Huis verkopen

Wij verkopen jouw huis aan de beste koper

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring hebben wij de meeste kopers voor jouw huis. Voordeel voor jou? De beste prijs én de beste voorwaarden.

Contact opnemen

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars

Zó verkopen we jouw huis

Meer tijd én aandacht voor kopers

Wij besparen nooit op de bezichtigingen, maar geven kopers de tijd en ruimte om jouw huis serieus te bekijken. Bovendien zetten wij een stapje extra om al in een vroeg stadium zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren.

  • Aandacht tijdens bezichtigingen

    Om kopers maximaal te enthousiasmeren voor jouw huis

  • Serieuze screening van jouw kopers

    Minimale ontbindingen door zoveel mogelijk financieel sterke kopers te selecteren

  • Juridisch ijzersterk

    Maatwerk begeleiding zonder gedoe achteraf

Onze werkwijze

Jouw huis verkocht in
8 stappen

Borgdorff Makelaars

Stap 01

Vrijblijvend adviesgesprek
Borgdorff Makelaars

Stap 02

Bepalen woningwaarde
Borgdorff Makelaars

Stap 03

Goede verkooppresentatie van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 04

Online aanmelding van jouw huis
Borgdorff Makelaars

Stap 05

De bezichtigingen
Borgdorff Makelaars

Stap 06

Bespreken van de biedingen
Borgdorff Makelaars

Stap 07

De koopovereenkomst
Borgdorff Makelaars

Stap 08

Juridische overdracht bij de notaris

24 augustus 2023

Martijn Borgdorff: Zeer enthousiast, vriendelijk en betrokken. Denkt in mogelijkheden. Is eerlijk. Prima persoon

Verkoper De Heeren van 's-Gravenzande 110

8.5

16 augustus 2023

Het contact met de makelaar was zeer persoonlijk en vlot. Ik kan Borgdorff Makelaars van harte aanbevelen.

Verkoper Trompstraat 11

8.2

24 juli 2023

Irene was betrokken en een fijn contactpersoon om mee te sparren. Professioneel in alle aspecten die je verwacht voor een juiste verkoop van de woning.

Verkoper Hartschelp 52

10

22 juli 2023

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en adviezen tijdens het verkooptraject. Er werd met ons meegedacht en de makelaar was altijd goed en snel bereikbaar als er vragen waren.

Verkoper Peterseliestraat 32

8

21 juli 2023

Bij de kennismaking adviseerde Irene al een prijs die hoger was dan de andere appartementen in het gebouw die er ook te koop stonden. Ook had ze de verwachting dat ondanks de neg. markt het appartement zelfs nog meer kon opbrengen. Haar inzichten waren inderdaad juist, het appartement heeft meer opgebracht dan waar het voor te koop stond. Een TOP makelaar, met 25 jaar ervaring en niet bang om haar nek uit te steken voor een goede prijs. Alle lof! Zeer aan te bevelen!

Verkoper Gasthuislaan 153

10

13 juli 2023

Fijn contact met Linda, zij heeft mij destijds ook geholpen bij de aankoop van het huis wat ik nu, een aantal jaar later, verkoop. Deskundig, zakelijk maar toch warm, gewoon erg prettig.

Verkoper Verheijstraat 37

10

11 juli 2023

Het contact verliep erg goed. We werden met vragen die we hadden heel goed geholpen en goede uitleg gehad als we iets niet wisten dus top.

Verkoper Hofwijk 16

10

10 juli 2023

Hele positieve contacten met deze makelaar, waarbij het enthousiasme waarmee de opdracht opgepakt werd opviel. Als dit enthousiasme ook uitgestraald wordt naar kijkers, kan het alleen maar goed gaan.

Verkoper De Backerstraat 34

8.8

09 juli 2023

Makelaar, Gealine, nam de tijd om mij als verkoper zo goed mogelijk van dienst te zijn. Goede service en begeleiding. Heel fijn!

Verkoper Waterlandsingel 93

9.2

01 juni 2023

Prettig verlopen contact met de makelaar gedurende de verkoop. De verkoop is snel gegaan dankzij Karen Schepman.

Verkoper Laan van Meerdervoort 1212

8.8

25 mei 2023

Een top makelaar. Altijd bereikbaar en toegankelijk. Deskundig, transparant en zet de klant centraal.

Verkoper Spangesekade 72 A

9.2

10 mei 2023

Borgdorff heeft ons echt ontzorgd met de verkoop van ons huis. We raden daarom Borgdorff ook zeker aan!

Verkoper Het Tolland 168

9

05 mei 2023

We zijn behoorlijk tevreden hoe onze makelaar (Miranda Mirck) de begeleiding heeft gedaan. Altijd duidelijk en kwam afspraken na. De adviezen waren deskundig en de communicatie verliep zeer goed. We vinden dat het proces van eerste contact tot laatste handelingen ongelofelijk goed ging. De makelaar heeft ons ontzorgd en we waarderen het zeer. We zijn zeer tevreden over Borgdorff Makelaars.

Verkoper Hobbemastraat 352

9.2

03 mei 2023

Top makelaar! Snel, efficiënt, deskundig, en vriendelijk, alles wat je zoekt in een makelaar. Zeker een aanrader!

Verkoper

9

26 april 2023

Altijd plezierig contact. Ze heeft zich het vuur uit de sloffen gewerkt om op korte termijn nog deelname aan de Open Huis Dag mogelijk te maken. Dit bleek achteraf cruciaal voor de verkoop(resultaten).

Verkoper Strausslaan 500

9.2

24 april 2023

Fijne makelaar, servicegericht, prettig dat één persoon aanspreekpunt is, waardoor er geen ruis op de lijn komt. Was een echte steun bij de verkoop van het huis en wat daar bij kwam kijken. Dikke pluim verdiend.

Verkoper Coornhertstraat 5

10

06 april 2023

Het contact was heel goed, alles was goed geregeld. Ik ben prima geïnformeerd en alles ging in goed overleg. Ik ben zeer tevreden. Wil iedereen deze makelaar aanbevelen.

Verkoper Athenesingel 280

10

30 maart 2023

We zijn zeer tevreden over Borgdorff. Het contact met de makelaar verliep vlot en soepel. Ze zijn open en eerlijk en konden snel schakelen.

Verkoper Singel 20

8

29 maart 2023

Hele aardige mensen. Fijn team. Intake gesprek was prettig. We hebben alles goed kunnen bespreken. Fotosessie ging niet helemaal vlekkeloos maar resultaat is goed. Het huis had al na korte tijd een serieuze koper en deze wordt ook de eigenaar van het pand.

Verkoper Dr. van den Brinkstraat 46

9.2

29 maart 2023

De makelaar heeft op een deskundige manier goed meegedacht om de woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

Verkoper Sutoriusstraat 3

8

28 maart 2023

Het contact met de makelaar verliep prima en het advies was heel deskundig. Wij hebben dit niet vaak aan de orde, een huis verkopen, maar het is perfect en vlekkeloos verlopen.

Verkoper Rijnweg 4

8.8

22 maart 2023

Makkelijk contact met de makelaar, ons huis heeft 2 weken te koop gestaan en was toen al onder bod. Prima verlopen.

Verkoper Emmastraat 32

8

20 maart 2023

Ons contact met onze makelaar Vivian Kool van Borgdorff makelaars wateringen liep heel soepel. Zij begreep onze situatie en hield hier ook gedurende het traject rekening mee. Haar advies was altijd heel eerlijk en waardevol, wat heeft geleid tot een prachtig eind resultaat! Mochten wij ooit nog eens een huis verkopen of aankopen zullen wij zeker terug keren bij Vivian.

Verkoper De Ruijtbaan 19

10

09 maart 2023

Communicatie top, makkelijk. Goed overleg aan de voorkant van proces, tijd voor genomen. Deskundig en weet wat er speelt in de markt. Top makelaar, super blij mee!

Verkoper Fluitschipstraat 249

10

06 maart 2023

Alles verliep naar wens. De eerste afspraak kon snel gemaakt worden. Gesprek en huis bekijken met makelaar verliep naar tevredenheid. Waren samen snel tot een verkoopbedrag eens. Alle verdere afspraken verliepen goed. We werden regelmatig op de hoogte gehouden.

Verkoper Molenstraat 131

9

27 februari 2023

Prima om mee samen te werken en goede communicatie. kon geen fout vinden in hun service! We kochten een huis en verkochten een huis met hen en zouden ze opnieuw gebruiken.

Verkoper Emmastraat 8

10

27 februari 2023

Standaard goede service en deskundigheid. Denken mee met de dingen die je kunt aanvullen of veranderen.

Verkoper Fransenstraat 19 A

8

22 februari 2023

Vanaf dag één tot aan de mededeling dat het huis verkocht is, was de service erg goed. Vooral in deze tijd zijn wij door de makelaar goed begeleid. Bedankt voor de service van team Borgdorff.

Verkoper Haagweg 43

9.8

17 februari 2023

Zeer fijn contact met een eigen makelaar. Niet van het kastje naar de muur, maar oprecht en goed advies.

Verkoper Graanpoort 3

10

15 februari 2023

Het contact verliep goed Kon met vragen altijd terecht. Werd van alle zaken op de hoogte gehouden. Een betrokken makelaar.

Verkoper Rozenlaan 12

8

09 februari 2023

Borgdorff Makelaars heeft ons bij aanvang een realitycheck gegeven over de huidige woningmarkt en wat we mochten verwachten. Een uitgebreide scan van de markt en vervolgens goed advies over welke aanpak het beste past. Achteraf kan ik zeggen dat alle keuzes hierin goed zijn geweest. De begeleiding naar ons toe was de hele periode top en de bezichtingingen werden goed begeleid. Ik kan me geen verbeterpunt bedenken. Ik adviseer iedereen die een goede makelaar zoekt, stap binnen bij Borgdorff.

Verkoper Agaat 8

10

08 februari 2023

Goed geholpen bij zowel aankoop van nieuwe huis als verkoop van oude huis door Miranda en Lot. Deskundig en eerlijk in advies. Goed op de hoogte van huidige markt. Hierdoor mijn oude huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. Overgang naar nieuwe huis is hierdoor goed verlopen. Complimenten en een aanrader voor een ieder!

Verkoper Soestdijksekade 255

10

01 februari 2023

Borgdorff is een aanrader, wegens uitstekende kennis en service voor het verkoop van je woning. Ook zijn ze erg professioneel en vriendelijk in communicatie.

Verkoper Huis te Landenlaan 40

10

30 januari 2023

We zijn heel goed en eerlijk geadviseerd en geholpen. Contact verliep erg soepel en fijn. We hadden een hele fijne en lieve makelaar. Konden altijd met vragen terecht, kregen snel antwoord. We raden Borgdorff zeker aan als je twijfelt om ze als makelaar te nemen.

Verkoper Prinsenlaan 14

10

27 januari 2023

Goede voorlichting en per telefoon en e-mail opdracht hoogte gehouden. Goede service en tips. Vakbekwame makelaar.

Verkoper Azaleapark 5

8.8

25 januari 2023

Zeer deskundig en betrouwbaar goed bereikbaar en altijd een juiste begeleiding bij vragen die voor koper/ verkoper niet bekend zijn.

Verkoper Van Vlotenstraat 35

8.8

19 januari 2023

We zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden die Vivian van Borgdorff heeft uitgevoerd. Ze dacht goed mee en gaf ons goede tips. Zelfs tijdens haar vakantie of vrije woensdagen bleef ze ons van belangrijke updates op de hoogte houden. We zullen Borgdorff aan iedereen adviseren.

Verkoper Zonnebloemstraat 36

9.3

11 januari 2023

Het contact met de makelaar verliep goed en ben er erg tevreden over. Goed en snel (telefonisch) bereikbaar.

Verkoper Ericastraat 29

8.8

18 juni 2024

Bijzonder prettig en met verstand van zaken heeft Vivian van Borgdorff ons huis verkocht. Na een bezichtiging werden we altijd goed en zakelijk bij gepraat.

Verkoper Kwaklaan 46 A

9

9.1

Verkoopgemiddelde

142 beoordelingen

9.3

Aankoopgemiddelde

17 beoordelingen

Recent verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Recent verkocht

Verkocht

Naaldwijk

Strigastraat 31

€ 600.000 k.k.

111 m2

3

Verkocht

Monster

Ericastraat 40

€ 450.000 k.k.

128 m2

165 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 174

€ 260.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Rijswijk

Henriette Roland Holstln 15

€ 250.000 k.k.

70 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 154

€ 409.000 k.k.

93 m2

138 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

A. Pakvisstraat 7

€ 399.500 k.k.

103 m2

121 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Valkenboskade 322

€ 550.000 k.k.

113 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Zweeloostraat 93

€ 469.000 k.k.

129 m2

142 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Zilverzand 10

€ 575.000 k.k.

137 m2

126 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 311

€ 245.000 k.k.

89 m2

3

Verkocht

Maasdijk

Doormanstraat 9

€ 375.000 k.k.

110 m2

140 m2

4

Verkocht

Monster

Johannes Vermeerstraat 46

€ 465.000 k.k.

129 m2

143 m2

5

Verkocht

Voorburg

Prinses Mariannelaan 239

€ 475.000 k.k.

128 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Tourmalijn 51

€ 479.000 k.k.

152 m2

156 m2

4

Verkocht

Wateringen

Oude Hoge Dijk 11

€ 2.395.000 k.k.

289 m2

805 m2

5

NVM Open Huizen Dag 6 april

's-gravenhage

Westeinde 185 A 187

€ 649.000 k.k.

236 m2

86 m2

4

Verkocht

Monster

Berckheide 10

€ 439.000 k.k.

115 m2

115 m2

4

Verkocht

Monster

Maris 38

€ 408.000 k.k.

114 m2

135 m2

4

Verkocht

Monster

Heijdseweg 78

€ 825.000 k.k.

198 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Vledderstraat 56

€ 535.000 k.k.

120 m2

96 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Jan ten Brinkstraat 88

€ 215.000 k.k.

73 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Margaretha van Hennebergweg 29 C

€ 375.000 k.k.

97 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Schoutendreef 311

€ 317.000 k.k.

100 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 244

€ 250.000 k.k.

73 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Schapenlaan 60

€ 219.000 k.k.

63 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 205

€ 270.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Vetteoordskade 44

€ 215.000 k.k.

55 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Mexicosingel 73

€ 895.000 k.k.

304 m2

224 m2

6

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1942

€ 295.000 k.k.

85 m2

2

Verkocht

Monster

Seringenstraat 83

€ 385.000 k.k.

119 m2

107 m2

5

Verkocht

Monster

Ahornstraat 13

€ 350.000 k.k.

83 m2

138 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Kraanvogellaan 55

€ 325.000 k.k.

106 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 53

€ 289.500 k.k.

89 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Naaldwijkseweg 162

€ 339.000 k.k.

95 m2

77 m2

3

Verkocht

Monster

Emmastraat 66

€ 525.000 k.k.

135 m2

203 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokezijde 86

€ 242.500 k.k.

82 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Chopinstraat 7 A

€ 225.000 k.k.

61 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

A. van Spronsenstraat 63

€ 495.000 k.k.

124 m2

174 m2

4

Verkocht

Monster

Havenstraat 18 App.16

€ 350.000 k.k.

79 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 2496 U

€ 400.000 k.k.

99 m2

3

Verkocht

Monster

Haagweg 85

€ 895.000 k.k.

63 m2

1915 m2

2

Verkocht

Monster

Emmastraat 86

€ 550.000 k.k.

144 m2

353 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Sweelincklaan 92

€ 675.000 k.k.

136 m2

278 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Hobbemaplein 40

€ 215.000 k.k.

85 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Ohmstraat 94

€ 295.000 k.k.

77 m2

3

Verkocht

Monster

Voswijckstraat 22

€ 379.500 k.k.

81 m2

170 m2

3

Verkocht

Wateringen

Plein 82

€ 295.000 k.k.

66 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Miamihof 30

€ 550.000 k.k.

181 m2

155 m2

4

Verkocht

Monster

Slangekruid 78

€ 600.000 k.k.

151 m2

172 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Veenkade 43

€ 400.000 k.k.

62 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van den Boschstraat 230

€ 325.000 k.k.

81 m2

3

Verkocht

Monster

Haagweg 135

€ 625.000 k.k.

154 m2

374 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Beatrixstraat 40

€ 300.000 k.k.

75 m2

165 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Schipborgstraat 21 C Ong

€ 4.000 k.k.

Verkocht

Naaldwijk

's-Gravenzandseweg 46 B

€ 539.000 k.k.

120 m2

250 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Houtzagerssingel 64

€ 450.000 k.k.

112 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Nieuwendamlaan 250

€ 209.500 k.k.

54 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Abcoudehoeve 96

€ 260.000 k.k.

105 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 12

€ 365.000 k.k.

98 m2

127 m2

3

Verkocht

Monster

Poelenburgh 7

€ 600.000 k.k.

185 m2

253 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 13

€ 42.500 k.k.

1525 m2

Verkocht

Vlaardingen

Platanendreef 127

€ 549.000 k.k.

131 m2

300 m2

3

Verkocht

Wateringen

Vliethof 64

€ 359.000 k.k.

97 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Van Tijnplein 2

€ 295.000 k.k.

64 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Middenweg 92

€ 450.000 k.k.

120 m2

116 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Raaphorstlaan 47

€ 530.000 k.k.

154 m2

97 m2

6

Verkocht

Monster

Emmastraat 52

€ 675.000 k.k.

136 m2

365 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Pieter Lastmanstraat 98

€ 395.000 k.k.

129 m2

24 m2

3

Verkocht

Wateringen

Tempelbalk 9

€ 479.000 k.k.

124 m2

131 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 133

€ 312.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Zeemanstraat 70

€ 219.500 k.k.

70 m2

3

Verkocht

Monster

Berckheide 6

€ 385.000 k.k.

115 m2

115 m2

4

Verkocht

Wateringen

Kroonwiel 35

€ 389.000 k.k.

111 m2

135 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 247

€ 380.000 k.k.

124 m2

127 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Jean Monnetring 76

€ 419.000 k.k.

123 m2

150 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Dassenrade 53

€ 475.000 k.k.

124 m2

113 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Kuyperstraat 17

€ 390.000 k.k.

105 m2

109 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Kortedijk 124

€ 385.000 k.k.

127 m2

113 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Chrysantenstraat 28

€ 350.000 k.k.

113 m2

151 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hulshorststraat 301 A

€ 225.000 k.k.

63 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Westeinde 25

€ 489.000 k.k.

135 m2

73 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Driebergenstraat 285

€ 245.000 k.k.

76 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 163

€ 375.000 k.k.

95 m2

99 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Claude Debussystraat 61

€ 425.000 k.k.

93 m2

134 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Meppelweg 898 B

€ 180.000 k.k.

50 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Middenstede 165

€ 495.000 k.k.

128 m2

99 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Zevenwoudenlaan 215

€ 515.000 k.k.

133 m2

121 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

De Brink 144

€ 262.500 k.k.

80 m2

2

Verkocht

Monster

Molenstraat 168

€ 335.000 k.k.

121 m2

150 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Martinus Nijhoffweg 127

€ 310.000 k.k.

54 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 111

€ 265.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Muldersgaarde 25

€ 485.000 k.k.

157 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Parkweg 222

€ 255.000 k.k.

78 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Van Houtenstraat 19

€ 609.000 k.k.

137 m2

250 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

B. Thoenplantsoen 30

€ 450.000 k.k.

120 m2

189 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Ankerstraat 8

€ 325.000 k.k.

69 m2

56 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Madepolderweg 37 A

€ 1.350.000 k.k.

202 m2

505 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Mendelssohnplein 27 A

€ 237.500 k.k.

74 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Sint Martinusstraat 297

€ 459.000 k.k.

102 m2

2

Verkocht

Rijswijk

Paulus Potterlaan 31

€ 250.000 k.k.

65 m2

3

Verkocht

Wateringen

Kruidenlaan 42

€ 539.500 k.k.

132 m2

189 m2

5

Verkocht

Ter heijde

Evertsenstraat 53

€ 27.500 k.k.

18 m2

Verkocht

's-gravenhage

Spionkopstraat 98

€ 200.000 k.k.

78 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Muldersgaarde 45

€ 489.000 k.k.

157 m2

4

Verkocht

Monster

Ahornstraat 2 12

€ 435.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Burgemeester van der Werffstraat 48

€ 219.000 k.k.

62 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Vledderstraat 56

€ 530.000 k.k.

120 m2

96 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Sportlaan 276

€ 225.000 k.k.

69 m2

2

Verkocht

Monster

Varenstraat 6

€ 315.000 k.k.

79 m2

95 m2

2

Verkocht

Hoek van holland

Lichttorenstraat 19 B

€ 239.000 k.k.

61 m2

1

Verkocht

's-gravenzande

van Geeststraat 27

€ 425.000 k.k.

142 m2

4

Verkocht

Wateringen

De Meibloem 38

€ 425.000 k.k.

123 m2

190 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 269

€ 389.000 k.k.

123 m2

165 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Claude Debussystraat 63

€ 375.000 k.k.

94 m2

99 m2

3

Verkocht

Wateringen

Boetersstraat 10

€ 575.000 k.k.

142 m2

127 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 164

€ 250.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Wateringen

Willem III straat 27

€ 735.000 k.k.

157 m2

427 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Beeldsnijdersgaarde 23

€ 435.000 k.k.

136 m2

73 m2

4

Verkocht

Monster

Ahornstraat 2 7

€ 430.000 k.k.

Verkocht

Monster

Herckenrathstraat 36

€ 350.000 k.k.

96 m2

131 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Kerklaan 17

€ 400.000 k.k.

118 m2

98 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Rogstraat 26 28

€ 375.000 k.k.

104 m2

108 m2

2

Verkocht

Honselersdijk

Breugomslaan 2

€ 925.000 k.k.

198 m2

2000 m2

3

Verkocht

Wateringen

Saliestraat 1

€ 795.000 k.k.

194 m2

265 m2

5

Verkocht

's-gravenzande

Hellendaalweg 28

€ 385.000 k.k.

105 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Winkelhoeve 14

€ 265.000 k.k.

113 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hulshorststraat 272

€ 335.000 k.k.

80 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Tilanusstraat 6

€ 515.000 k.k.

143 m2

148 m2

6

Verkocht

's-gravenhage

Laan van Meerdervoort 1404

€ 225.000 k.k.

47 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 107

€ 260.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Monster

Wassenaarstraat 20

€ 325.000 k.k.

72 m2

150 m2

3

Verkocht

Wateringen

Prins Clausstraat 135

€ 850.135 k.k.

190 m2

311 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Mozartlaan 456

€ 210.000 k.k.

51 m2

1

Verkocht

's-gravenzande

Anjerstraat 18

€ 399.000 k.k.

118 m2

146 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 206

€ 249.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Moermondstraat 8

€ 435.000 k.k.

115 m2

162 m2

3

Verkocht

Monster

Rijnweg 151

€ 350.000 k.k.

92 m2

196 m2

2

Verkocht

Rijswijk

Cromvlietkade 31

€ 325.000 k.k.

87 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Eekhoornrade 92

€ 275.000 k.k.

68 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Conradkade 153

€ 375.000 k.k.

72 m2

1

Verkocht

Naaldwijk

Galgeweg 70

€ 375.000 k.k.

86 m2

233 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

mr. L.A. Kesperweg 33 F

€ 225.000 k.k.

78 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Ahornplein 5

€ 440.000 k.k.

134 m2

158 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Paganinistraat 4

€ 250.000 k.k.

77 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Palestrina 8

€ 350.000 k.k.

86 m2

120 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 191

€ 200.000 k.k.

54 m2

1

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 53

€ 265.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 457

€ 235.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 403

€ 235.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Jan van Rodestraat 73

€ 200.000 k.k.

65 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Coornhertstraat 17

€ 230.000 k.k.

93 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Oosteinde 64 F

€ 769.500 k.k.

177 m2

252 m2

6

Verkocht

's-gravenhage

Sneephof 1

€ 1.300.000 k.k.

267 m2

270 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Van Diemenstraat 213

€ 525.000 k.k.

186 m2

6

Verkocht

's-gravenzande

Prins Bernhardstraat 16

€ 419.000 k.k.

102 m2

134 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 26

€ 375.000 k.k.

97 m2

178 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Surinamesingel 38

€ 335.000 k.k.

78 m2

132 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Van Elburgstraat 9

€ 192.500 k.k.

70 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Zwetstraat 123

€ 225.000 k.k.

68 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Delftseveerweg 51 D

€ 219.000 k.k.

65 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 201

€ 315.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Monster

Wilhelminastraat 7

€ 450.000 k.k.

87 m2

2

Verkocht

Ter heijde

Strandweg 16

€ 345.000 k.k.

80 m2

378 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Brusselweg 127

€ 260.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 67

€ 205.000 k.k.

56 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Parelmoerhorst 47

€ 275.000 k.k.

79 m2

2

Verkocht

Monster

Molenstraat 127

€ 365.000 k.k.

122 m2

226 m2

6

Verkocht

Wateringen

Vliethof 80

€ 350.000 k.k.

113 m2

2

Verkocht

Schiedam

Villastraat 15

€ 259.500 k.k.

72 m2

67 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Steenwijklaan 384

€ 225.000 k.k.

67 m2

2

Verkocht

Monster

Geestweg 7

€ 375.000 k.k.

94 m2

221 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 28

€ 400.000 k.k.

103 m2

125 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Beatrixstraat 56

€ 260.000 k.k.

77 m2

198 m2

3

Verkocht

Schiedam

Vlaardingerdijk 206

€ 205.000 k.k.

59 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Tomatenlaan 7

€ 799.000 k.k.

124 m2

873 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

De Heeren van 's-Gravensande 110

€ 425.000 k.k.

86 m2

572 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Sperwerlaan 173

€ 265.000 k.k.

80 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1924

€ 290.000 k.k.

85 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Gasthuislaan 153

€ 539.000 k.k.

110 m2

2

Verkocht

Monster

Slangekruid 143

€ 489.500 k.k.

111 m2

132 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 245

€ 242.500 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Wielspinstraat 14

€ 450.000 k.k.

120 m2

169 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Cartesiusstraat 258

€ 250.000 k.k.

74 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Elburgstraat 11

€ 200.000 k.k.

65 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

B. Thoenplantsoen 26

€ 400.000 k.k.

104 m2

137 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Bloemenstraat 27

€ 260.000 k.k.

56 m2

87 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jan van Rodestraat 84

€ 265.000 k.k.

72 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

De Heeren van 's-Gravensande 114

€ 550.000 k.k.

116 m2

405 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Waterlandsingel 93

€ 500.000 k.k.

146 m2

155 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Reijerskopstraat 30

€ 625.000 k.k.

134 m2

235 m2

5

Verkocht

Poeldijk

De Backerstraat 34

€ 419.000 k.k.

121 m2

165 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Utrechtlaan 39

€ 240.000 k.k.

96 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 26

€ 269.000 k.k.

69 m2

102 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Winkelstede 63

€ 389.000 k.k.

127 m2

96 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Verheijstraat 37

€ 200.000 k.k.

52 m2

1

Verkocht

Ter heijde

Trompstraat 11

€ 275.000 k.k.

105 m2

158 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Verspycklaan 5

€ 249.000 k.k.

44 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 154

€ 400.000 k.k.

135 m2

189 m2

4

Verkocht

Monster

Hartschelp 52

€ 850.000 k.k.

179 m2

319 m2

4

Verkocht

Rijswijk

Cornelia Schellingerlaan 13

€ 425.000 k.k.

119 m2

167 m2

4

Verkocht

Wateringen

Windmolen 12

€ 419.500 k.k.

106 m2

127 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 149

€ 215.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Werf De Hoop 9

€ 525.000 k.k.

137 m2

4

Verkocht

Wateringen

Peterseliestraat 32

€ 495.000 k.k.

101 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Crispijnstraat 8

€ 539.000 k.k.

108 m2

58 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 68

€ 255.000 k.k.

91 m2

3

Verkocht

Wateringen

Hofwijk 16

€ 375.000 k.k.

95 m2

143 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Schenklaan 27

€ 450.000 k.k.

126 m2

161 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Linnaeusstraat 273

€ 195.000 k.k.

61 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Rossini 3

€ 364.500 k.k.

107 m2

130 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 36

€ 309.000 k.k.

79 m2

154 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Vijfheerenlanden 13

€ 565.000 k.k.

124 m2

212 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

P.C. Valentinstraat 9

€ 400.000 k.k.

103 m2

153 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dibbetsstraat 61

€ 325.000 k.k.

86 m2

2

Verkocht

Wateringen

Korte Noordweg 26

€ 895.000 k.k.

188 m2

1468 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 178

€ 220.000 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Albertine Agneslaan 384

€ 235.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

R.A. Flintermanstraat 14

€ 395.000 k.k.

104 m2

180 m2

3

Verkocht

Monster

Herckenrathstraat 31

€ 450.000 k.k.

115 m2

168 m2

5

Verkocht

Monster

Dr van den Brinkstraat 48

€ 365.000 k.k.

104 m2

191 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Voorstondenstraat 33

€ 495.000 k.k.

124 m2

149 m2

4

Verkocht

Wateringen

de Vroomstraat 15

€ 498.500 k.k.

115 m2

200 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 201

€ 265.000 k.k.

103 m2

4

Verkocht

Wateringen

Het Tolland 168

€ 259.000 k.k.

54 m2

1

Verkocht

Monster

Molenstraat 11

€ 359.000 k.k.

123 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Van Dijckstraat 228

€ 285.000 k.k.

93 m2

19 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Irenestraat 19

€ 325.000 k.k.

104 m2

330 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dr. R.J. Fruinstraat 6

€ 395.000 k.k.

108 m2

260 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Secretaris Verhoeffweg 13 H

€ 675.000 k.k.

128 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Waldeck Pyrmontkade 78

€ 375.000 k.k.

96 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Naaldwijkseweg 211

€ 345.000 k.k.

119 m2

250 m2

4

Verkocht

Wateringen

De witte Emile 22

€ 439.000 k.k.

142 m2

167 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hoefkade 1033

€ 185.000 k.k.

65 m2

1

Verkocht

Naaldwijk

Simon van Arkelstraat 11

€ 525.000 k.k.

132 m2

143 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 502

€ 395.000 k.k.

91 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 500

€ 550.000 k.k.

145 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Leliestraat 5 A

€ 309.000 k.k.

74 m2

97 m2

3

Verkocht

Wateringen

Kruilier 1

€ 429.000 k.k.

114 m2

122 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 5

€ 275.000 k.k.

77 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 261

€ 389.000 k.k.

123 m2

166 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Lau Mazirellaan 19

€ 410.000 k.k.

107 m2

84 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Dahliastraat 64

€ 279.000 k.k.

121 m2

171 m2

4

Verkocht

Rotterdam

Spangesekade 72 A

€ 375.000 k.k.

90 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Hermelijn 8

€ 650.000 k.k.

129 m2

603 m2

2

Verkocht

Wateringen

De Meibloem 27

€ 400.000 k.k.

124 m2

159 m2

3

Verkocht

Voorburg

Monseigneur van Steelaan 396

€ 250.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Claude Debussystraat 21

€ 375.000 k.k.

93 m2

114 m2

3

Verkocht

Wateringen

Oostblok 74

€ 375.000 k.k.

113 m2

186 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Dr. L.J. Rogierstraat 41

€ 350.000 k.k.

89 m2

160 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Zeggelenlaan 183

€ 225.000 k.k.

67 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jacobastraat 278

€ 199.500 k.k.

68 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Laan van Meerdervoort 1212

€ 290.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Beatrixstraat 52

€ 255.000 k.k.

77 m2

170 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 22

€ 269.000 k.k.

74 m2

95 m2

3

Verkocht

Monster

Pluvierstraat 3

€ 295.000 k.k.

110 m2

152 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Visbankflat 26

€ 235.000 k.k.

101 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Eksterlaan 296

€ 237.500 k.k.

91 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1920

€ 310.000 k.k.

83 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Coornhertstraat 5

€ 225.000 k.k.

93 m2

2

Verkocht

Kwintsheul

Seringenhove 30

€ 425.000 k.k.

139 m2

195 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Gravinnendreef 41

€ 469.500 k.k.

144 m2

115 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Athenesingel 280

€ 419.000 k.k.

109 m2

110 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 66

€ 280.000 k.k.

69 m2

115 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Frisolaan 18

€ 325.000 k.k.

101 m2

246 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Ottoland 10

€ 439.000 k.k.

106 m2

134 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Hobbemastraat 352

€ 259.500 k.k.

81 m2

2

Verkocht

Monster

Rijnweg 4

€ 320.000 k.k.

79 m2

107 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Jacobastraat 276

€ 189.500 k.k.

58 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Reijerskopstraat 31

€ 535.000 k.k.

135 m2

144 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Oude Boomgaardstraat 29

€ 350.000 k.k.

71 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Sirtemastraat 281

€ 375.000 k.k.

120 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Mellonastraat 9

€ 275.000 k.k.

45 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 269 A

€ 219.500 k.k.

73 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Schipborgstraat 37

€ 200.000 k.k.

67 m2

3

Verkocht

Rijswijk

Siergaarde 155

€ 479.000 k.k.

129 m2

127 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Bernweg 9

€ 55.000 k.k.

Verkocht

's-gravenhage

Wesselsstraat 277

€ 450.000 k.k.

142 m2

49 m2

4

Verkocht

Wateringen

Singel 20

€ 489.000 k.k.

113 m2

124 m2

5

Verkocht

Naaldwijk

Perenstraat 2 B

€ 609.000 k.k.

154 m2

231 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Oudaenstraat 18

€ 382.500 k.k.

102 m2

120 m2

3

Verkocht

Monster

Emmastraat 8

€ 769.000 k.k.

201 m2

606 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Fransenstraat 17 A

€ 255.000 k.k.

113 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Fransenstraat 19 A

€ 259.000 k.k.

113 m2

3

Verkocht

Monster

Dr van den Brinkstraat 46

€ 340.000 k.k.

100 m2

180 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Fluitschiplaan 249

€ 500.000 k.k.

144 m2

107 m2

4

Verkocht

Poeldijk

De Ruijtbaan 19

€ 550.000 k.k.

122 m2

158 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Houttuinen 6

€ 250.000 k.k.

77 m2

91 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Dreeslaan 36

€ 575.000 k.k.

138 m2

198 m2

5

Verkocht

Monster

Burgemeester Kampschoerstraat 16

€ 350.000 k.k.

88 m2

184 m2

4

Verkocht

Poeldijk

Sutoriusstraat 3

€ 290.000 k.k.

85 m2

96 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Chrysantenstraat 26

€ 389.500 k.k.

122 m2

151 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Dijkweg 31 App. 19

€ 599.000 k.k.

113 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Rozenlaan 12

€ 359.000 k.k.

113 m2

174 m2

3

Verkocht

Monster

Voswijckstraat 27

€ 379.000 k.k.

118 m2

237 m2

5

Verkocht

Wateringen

Rozemarijn 151

€ 475.000 k.k.

126 m2

153 m2

4

Verkocht

Voorburg

Aart van der Leeuwkade 83

€ 275.000 k.k.

69 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

G.J. van Marrewijklaan 109

€ 400.000 k.k.

108 m2

173 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 18

€ 285.000 k.k.

66 m2

121 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Rozenlaan 75

€ 427.500 k.k.

99 m2

220 m2

3

Verkocht

Monster

Molenstraat 131

€ 485.000 k.k.

139 m2

352 m2

5

Verkocht

Honselersdijk

Kraaijesteijn 84

€ 415.000 k.k.

117 m2

119 m2

5

Verkocht

Naaldwijk

Graanpoort 3

€ 289.000 k.k.

80 m2

2

Verkocht

Monster

Kloosterlaan 25

€ 290.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

Monster

Rijnweg 109

€ 275.000 k.k.

70 m2

78 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Brouwersgracht 31

€ 750.000 k.k.

277 m2

3

Verkocht

Monster

Hortensiastraat 38

€ 325.000 k.k.

98 m2

112 m2

4

Verkocht

Monster

Haagweg 43

€ 650.000 k.k.

173 m2

763 m2

4

Verkocht

's-gravenzande

Andriessenlaan 46

€ 650.000 k.k.

140 m2

227 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Tasmanstraat 112

€ 325.000 k.k.

84 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Liemerssingel 6

€ 695.000 k.k.

160 m2

203 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Toscaninistraat 132

€ 375.000 k.k.

93 m2

121 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Jutland 10

€ 628.000 k.k.

158 m2

236 m2

4

Verkocht

De lier

Emmastraat 32

€ 275.000 k.k.

70 m2

66 m2

4

Verkocht

Monster

Tapijtschelp 34

€ 900.000 k.k.

196 m2

383 m2

5

Verkocht

Poeldijk

Frisolaan 12

€ 325.000 k.k.

101 m2

122 m2

3

Verkocht

Wateringen

Azaleapark 5

€ 525.000 k.k.

116 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1906

€ 295.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Kleine Woerdlaan 33

€ 425.000 k.k.

108 m2

86 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Utrechtlaan 97

€ 289.500 k.k.

110 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Kloosterveenstraat 23

€ 320.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Agaat 8

€ 419.000 k.k.

135 m2

132 m2

5

Verkocht

Wateringen

De Beemd 56

€ 525.000 k.k.

108 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Irisstraat 37

€ 299.500 k.k.

83 m2

112 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Fie Carelsenlaan 96

€ 565.000 k.k.

156 m2

282 m2

4

Verkocht

Wateringen

Prins Hendrikstraat 36

€ 350.000 k.k.

95 m2

91 m2

3

Verkocht

Maasdijk

Prinsenlaan 14

€ 359.000 k.k.

104 m2

132 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Sperwerlaan 475

€ 279.000 k.k.

83 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Vlierboomstraat 307

€ 400.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Ter heijde

Strandweg 9

€ 290.000 k.k.

86 m2

124 m2

3

Verkocht

Poeldijk

Julianastraat 39

€ 325.000 k.k.

82 m2

148 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokezijde 237

€ 259.000 k.k.

81 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Van Vlotenstraat 35

€ 279.000 k.k.

117 m2

90 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 683

€ 209.500 k.k.

82 m2

2

Verkocht

Monster

Schuylenburgh 10

€ 325.000 k.k.

92 m2

102 m2

3

Verkocht

Ter heijde

Evertsenstraat 3

€ 325.000 k.k.

91 m2

185 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Zuiderparklaan 136

€ 215.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Monster

Molenstraat 111

€ 375.000 k.k.

124 m2

164 m2

3

Verkocht

Wateringen

Prins Clausstraat 74

€ 440.000 k.k.

110 m2

107 m2

3

Verkocht

Monster

Ericastraat 29

€ 400.000 k.k.

103 m2

166 m2

4

Verkocht

Monster

Braamstraat 13

€ 325.000 k.k.

77 m2

80 m2

2

Verkocht

Wateringen

Zonnebloemstraat 36

€ 440.000 k.k.

111 m2

136 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

mr. L.A. Kesperweg 7 F

€ 209.500 k.k.

80 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Huisstede 4

€ 400.000 k.k.

133 m2

102 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Soestdijksekade 255

€ 209.500 k.k.

71 m2

3

Verkocht

Honselersdijk

Mariendijk 51

€ 950.000 k.k.

209 m2

1062 m2

4

Verkocht

Kwintsheul

Leeuwerik 7 C

€ 465.000 k.k.

120 m2

105 m2

5

Verkocht

's-gravenhage

Newtonstraat 387

€ 425.000 k.k.

89 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Kruidentuinen 28

€ 325.000 k.k.

89 m2

79 m2

3

Verkocht

Rijswijk

Huis te Landelaan 40

€ 275.000 k.k.

78 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 112

€ 245.000 k.k.

83 m2

3

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 229

€ 235.000 k.k.

88 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Blaricumseplein 13

€ 300.000 k.k.

78 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Ooststraat 57

€ 275.000 k.k.

77 m2

94 m2

2

Verkocht

Maasland

Veldesteijn 46

€ 295.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Poeldijk

Jan Barendselaan 86

€ 269.000 k.k.

104 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Melis Stokelaan 1916

€ 300.000 k.k.

84 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Dreeslaan 32

€ 592.000 k.k.

138 m2

198 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Eeldeplantsoen 23

€ 40.000 k.k.

Verkocht

Naaldwijk

Midden Woerd 33

€ 340.000 k.k.

138 m2

124 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

De Heemstraat 434

€ 215.000 k.k.

86 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

J. Bosmanstraat 39

€ 250.000 k.k.

98 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Vuurland 52

€ 600.000 k.k.

183 m2

178 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Piet Paaltjensstraat 41

€ 275.000 k.k.

104 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Koekangestraat 85

€ 269.500 k.k.

88 m2

4

Verkocht

Monster

Goudenregenstraat 9

€ 449.000 k.k.

133 m2

151 m2

4

Verkocht

Maasdijk

Van den Rijnstraat 20

€ 400.000 k.k.

146 m2

175 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 94

€ 229.500 k.k.

72 m2

2

Verkocht

Monster

Tapijtschelp 23

€ 689.000 k.k.

126 m2

194 m2

3

Verkocht

Monster

Johannes Vermeerstraat 30

€ 450.000 k.k.

138 m2

125 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Muzenplein 105

€ 365.000 k.k.

75 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

B. Thoenplantsoen 34

€ 385.000 k.k.

103 m2

196 m2

3

Verkocht

Monster

Ahornstraat 2 5

€ 465.000 k.k.

98 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Lekstraat 141

€ 650.000 k.k.

152 m2

110 m2

5

Verkocht

Monster

Goudenregenstraat 117

€ 325.000 k.k.

134 m2

91 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 203

€ 245.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Q.A. Nederpelstraat 52

€ 375.000 k.k.

103 m2

121 m2

3

Verkocht

Hoek van holland

Willem van Houtenstraat 101

€ 325.000 k.k.

73 m2

368 m2

3

Verkocht

Schiedam

Burgemeester Stulemeijerlaan 72

€ 150.000 k.k.

45 m2

1

Verkocht

's-gravenhage

Hugo Verrieststraat 4

€ 300.000 k.k.

108 m2

81 m2

4

Verkocht

Kwintsheul

Van Lottomstraat 15

€ 450.000 k.k.

120 m2

143 m2

6

Verkocht

Monster

Magnolia 43

€ 400.000 k.k.

117 m2

124 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Meppelrade 171

€ 425.000 k.k.

137 m2

193 m2

4

Verkocht

Honselersdijk

Van Beekum Maurissestraat 14

€ 425.000 k.k.

102 m2

131 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Kloosterveenstraat 43

€ 365.000 k.k.

106 m2

3

Verkocht

Kwintsheul

Riviergrondel 15

€ 439.000 k.k.

126 m2

126 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Kwaklaan 46 A

€ 1.050.000 k.k.

180 m2

650 m2

3

Verkocht

Maasland

Kluisweer 26

€ 475.000 k.k.

123 m2

198 m2

4

Verkocht

Wateringen

Kruidenlaan 71

€ 625.000 k.k.

160 m2

176 m2

4

Verkocht

's-gravenhage

Gerrit van der Veenlaan 289

€ 300.000 k.k.

87 m2

3

Verkocht

Naaldwijk

Waterlelie 11

€ 365.000 k.k.

97 m2

79 m2

3

Verkocht

's-gravenhage

Treslonglaan 12

€ 625.000 k.k.

144 m2

199 m2

4

Verkocht

Rotterdam

Pieter Woutersestraat 18

€ 200.000 k.k.

68 m2

3

Verkocht

's-gravenzande

Graaf Willem II straat 123

€ 825.000 k.k.

156 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Strausslaan 584

€ 375.000 k.k.

92 m2

2

Verkocht

Naaldwijk

Gerberalaan 69

€ 240.000 k.k.

64 m2

2

Verkocht

's-gravenzande

Lugtigheidstraat 9

€ 335.000 k.k.

94 m2

121 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Noordwal 77

€ 300.000 k.k.

69 m2

2

Verkocht

's-gravenhage

Valkenboslaan 266

€ 560.000 k.k.

209 m2

5

Verkocht

Monster

Choorstraat 52 54

€ 450.000 k.k.

203 m2

317 m2

5

Verkocht

Vlaardingen

Mendelssohnplein 30 D

€ 209.500 k.k.

75 m2

3

Verkocht

Monster

Parelduiker 34

€ 350.000 k.k.

76 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Chopinstraat 6 C

€ 237.500 k.k.

67 m2

4

Verkocht

Naaldwijk

Rozenstraat 8

€ 385.000 k.k.

97 m2

149 m2

4

Verkocht

Vlaardingen

Sportlaan 262

€ 229.500 k.k.

71 m2

2

Verkocht

Vlaardingen

Robert Schumanring 16

€ 200.000 k.k.

56 m2

1