Nieuwbouw Nieuws

Start verkoop event Nieuw Zand

Woensdag 7 december tussen 17:00 en 19:00 uur staat het start verkoop event van Nieuw Zand gepland. Tijdens het event staat het verkoopteam voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Borgdorff Makelaars

Woensdag 7 december start om 12:00 uur de online verkoop van het nieuwbouwproject Nieuw Zand in ‘s-Gravenzande. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite en kun je je inschrijven op één of meerdere woningen naar keuze.

Start verkoop event

Wil je meer informatie over de woningen in Nieuw Zand? Kom dan gezellig langs op het start verkoop event op woensdag 7 december tussen 17:00 en 19:00 uur. Tijdens het event staat het verkoopteam voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een verkoopbrochure op te halen. Je bent van harte welkom bij Brasserie Chapter aan de Langestraat 137 te ‘s-Gravenzande. Aanmelden voor het event kan via het onderstaande formulier. Zien we je daar?

Inschrijftermijn

De inschrijftermijn van Nieuw Zand loop tot en met woensdag 14 december 12:00 uur. Tot die tijd kun je je inschrijven voor de woningen naar keuze. Daarna vindt de toewijzing plaats.

Vragen?

Heb je vragen over het start verkoop event of de woningen in Nieuw Zand? Neem dan vrijblijvend contact op met team nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl.