Nieuwbouw Nieuws

KasseNova aan de Vaart | Start verkoop!

Aanstaande maandag 18 juli is het zover; de online start verkoop van KasseNova aan de Vaart in 's-Gravenzande! Dit groene project wordt gerealiseerd langs de Nieuwe Vaart en bestaat uit 8 watervilla’s, 3 penthouses, 25 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen.

Borgdorff Makelaars
Start verkoop event 20 juli a.s.

Weet je nog niet precies voor welke woning(en) je wilt inschrijven, wil je graag een ‘gedrukte’ brochure ontvangen of heb je vragen over jouw inschrijving? Dan ben je van harte welkom op het verkoopevent!

Datum en locatie verkoopevent
Woensdag 20 juli a.s. (vrije inloop)
17:00 tot 19:00 uur
Eetcafé De Witte ‘s-Gravenzande
Marktplein 26, 2691 BV, ‘s-Gravenzande

Inschrijfprocedure digitaal op de projectwebsite

Heb jij interesse in één of meerdere woningen in KasseNova aan de Vaart? De inschrijving vindt volledig digitaal plaats op de projectwebsite: kassenova.nl. Bij het inschrijfformulier krijg je de mogelijkheid om tien voorkeuren op te geven. Op woensdag 27 juli 2022 om 11:00 uur sluit de inschrijftermijn. Na deze sluitingsdatum worden alle compleet ingevulde inschrijvingen beoordeeld en toegewezen aan de kandidaten. Indien je een woning hebt toegewezen gekregen, ontvang je van de makelaars uiterlijk op vrijdag 5 augustus 2022 een bericht over de toewijzing en de volgende stappen in het aankoopproces.

Vragen?

Heb jij vragen over het start verkoop event of over de woningen in KasseNova aan de Vaart? Neem dan gerust contact op met team nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. Wij helpen je graag!