij onze wensen ten opzichte van andere makelaars. Geen poespas en lekker direct. Zakelijk maar toch het persoonlijke niet uit het oog verliezen. Altijd goed bereikbaar. En toen de fotograaf ziek werd heeft ook de andere makelaar van Borgdorff (Lot) alles op alles gezet om toch ad hoc een fotograaf te regelen. We hebben een goede prijs voor onze woning gekregen. Samengevat je krijgt waar voor je geld bij Borgdorff! 

Verkoper Smildestraat 11

10

19 juli 2022

We hebben via Borgdorff binnen 2 weken ons huis verkocht. Ze hebben ons van begin tot het einde stap voor stap geholpen om het huis te verkopen. Dat terwijl we op vakantie waren!

Verkoper Jan Barendselaan 148

8.8

14 juli 2022

Makelaar kwam even in tijdnood t.g.v. van eerder gemaakte video-opnames die niet meer ingelezen konden worden op het funda platform. Hierdoor kon de video opname niet in de verkooppresentatie opgenomen worden. Bood aan dit alsnog over te doen, echter wij als verkoper hebben daar van afgezien omdat het niet haalbaar was in onze agenda als verkoper. Zeer kundige onderbouwing van juiste vraagprijsstelling. Zeer kundig en weet zeer goed aan te geven waarom iets de juiste prijstelling is, die past bij de verkoopstrategie. Deze makelaar is echt een aanrader!

Verkoper Iepstraat 3

9.3

30 juni 2022

Het contact verliep heel soepel. Ik kreeg snel duidelijkheid als ik ergens vragen over had. En je kon heel makkelijk online alle handelingen volgen.

Verkoper Erasmusweg 1929

9.5

29 juni 2022

Martijn Borgdorff heeft bij de verkoop van de woning te maken gehad met aspecten tijdens het proces die zeker niet alledaags waren, waardoor de makelaar serieus aan de bak moest. Daar is hij zeer goed in geslaagd, ondanks de twijfel, die we soms hadden in de goede afloop. Ook bij aankoop van een nieuwe woning gaf hij de juiste aanwijzingen om snel en op een goede wijze tot een deal te komen. Voor ons was hij opnieuw de excellente professional, die wij al kenden uit een vorige aan/ verkoop. Tot slot was hij bereid om ook commercieel mee te denken in een interessante oplossing voor ons voor alle uit te voeren werkzaamheden inclusief hypotheek advies

Verkoper Waterbiesweg 42

10

28 juni 2022

Prima makelaar die goed luistert naar de wensen van haar klanten. Daarbij ligt niet alleen de focus op prijs maar ook op andere elementen die van belang zijn bij de verkoop. Heel prettig zonder te veel opsmuk. Het inplannen van afspraken verliep soepel en snel. De extra's met daarbij advies van een interieur adviseur met wat extra toevoegingen om het huis verkoop klaar te maken was heel prettig. Daarnaast goede foto's (Zien24) en een goede realistische weergave op de foto's en het filmpje. Dat is prettig voor kopers die te zien krijgen op de foto's wat ze in het echt ook zien.

Verkoper Pijnacker Hordijklaan 2

9

21 juni 2022

Contact verliep prettig, makkelijk bereikbaar. Kon met alle vragen terecht bij de makelaar.

Verkoper Meppelrade 207

7.8

20 juni 2022

Onze makelaar, Vivian, wist onze vragen goed te beantwoorden. Als zij niet zeker was van een antwoord, werd het vrijwel meteen door haar uitgezocht en teruggekoppeld aan ons. Wij hebben haar ervaren als een zeer prettige, vriendelijke en professionele dame, was altijd te bereiken voor vragen, hield zich goed aan de afspraken. Haar begeleiding tijdens de bezichtigingen moet super goed zijn geweest, want de resultaten waren verbluffend. Wij zijn blij te hebben gekozen voor Borgdorff Makelaars; zij zijn zeker aan te raden voor verkoop van je woning.

Verkoper Vrederustlaan 257

10

14 juni 2022

Fijne communicatie en deskundige en eerlijke aanpak. We voelde ons prima ondersteund in het verkooptraject.

Verkoper De Beemd 60

9.8

10 juni 2022

Contact verliep perfect met Irene. Fijn kantoor. Maakte de verwachting waar. Eerlijk en professioneel.

Verkoper Hartschelp 51

9

03 juni 2022

Alles verliep prima, ben goed geholpen , mijn verwachting was dat mijn huis zo snel mogelijk verkocht zou worden en dat is gelukt ondanks de vele afzeggingen en niet komen opdagen bij de bezichtigingen.

Verkoper Haydnstraat 25

9

03 juni 2022

Verkoop proces verliep duidelijk en snel. Professionele begeleiding en altijd bereikbaar voor vragen. Ik werd goed en op tijd geïnformeerd. Ik zou Borgdorff zeker aanraden.

Verkoper Robert Schumanring 272

9.3

30 mei 2022

Karen Schepman- de Bruijn van Borgdorff verkocht aan ons ons nieuwe huis. De manier waarop zij dat deed, gaf ons alle vertrouwen dat ze ook ons huis aan de Groot Hertoginnelaan goed kon verkopen. En dat vertrouwen heeft ze helemaal waar gemaakt.

Verkoper Groot Hertoginnelaan 174

9

28 mei 2022

Heel fijn geholpen door Judith en Jedidja! Met de Move app was het traject duidelijk te volgen, afspraken enz. Ook werden alle vragen, vriendelijk en correct behandeld. Ik ben erg tevreden! Hartelijk dank voor alles.

Verkoper Korte Kruisweg 45

8.5

26 mei 2022

Fijne samenwerking met de medewerkers van Borgdorff. Mensen met verstand van zaken, weten wat de markt bezig houdt en wat niet.

Verkoper De Masemude 11

8.3

25 mei 2022

Prettige begeleiding en uiterst deskundig. Heb al meerdere malen via hen een huis gekocht of verkocht. Ze zijn duidelijk en deskundig!

Verkoper Kijkduinsestraat 990

8.8

18 mei 2022

Borgdorff Makelaars heeft ons prima begeleidt in het traject naar de verkoop van ons huis. We zijn zeer tevreden klanten.

Verkoper Mommastraat 13

8

10 mei 2022

Borgdorff is erg professioneel en houdt mij goed op de hoogte. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig.

Verkoper Burgemeester A. van Walsumlaan 195

10

10 mei 2022

Zowel Miranda als Lot prima begeleiding, enthousiast, op tijd, goede communicatie, duidelijke adviezen, ook de koper is die mening toegedaan.

Verkoper Geest 22 A

9

10 mei 2022

Goede ervaring, kan het iedereen aanraden. Een hele fijne samenwerking, vriendelijk, persoonlijk contact, deskundig en snel. Top!

Verkoper Hoflaan 77

9

05 mei 2022

Vivian van Borgdorff Makelaars heeft ons niet alleen geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, maar ook bij de verkoop van de oude woning. Zij is zorgvuldig, oprecht, duidelijk en kan snel schakelen. Ze werkt overzichtelijk en effectief. Eigenschappen die wij heel belangrijk vinden in een makelaar. Vivian heeft de tijd voor ons genomen en dat vonden wij heel prettig. Absoluut een aanrader!

Verkoper Westergosingel 88

9.5

02 mei 2022

Goede makelaar, prima service en communicatie. Ik ben erg tevreden over hen. Door hun deskundige benadering en maatwerk is deze verkoop soepel verlopen.

Verkoper Gravinnendreef 51

9.8

28 april 2022

Wij konden op elk moment vragen stellen als wij die hadden en kregen hier altijd goed en duidelijk antwoord op. Onze makelaar heeft ons met het hele proces goed begeleid. 

Verkoper Roemer Visscherstraat 53

8.3

10 mei 2022

Het hele traject van begin (verkoop klaar maken) tot het eind was de makelaar service gericht en professioneel. Ze hebben aan de verwachting van vlotte verkoop voldaan.

Verkoper 's-Gravenzandseweg 1 c

9.5

19 april 2022

Uitstekende makelaar met een zeer goede service! Men neemt altijd de tijd, is zeer behulpzaam (ook bij de aankoop van ons nieuwe huis) en je hebt geen enkele keer de indruk dat je alleen maar een bron van inkomsten bent. Vooral Nino Reintke - die het grootste deel van het traject heeft begeleid - verdient een dikke pluim, maar ook Rosa Bramlage en Judith van Aken- van Vliet waren zeer behulpzaam. Judith heeft zelfs - zonder extra kosten - het werk gedaan wat eigenlijk onze aankoop makelaar had moeten doen.

Verkoper Jean Monnetring 16

8.8

08 april 2022

Het contact liep heel goed en met de juiste begeleiding, is de verkoop een succes geweest. Goede ervaring dus.

Verkoper Groenelaan 108

9

04 april 2022

Prettig en deskundig contact, vooral in het begin, bij het in de verkoop zetten en tijdens bezichtigingen snelle reacties en acties. Fijn makelaarskantoor, deskundige mensen, veelal persoonlijk contact en goed meedenken. Weten wat ze doen.

Verkoper Van Ostade 15

8

16 mei 2022

Prima contact met de makelaar. Alles over de verkoopprocedure van onze woning werd duidelijk uitgelegd. Een kort verslagje na de bezichtigingen van kijkers stelden wij erg op prijs. De begeleiding tot verkoop was prima geregeld. Een ieder kunnen wij Borgdorff Makelaars zeker aanbevelen. Met dank aan Vivian Kool.

Verkoper Jutland 11

9

12 mei 2022

Het contact was/is top. Deskundig en vriendelijk zoals eerdere contacten met deze makelaar dus ook betrouwbaar. Deze makelaar beveel ik dan ook aan.

Verkoper Emmastraat 28

9

9.1

Verkoopgemiddelde

142 beoordelingen

9.3

Aankoopgemiddelde

17 beoordelingen

Recent verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Naaldwijk

Van Houtenstraat 19

€ 609.000 k.k.

137 m2

250 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Sint Martinusstraat 297

€ 459.000 k.k.

102 m2

2

Verkocht

Ter heijde

Evertsenstraat 53

€ 27.500 k.k.

18 m2

Verkocht

's-gravenhage

Muldersgaarde 45

€ 489.000 k.k.

157 m2

4

Verkocht

Monster

Ahornstraat 2 12

€ 435.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Burgemeester van der Werffstraat 48

€ 219.000 k.k.

62 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Sportlaan 276

€ 225.000 k.k.

69 m2

2

Verkocht

Hoek van holland

Lichttorenstraat 19 B

€ 239.000 k.k.

61 m2

1

Verkocht

Wateringen

De Meibloem 38

€ 425.000 k.k.

123 m2

190 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 269

€ 389.000 k.k.

123 m2

165 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Claude Debussystraat 63

€ 375.000 k.k.

94 m2

99 m2

3

Verkocht

Wateringen

Boetersstraat 10

€ 575.000 k.k.

142 m2

127 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 164

€ 250.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Wateringen

Willem III straat 27

€ 735.000 k.k.

157 m2

427 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Beeldsnijdersgaarde 23

€ 435.000 k.k.

136 m2

73 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Rogstraat 26 28

€ 375.000 k.k.

104 m2

108 m2

2

Verkocht

Honselersdijk

Breugomslaan 2

€ 925.000 k.k.

198 m2

2000 m2

3

Verkocht

Wateringen

Saliestraat 1

€ 795.000 k.k.

194 m2

265 m2

5

Verkocht

's-gravenzande

Hellendaalweg 28

€ 385.000 k.k.

105 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Winkelhoeve 14

€ 265.000 k.k.

113 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hulshorststraat 272

€ 335.000 k.k.

80 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Tilanusstraat 6

€ 515.000 k.k.

143 m2

148 m2

6

Verkocht

's-gravenhage

Laan van Meerdervoort 1404

€ 225.000 k.k.

47 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 107

€ 260.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Monster

Wassenaarstraat 20

€ 325.000 k.k.

72 m2

150 m2

3

Verkocht

Wateringen

Prins Clausstraat 135

€ 850.135 k.k.

190 m2

311 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Mozartlaan 456

€ 210.000 k.k.

51 m2

1

Verkocht

's-gravenzande

Anjerstraat 18

€ 399.000 k.k.

118 m2

146 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 206

€ 249.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Moermondstraat 8

€ 435.000 k.k.

115 m2

162 m2

3

Verkocht

Monster

Rijnweg 151

€ 350.000 k.k.

92 m2

196 m2

2

Verkocht

Rijswijk

Cromvlietkade 31

€ 325.000 k.k.

87 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Eekhoornrade 92

€ 275.000 k.k.

68 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Conradkade 153

€ 375.000 k.k.

72 m2

1

Verkocht

Naaldwijk

Galgeweg 70

€ 375.000 k.k.

86 m2

233 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

mr. L.A. Kesperweg 33 F

€ 225.000 k.k.

78 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Ahornplein 5

€ 440.000 k.k.

134 m2

158 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Palestrina 8

€ 350.000 k.k.

86 m2

120 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 191

€ 200.000 k.k.

54 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 53

€ 265.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 457

€ 235.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 403

€ 235.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Jan van Rodestraat 73

€ 200.000 k.k.

65 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Coornhertstraat 17

€ 230.000 k.k.

93 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Oosteinde 64 F

€ 769.500 k.k.

177 m2

252 m2

6

Verkocht

's-gravenhage

Sneephof 1

€ 1.300.000 k.k.

267 m2

270 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Van Diemenstraat 213

€ 525.000 k.k.

186 m2

6

Verkocht

's-gravenzande

Prins Bernhardstraat 16

€ 419.000 k.k.

102 m2

134 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 26

€ 375.000 k.k.

97 m2

178 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Surinamesingel 38

€ 335.000 k.k.

78 m2

132 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Van Elburgstraat 9

€ 192.500 k.k.

70 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Zwetstraat 123

€ 225.000 k.k.

68 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Delftseveerweg 51 D

€ 219.000 k.k.

65 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 201

€ 315.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Monster

Wilhelminastraat 7

€ 450.000 k.k.

87 m2

2

Verkocht

Ter heijde

Strandweg 16

€ 345.000 k.k.

80 m2

378 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 127

€ 260.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 67

€ 205.000 k.k.

56 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Parelmoerhorst 47

€ 275.000 k.k.

79 m2

2

Verkocht

Monster

Molenstraat 127

€ 365.000 k.k.

122 m2

226 m2

6

Verkocht

Wateringen

Vliethof 80

€ 350.000 k.k.

113 m2

2

Verkocht

Schiedam

Villastraat 15

€ 259.500 k.k.

72 m2

67 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Steenwijklaan 384

€ 225.000 k.k.

67 m2

2

Verkocht

Monster

Geestweg 7

€ 375.000 k.k.

94 m2

221 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 28

€ 400.000 k.k.

103 m2

125 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Beatrixstraat 56

€ 260.000 k.k.

77 m2

198 m2

3

Verkocht

Schiedam

Vlaardingerdijk 206

€ 205.000 k.k.

59 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Tomatenlaan 7

€ 799.000 k.k.

124 m2

873 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

De Heeren van 's-Gravensande 110

€ 425.000 k.k.

86 m2

572 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Sperwerlaan 173

€ 265.000 k.k.

80 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1924

€ 290.000 k.k.

85 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Gasthuislaan 153

€ 539.000 k.k.

110 m2

2

Verkocht

Monster

Slangekruid 143

€ 489.500 k.k.

111 m2

132 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 245

€ 242.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Wielspinstraat 14

€ 450.000 k.k.

120 m2

169 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Cartesiusstraat 258

€ 250.000 k.k.

74 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Elburgstraat 11

€ 200.000 k.k.

65 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

B. Thoenplantsoen 26

€ 400.000 k.k.

104 m2

137 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Bloemenstraat 27

€ 260.000 k.k.

56 m2

87 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jan van Rodestraat 84

€ 265.000 k.k.

72 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

De Heeren van 's-Gravensande 114

€ 550.000 k.k.

116 m2

405 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Waterlandsingel 93

€ 500.000 k.k.

146 m2

155 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Reijerskopstraat 30

€ 625.000 k.k.

134 m2

235 m2

5

Verkocht

Poeldijk

De Backerstraat 34

€ 419.000 k.k.

121 m2

165 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Utrechtlaan 39

€ 240.000 k.k.

96 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 26

€ 269.000 k.k.

69 m2

102 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Winkelstede 63

€ 389.000 k.k.

127 m2

96 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Verheijstraat 37

€ 200.000 k.k.

52 m2

1

Verkocht

Ter heijde

Trompstraat 11

€ 275.000 k.k.

105 m2

158 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Verspycklaan 5

€ 249.000 k.k.

44 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 154

€ 400.000 k.k.

135 m2

189 m2

4

Verkocht

Monster

Hartschelp 52

€ 850.000 k.k.

179 m2

319 m2

4

Verkocht

Rijswijk

Cornelia Schellingerlaan 13

€ 425.000 k.k.

119 m2

167 m2

4

Verkocht

Wateringen

Windmolen 12

€ 419.500 k.k.

106 m2

127 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 149

€ 215.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Werf De Hoop 9

€ 525.000 k.k.

137 m2

4

Verkocht

Wateringen

Peterseliestraat 32

€ 495.000 k.k.

101 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Crispijnstraat 8

€ 539.000 k.k.

108 m2

58 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 68

€ 255.000 k.k.

91 m2

3

Verkocht

Wateringen

Hofwijk 16

€ 375.000 k.k.

95 m2

143 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Schenklaan 27

€ 450.000 k.k.

126 m2

161 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Linnaeusstraat 273

€ 195.000 k.k.

61 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Rossini 3

€ 364.500 k.k.

107 m2

130 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 36

€ 309.000 k.k.

79 m2

154 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Vijfheerenlanden 13

€ 565.000 k.k.

124 m2

212 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

P.C. Valentinstraat 9

€ 400.000 k.k.

103 m2

153 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dibbetsstraat 61

€ 325.000 k.k.

86 m2

2

Verkocht

Wateringen

Korte Noordweg 26

€ 895.000 k.k.

188 m2

1468 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 178

€ 220.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Albertine Agneslaan 384

€ 235.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

R.A. Flintermanstraat 14

€ 395.000 k.k.

104 m2

180 m2

3

Verkocht

Monster

Herckenrathstraat 31

€ 450.000 k.k.

115 m2

168 m2

5

Verkocht

Monster

Dr van den Brinkstraat 48

€ 365.000 k.k.

104 m2

191 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Voorstondenstraat 33

€ 495.000 k.k.

124 m2

149 m2

4

Verkocht

Wateringen

de Vroomstraat 15

€ 498.500 k.k.

115 m2

200 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 201

€ 265.000 k.k.

103 m2

4

Verkocht

Wateringen

Het Tolland 168

€ 259.000 k.k.

54 m2

1

Verkocht

Monster

Molenstraat 11

€ 359.000 k.k.

123 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Van Dijckstraat 228

€ 285.000 k.k.

93 m2

19 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Irenestraat 19

€ 325.000 k.k.

104 m2

330 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dr. R.J. Fruinstraat 6

€ 395.000 k.k.

108 m2

260 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Secretaris Verhoeffweg 13 H

€ 675.000 k.k.

128 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Waldeck Pyrmontkade 78

€ 375.000 k.k.

96 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Naaldwijkseweg 211

€ 345.000 k.k.

119 m2

250 m2

4

Verkocht

Wateringen

De witte Emile 22

€ 439.000 k.k.

142 m2

167 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hoefkade 1033

€ 185.000 k.k.

65 m2

1

Verkocht

Naaldwijk

Simon van Arkelstraat 11

€ 525.000 k.k.

132 m2

143 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 502

€ 395.000 k.k.

91 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 500

€ 550.000 k.k.

145 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Leliestraat 5 A

€ 309.000 k.k.

74 m2

97 m2

3

Verkocht

Wateringen

Kruilier 1

€ 429.000 k.k.

114 m2

122 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 5

€ 275.000 k.k.

77 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 261

€ 389.000 k.k.

123 m2

166 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Lau Mazirellaan 19

€ 410.000 k.k.

107 m2

84 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Dahliastraat 64

€ 279.000 k.k.

121 m2

171 m2

4

Verkocht

Rotterdam

Spangesekade 72 A

€ 375.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Hermelijn 8

€ 650.000 k.k.

129 m2

603 m2

2

Verkocht

Wateringen

De Meibloem 27

€ 400.000 k.k.

124 m2

159 m2

3

Verkocht

Voorburg

Monseigneur van Steelaan 396

€ 250.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Claude Debussystraat 21

€ 375.000 k.k.

93 m2

114 m2

3

Verkocht

Wateringen

Oostblok 74

€ 375.000 k.k.

113 m2

186 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dr. L.J. Rogierstraat 41

€ 350.000 k.k.

89 m2

160 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Zeggelenlaan 183

€ 225.000 k.k.

67 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jacobastraat 278

€ 199.500 k.k.

68 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Laan van Meerdervoort 1212

€ 290.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Beatrixstraat 52

€ 255.000 k.k.

77 m2

170 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 22

€ 269.000 k.k.

74 m2

95 m2

3

Verkocht

Monster

Pluvierstraat 3

€ 295.000 k.k.

110 m2

152 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Visbankflat 26

€ 235.000 k.k.

101 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 296

€ 237.500 k.k.

91 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1920

€ 310.000 k.k.

83 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Coornhertstraat 5

€ 225.000 k.k.

93 m2

2

Verkocht

Kwintsheul

Seringenhove 30

€ 425.000 k.k.

139 m2

195 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Gravinnendreef 41

€ 469.500 k.k.

144 m2

115 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Athenesingel 280

€ 419.000 k.k.

109 m2

110 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 66

€ 280.000 k.k.

69 m2

115 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Frisolaan 18

€ 325.000 k.k.

101 m2

246 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Ottoland 10

€ 439.000 k.k.

106 m2

134 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hobbemastraat 352

€ 259.500 k.k.

81 m2

2

Verkocht

Monster

Rijnweg 4

€ 320.000 k.k.

79 m2

107 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Jacobastraat 276

€ 189.500 k.k.

58 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Reijerskopstraat 31

€ 535.000 k.k.

135 m2

144 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Oude Boomgaardstraat 29

€ 350.000 k.k.

71 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Sirtemastraat 281

€ 375.000 k.k.

120 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Mellonastraat 9

€ 275.000 k.k.

45 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 269 A

€ 219.500 k.k.

73 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Schipborgstraat 37

€ 200.000 k.k.

67 m2

3

Verkocht

Rijswijk

Siergaarde 155

€ 479.000 k.k.

129 m2

127 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 9

€ 55.000 k.k.

Verkocht

's-gravenhage

Wesselsstraat 277

€ 450.000 k.k.

142 m2

49 m2

4

Verkocht

Wateringen

Singel 20

€ 489.000 k.k.

113 m2

124 m2

5

Verkocht

Naaldwijk

Perenstraat 2 B

€ 609.000 k.k.

154 m2

231 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Oudaenstraat 18

€ 382.500 k.k.

102 m2

120 m2

3

Verkocht

Monster

Emmastraat 8

€ 769.000 k.k.

201 m2

606 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Fransenstraat 17 A

€ 255.000 k.k.

113 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Fransenstraat 19 A

€ 259.000 k.k.

113 m2

3

Verkocht

Monster

Dr van den Brinkstraat 46

€ 340.000 k.k.

100 m2

180 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Fluitschiplaan 249

€ 500.000 k.k.

144 m2

107 m2

4

Verkocht

Poeldijk

De Ruijtbaan 19

€ 550.000 k.k.

122 m2

158 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Houttuinen 6

€ 250.000 k.k.

77 m2

91 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Dreeslaan 36

€ 575.000 k.k.

138 m2

198 m2

5

Verkocht

Monster

Burgemeester Kampschoerstraat 16

€ 350.000 k.k.

88 m2

184 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Sutoriusstraat 3

€ 290.000 k.k.

85 m2

96 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Chrysantenstraat 26

€ 389.500 k.k.

122 m2

151 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Dijkweg 31 App. 19

€ 599.000 k.k.

113 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Rozenlaan 12

€ 359.000 k.k.

113 m2

174 m2

3

Verkocht

Monster

Voswijckstraat 27

€ 379.000 k.k.

118 m2

237 m2

5

Verkocht

Wateringen

Rozemarijn 151

€ 475.000 k.k.

126 m2

153 m2

4

Verkocht

Voorburg

Aart van der Leeuwkade 83

€ 275.000 k.k.

69 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

G.J. van Marrewijklaan 109

€ 400.000 k.k.

108 m2

173 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 18

€ 285.000 k.k.

66 m2

121 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Rozenlaan 75

€ 427.500 k.k.

99 m2

220 m2

3

Verkocht

Monster

Molenstraat 131

€ 485.000 k.k.

139 m2

352 m2

5

Verkocht

Honselersdijk

Kraaijesteijn 84

€ 415.000 k.k.

117 m2

119 m2

5

Verkocht

Naaldwijk

Graanpoort 3

€ 289.000 k.k.

80 m2

2

Verkocht

Monster

Kloosterlaan 25

€ 290.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

Monster

Rijnweg 109

€ 275.000 k.k.

70 m2

78 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Brouwersgracht 31

€ 750.000 k.k.

277 m2

3

Verkocht

Monster

Hortensiastraat 38

€ 325.000 k.k.

98 m2

112 m2

4

Verkocht

Monster

Haagweg 43

€ 650.000 k.k.

173 m2

763 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Andriessenlaan 46

€ 650.000 k.k.

140 m2

227 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Tasmanstraat 112

€ 325.000 k.k.

84 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Liemerssingel 6

€ 695.000 k.k.

160 m2

203 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 132

€ 375.000 k.k.

93 m2

121 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jutland 10

€ 628.000 k.k.

158 m2

236 m2

4

Verkocht

De lier

Emmastraat 32

€ 275.000 k.k.

70 m2

66 m2

4

Verkocht

Monster

Tapijtschelp 34

€ 900.000 k.k.

196 m2

383 m2

5

Verkocht

Poeldijk

Frisolaan 12

€ 325.000 k.k.

101 m2

122 m2

3

Verkocht

Wateringen

Azaleapark 5

€ 525.000 k.k.

116 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1906

€ 295.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Kleine Woerdlaan 33

€ 425.000 k.k.

108 m2

86 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Utrechtlaan 97

€ 289.500 k.k.

110 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Kloosterveenstraat 23

€ 320.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Agaat 8

€ 419.000 k.k.

135 m2

132 m2

5

Verkocht

Wateringen

De Beemd 56

€ 525.000 k.k.

108 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Irisstraat 37

€ 299.500 k.k.

83 m2

112 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Fie Carelsenlaan 96

€ 565.000 k.k.

156 m2

282 m2

4

Verkocht

Wateringen

Prins Hendrikstraat 36

€ 350.000 k.k.

95 m2

91 m2

3

Verkocht

Maasdijk

Prinsenlaan 14

€ 359.000 k.k.

104 m2

132 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Sperwerlaan 475

€ 279.000 k.k.

83 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Vlierboomstraat 307

€ 400.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Ter heijde

Strandweg 9

€ 290.000 k.k.

86 m2

124 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 39

€ 325.000 k.k.

82 m2

148 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokezijde 237

€ 259.000 k.k.

81 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Vlotenstraat 35

€ 279.000 k.k.

117 m2

90 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 683

€ 209.500 k.k.

82 m2

2

Verkocht

Monster

Schuylenburgh 10

€ 325.000 k.k.

92 m2

102 m2

3

Verkocht

Ter heijde

Evertsenstraat 3

€ 325.000 k.k.

91 m2

185 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Zuiderparklaan 136

€ 215.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Monster

Molenstraat 111

€ 375.000 k.k.

124 m2

164 m2

3

Verkocht

Wateringen

Prins Clausstraat 74

€ 440.000 k.k.

110 m2

107 m2

3

Verkocht

Monster

Ericastraat 29

€ 400.000 k.k.

103 m2

166 m2

4

Verkocht

Monster

Braamstraat 13

€ 325.000 k.k.

77 m2

80 m2

2

Verkocht

Wateringen

Zonnebloemstraat 36

€ 440.000 k.k.

111 m2

136 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

mr. L.A. Kesperweg 7 F

€ 209.500 k.k.

80 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Huisstede 4

€ 400.000 k.k.

133 m2

102 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 255

€ 209.500 k.k.

71 m2

3

Verkocht

Honselersdijk

Mariendijk 51

€ 950.000 k.k.

209 m2

1062 m2

4

Verkocht

Kwintsheul

Leeuwerik 7 C

€ 465.000 k.k.

120 m2

105 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Newtonstraat 387

€ 425.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Kruidentuinen 28

€ 325.000 k.k.

89 m2

79 m2

3

Verkocht

Rijswijk

Huis te Landelaan 40

€ 275.000 k.k.

78 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 112

€ 245.000 k.k.

83 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 229

€ 235.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Blaricumseplein 13

€ 300.000 k.k.

78 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Ooststraat 57

€ 275.000 k.k.

77 m2

94 m2

2

Verkocht

Maasland

Veldesteijn 46

€ 295.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Jan Barendselaan 86

€ 269.000 k.k.

104 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1916

€ 300.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Dreeslaan 32

€ 592.000 k.k.

138 m2

198 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Eeldeplantsoen 23

€ 40.000 k.k.

Verkocht

Naaldwijk

Midden Woerd 33

€ 340.000 k.k.

138 m2

124 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

De Heemstraat 434

€ 215.000 k.k.

86 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

J. Bosmanstraat 39

€ 250.000 k.k.

98 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Vuurland 52

€ 600.000 k.k.

183 m2

178 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Piet Paaltjensstraat 41

€ 275.000 k.k.

104 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Koekangestraat 85

€ 269.500 k.k.

88 m2

4

Verkocht

Monster

Goudenregenstraat 9

€ 449.000 k.k.

133 m2

151 m2

4

Verkocht

Maasdijk

Van den Rijnstraat 20

€ 400.000 k.k.

146 m2

175 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 94

€ 229.500 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Monster

Tapijtschelp 23

€ 689.000 k.k.

126 m2

194 m2

3

Verkocht

Monster

Johannes Vermeerstraat 30

€ 450.000 k.k.

138 m2

125 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Muzenplein 105

€ 365.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

B. Thoenplantsoen 34

€ 385.000 k.k.

103 m2

196 m2

3

Verkocht

Monster

Ahornstraat 2 5

€ 465.000 k.k.

98 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Lekstraat 141

€ 650.000 k.k.

152 m2

110 m2

5

Verkocht

Monster

Goudenregenstraat 117

€ 325.000 k.k.

134 m2

91 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 203

€ 245.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 52

€ 375.000 k.k.

103 m2

121 m2

3

Verkocht

Hoek van holland

Willem van Houtenstraat 101

€ 325.000 k.k.

73 m2

368 m2

3

Verkocht

Schiedam

Burgemeester Stulemeijerlaan 72

€ 150.000 k.k.

45 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Hugo Verrieststraat 4

€ 300.000 k.k.

108 m2

81 m2

4

Verkocht

Kwintsheul

Van Lottomstraat 15

€ 450.000 k.k.

120 m2

143 m2

6

Verkocht

Monster

Magnolia 43

€ 400.000 k.k.

117 m2

124 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 171

€ 425.000 k.k.

137 m2

193 m2

4

Verkocht

Honselersdijk

Van Beekum Maurissestraat 14

€ 425.000 k.k.

102 m2

131 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Kloosterveenstraat 43

€ 365.000 k.k.

106 m2

3

Verkocht

Kwintsheul

Riviergrondel 15

€ 439.000 k.k.

126 m2

126 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Kwaklaan 46 A

€ 1.050.000 k.k.

180 m2

650 m2

3

Verkocht

Maasland

Kluisweer 26

€ 475.000 k.k.

123 m2

198 m2

4

Verkocht

Wateringen

Kruidenlaan 71

€ 625.000 k.k.

160 m2

176 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Gerrit van der Veenlaan 289

€ 300.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Waterlelie 11

€ 365.000 k.k.

97 m2

79 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Treslonglaan 12

€ 625.000 k.k.

144 m2

199 m2

4

Verkocht

Rotterdam

Pieter Woutersestraat 18

€ 200.000 k.k.

68 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Graaf Willem II straat 123

€ 825.000 k.k.

156 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 584

€ 375.000 k.k.

92 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Gerberalaan 69

€ 240.000 k.k.

64 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Lugtigheidstraat 9

€ 335.000 k.k.

94 m2

121 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Noordwal 77

€ 300.000 k.k.

69 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Valkenboslaan 266

€ 560.000 k.k.

209 m2

5

Verkocht

Monster

Choorstraat 52 54

€ 450.000 k.k.

203 m2

317 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Mendelssohnplein 30 D

€ 209.500 k.k.

75 m2

3

Verkocht

Monster

Parelduiker 34

€ 350.000 k.k.

76 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Chopinstraat 6 C

€ 237.500 k.k.

67 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Rozenstraat 8

€ 385.000 k.k.

97 m2

149 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Sportlaan 262

€ 229.500 k.k.

71 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 16

€ 200.000 k.k.

56 m2

1

Verkocht

's-gravenzande

Vestdijklaan 19

€ 439.000 k.k.

108 m2

119 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 294

€ 245.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Fie Carelsenlaan 37

€ 590.000 k.k.

162 m2

172 m2

5

Verkocht

Honselersdijk

Willem van der Potstraat 15

€ 399.000 k.k.

110 m2

220 m2

3

Verkocht

Hoogvliet rotterdam

Karperstraat 136

€ 295.000 k.k.

81 m2

200 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Cypresstraat 13

€ 325.000 k.k.

73 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Snoekstraat 50

€ 389.000 k.k.

97 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Tourmalijn 33

€ 489.000 k.k.

151 m2

148 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Sirtemastraat 273

€ 475.000 k.k.

110 m2

2

Verkocht

Monster

Rozemarijn 7

€ 379.000 k.k.

118 m2

117 m2

4

Verkocht

Leidschendam

Mozartlaan 26 D

€ 45.000 k.k.

Verkocht

's-gravenhage

Oosteinde 88

€ 500.000 k.k.

115 m2

390 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Lieftinckstraat 46

€ 650.000 k.k.

146 m2

255 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 124

€ 230.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Abcoudehoeve 46

€ 180.000 k.k.

51 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Albertine Agneslaan 84

€ 249.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Houtzagerssingel 114

€ 319.000 k.k.

66 m2

2

Verkocht

Honselersdijk

Nachtegaalstraat 51

€ 350.000 k.k.

100 m2

135 m2

4

Verkocht

Wateringen

Kwaklaan 49 H

€ 995.000 k.k.

179 m2

388 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Zwaardvegersgaarde 22

€ 400.000 k.k.

126 m2

84 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Parallelweg 110 C

€ 197.500 k.k.

67 m2

2

Verkocht

Wateringen

Groentelaan 17

€ 469.000 k.k.

108 m2

167 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Zeeruststraat 130

€ 375.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Zuidwal 19

€ 450.000 k.k.

134 m2

3

Verkocht

Wateringen

Kantstijl 30

€ 300.000 k.k.

67 m2

2

Verkocht

Schiedam

Nieuwe Haven 279 C

€ 247.500 k.k.

65 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Van Deursenstraat 1

€ 350.000 k.k.

71 m2

110 m2

2

Verkocht

Monster

Oleander 27

€ 400.000 k.k.

117 m2

128 m2

4

Verkocht

Delft

Laan van Van der Gaag 6

€ 500.000 k.k.

114 m2

129 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Smildestraat 11

€ 450.000 k.k.

119 m2

138 m2

4

Verkocht

Honselersdijk

Nieuweweg 39

€ 1.250.000 k.k.

204 m2

1475 m2

3

Verkocht

Wateringen

Kaapstander 18

€ 395.000 k.k.

106 m2

125 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 57

€ 300.000 k.k.

106 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Jan Barendselaan 148

€ 245.000 k.k.

65 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Bachlaan 22

€ 389.000 k.k.

110 m2

147 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Mexicosingel 16

€ 529.000 k.k.

150 m2

161 m2

4

Verkocht

Monster

Poeldijkseweg 11

€ 425.000 k.k.

143 m2

353 m2

5

Verkocht

Poeldijk

Dr. Ter Haarlaan 25

€ 735.000 k.k.

151 m2

337 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Palestrinaplantsoen 331

€ 395.000 k.k.

94 m2

174 m2

3

Verkocht

Monster

Haagweg 143

€ 825.000 k.k.

173 m2

344 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Goudslagersgaarde 28

€ 389.500 k.k.

132 m2

74 m2

4

Verkocht

Monster

Golfslag 33

€ 750.000 k.k.

156 m2

270 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Annie Romein-Verschoorkade 21

€ 595.000 k.k.

148 m2

214 m2

4

Verkocht

Monster

Obrecht 46

€ 400.000 k.k.

98 m2

134 m2

4

Verkocht

Monster

Voswijckstraat 31

€ 369.000 k.k.

77 m2

246 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Hoflaan 97

€ 399.000 k.k.

110 m2

136 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 207

€ 37.500 k.k.

Verkocht

Vlaardingen

van Hogendorplaan 150 D

€ 200.000 k.k.

53 m2

2

Verkocht

Maasdijk

De Ruyterstraat 63

€ 305.000 k.k.

79 m2

128 m2

3

Verkocht

Monster

Goudenregenstraat 89

€ 395.000 k.k.

118 m2

137 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Iepstraat 3

€ 850.000 k.k.

176 m2

549 m2

5

Verkocht

Monster

Santhorsthof 14

€ 1.650.000 k.k.

240 m2

802 m2

3

Verkocht

Honselersdijk

Pijnacker Hordijklaan 2

€ 659.000 k.k.

198 m2

432 m2

4

Verkocht

Monster

Hartschelp 51

€ 650.000 k.k.

126 m2

Verkocht

Wateringen

Van Aremberglaan 20

€ 300.000 k.k.

66 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 55

€ 225.000 k.k.

67 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Irisstraat 29

€ 315.000 k.k.

90 m2

144 m2

4

Verkocht

Rijswijk

Dr H. Colijnlaan 100

€ 250.000 k.k.

64 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Serrestraat 24

€ 300.000 k.k.

66 m2

112 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Albertine Agneslaan 380

€ 240.000 k.k.

89 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Athenesingel 64

€ 495.000 k.k.

134 m2

124 m2

3

Verkocht

Monster

Ericastraat 9

€ 339.000 k.k.

104 m2

127 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Van Diemenstraat 163

€ 725.000 k.k.

163 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Laan van Scheltema 1 En 3

€ 1.190.000 k.k.

274 m2

1345 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Groot Hertoginnelaan 174

€ 550.000 k.k.

121 m2

3

Verkocht

Wateringen

De Beemd 60

€ 637.000 k.k.

127 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Nannie van Wehlstraat 221

€ 580.000 k.k.

136 m2

125 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Gedempte Burgwal 22

€ 1.400.000 k.k.

473 m2

337 m2

6

Verkocht

Wateringen

Mommastraat 13

€ 420.000 k.k.

109 m2

139 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Verdilaan 19 C

€ 915.000 v.o.n.

167 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Hoflaan 77

€ 385.000 k.k.

112 m2

132 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Vrederustlaan 257

€ 450.000 k.k.

157 m2

50 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Raaphorstlaan 55

€ 475.000 k.k.

121 m2

112 m2

5

Verkocht

Poeldijk

Jan Barendselaan 96

€ 325.000 k.k.

94 m2

Verkocht

's-gravenhage

Waldeck Pyrmontkade 77

€ 400.000 k.k.

95 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 286

€ 225.000 k.k.

71 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Jutland 11

€ 600.000 k.k.

155 m2

236 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Kijkduinsestraat 990

€ 289.000 k.k.

71 m2

1

Verkocht

Maasdijk

Korte Kruisweg 45

€ 335.000 k.k.

90 m2

150 m2

2

Verkocht

Monster

Emmastraat 28

€ 425.000 k.k.

90 m2

289 m2

2

Verkocht

Honselersdijk

Reigerstraat 13

€ 350.000 k.k.

113 m2

133 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Steijnlaan 225

€ 200.000 k.k.

70 m2

2

Verkocht

Hoek van holland

Koning Willem III weg 3

€ 525.000 k.k.

137 m2

763 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Aletta Jacobsstraat 13

€ 495.000 k.k.

129 m2

168 m2

4