Nieuwbouw Nieuws

Binnenkort in verkoop Kavels Achter de Duinen fase 1

Het is bijna zover! De verkoop van de eerste kavels in Westmade-Noord kan binnenkort van start!

Borgdorff Makelaars

Kavels Achter de Duinen wordt onderdeel van een uniek stukje Monster. Direct achter duingebied Solleveld en Nationaal Park Hollandse Duinen komt een nieuw woongebied ‘Achter de Duinen’. In Westmade-Noord – het meest noordelijke deel van Achter de Duinen -worden binnenkort kavels aangeboden voor zelfbouw.

Bestemmingsplan Westmade-Noord onherroepelijk

Op 18 januari jl. heeft de Raad van State een positieve uitspraak gedaan over het bestemmingsplan Westmade-Noord. Door de uitspraak is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden en kunnen de kavels in Kavels Achter de Duinen verder tot uitvoering worden gebracht. Dit betekent dat de verkoop van de kavels in fase 1 van Kavels Achter de Duinen binnenkort kan starten.

Planning verkoop fase 1

Naar verwachting start de verkoop van fase 1 in de eerste helft van februari 2023. Zodra de verkoopdocumentatie gereed is, wordt het kavelaanbod gepresenteerd op de projectwebsite. Belangstellenden kunnen zich vanaf de start verkoop inschrijven voor de kavels in fase 1.

Alvast benieuwd naar de kavels? Neem dan een kijkje op de projectwebsite. De website is namelijk uitgebreid met nieuwe informatie over het aankopen van een kavel in Kavels Achter de Duinen. De informatie over de locatie, het beeldkwaliteitsplan en het proces biedt een duidelijk beeld van het plan en geeft meer informatie over hoe het kopen van een kavel in z’n werk gaat. Benieuwd naar de ligging van de kavels? Bekijk dan de kavelkaart en situatiekaart.

Enthousiast?

Altijd al jouw droomwoning willen bouwen nabij het strand en de duinen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van Kavels Achter de Duinen en houd de projectwebsite en onze social media kanalen goed in de gaten voor de laatste berichtgeving. Vragen? Neem dan contact op met de afdeling Nieuwbouw via projecten@borgdorff.nl of 0174 – 22 50 55.