Verzekeringen

Al 50 jaar jouw betrouwbare verzekeringsadviseur

Ben je op zoek naar advies of bemiddeling op het gebied van particuliere of zakelijke verzekeringen? Dan ben je bij Borgdorff aan het juiste adres! Wij adviseren al meer dan 50 jaar in verzekeringen, vermogen en hypotheken. Particulier én zakelijk.

Naar Borgdorff Verzekeringen

Onze aanpak

Het verzekeringsproces bestaat bij ons uit 6 stappen

Borgdorff Makelaars

Stap 01

Vrijblijvende kennismaking
Borgdorff Makelaars

Stap 02

Wat is jouw woonsituatie?
Borgdorff Makelaars

Stap 03

Je verzekeringen in kaart gebracht
Borgdorff Makelaars

Stap 04

Vergelijken verzekeraars
Borgdorff Makelaars

Stap 05

Onafhankelijk en deskundig advies
Borgdorff Makelaars

Stap 06

Geen administratieve rompslomp voor jou

27 oktober 2021

Alles snel geregeld. Ik kon gewoon langskomen en hoefde bijna niets zelf te doen behalve mijn auto naar de schadeherstel te brengen.

Dhr. Michel

9

06 september 2021

Suzanne heeft mij heel goed begeleid en geadviseerd bij het afsluiten van meerdere verzekeringen die ik nodig had bij het opstarten van mijn eigen bedrijf. Naast het kundige advies vond ik vooral ook de korte lijntjes en het snel schakelen heel prettig. Ze was altijd goed bereikbaar, ging direct en proactief achter zaken aan die bijvoorbeeld bij de verzekeringsmaatschappij lagen en hielt mij goed op de hoogte van de stand van zaken of wanneer ik iets kon gaan verwachten.

Dhr. Richard

9

19 juni 2021

Mijn ouders (en ik) waren niet tevreden over het kantoor waar hun verzekeringen liepen. Mijn ouders wonen in de buurt van Borgdorff Wateringen. Daarom in maart jl. vrijblijvend daar een afspraak gemaakt. Het was een prettig gesprek met Arie van der Padt. Vragen die ik naderhand had over de door Arie aangevraagde offertes werden snel en kundig beantwoord. Al met al een verademing t.o.v. de vorige tussenpersoon!

Anoniem

10

14 december 2020

Goed geholpen , duidelijke antwoorden op mijn vragen en altijd vriendelijk !

Dhr. Murat

10