Nieuwbouw Nieuws

Nieuw in verkoop: Heulpark in Kwintsheul

Leuk nieuws! Vrijdag 23 juni starten wij met de verkoop van de eerste 26 woningen in Heulpark!

Borgdorff Makelaars

In het Westland, aan de rand van Kwintsheul, ontstaat een groene en waterrijke woonwijk: Heulpark. Een wijk die eigentijds is opgezet maar tegelijkertijd nog dat dorpse gevoel uitstraalt. Met gasloze en toekomstbestendige woningen. In Heulpark zullen diverse woningtypes worden gerealiseerd,  van appartementen tot vrijstaande woningen. Zo biedt Heulpark een verrassend vertrouwd alternatief voor starters, gezinnen en senioren die een stap willen zetten. Of liever gezegd, een sprong willen maken… naar een nieuwe woning waar ze zich in alle opzichten thuis voelen.
Wordt Heulpark jouw nieuwe thuis?

Heulpark fase 1

In de eerste fase van Heulpark worden 26 woningen aangeboden. Deze 26 woningen zijn verdeeld over twee groene buurtjes: Toscaanse Jasmijn en Kamperfoelie.

In het buurtje Kamperfoelie worden acht semibungalows en twee rijwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 90 tot 140 m² en een kavel van ca. 105 tot 355 m². De koopsom van de semi-bungalows is vanaf € 405.000 V.O.N. en de koopsom van de rijwoningen vanaf € 504.000 V.O.N.  De semibungalows en rijwoningen zijn voorzien van alle rust en comfort die je van een woning mag verwachten. Met een heerlijke tuin waar je de hele dag heerlijk kunt vertoeven.

Net als de plant is het buurtje Toscaanse Jasmijn veelzijdig. Het aanbod bestaat uit 14 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Met een grote variatie aan details is bijna iedere woning uniek. Kies je voor een tuitgevel, een verspringende gevel of een woning met een bloemrijke kopgevel? Dankzij de royale woonoppervlaktes worden de woonwensen van jouw hele gezin waargemaakt. De woningen hebben royale woonoppervlaktes van ca. 134 tot 165 m² en grote variatie aan beukmaten (ca. 5,7 m, 6 m en 7,2 m).