Nieuwbouw Nieuws

Start online verkoop Kavels Achter De Duinen 8 februari!

Woensdag 8 februari as. is het zover! Om 12.00 uur start de online verkoop van fase 1 van het project Kavels Achter de Duinen in Westmade-Noord. Zet deze datum alvast in jouw agenda!

Borgdorff Makelaars

In Fase 1 worden 13 kavels met kaveloppervlakten vanaf 365 m2 tot circa 850 m2 aangeboden. Een aantal kavels grenst aan water (geen doorgaand vaarwater). Vanaf de start verkoop staan de koopsommen online en kan je je inschrijven. Via de interactieve kavelkaart op de website kan je vanaf de start verkoop op jouw gemak de kavelinformatie per kavelnummer bekijken en alvast jouw keuze(n) maken.

Hoe schrijf je je in?

Woensdag 8 februari ontvang je om 12:00 uur een nieuwsbrief met daarin een link naar het aanbod van de kavels in fase 1 en het online inschrijfformulier. Vanaf dat moment kan je je inschrijven voor maximaal 5 kavels. Om jouw inschrijving te voltooien, heb je een persoonlijk account nodig. Deze kan je via het aanmeldformulier op de website aanmaken. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan zo snel mogelijk. Dan ben je direct goed voorbereid bij de start verkoop.

Heb je samen met jouw partner interesse in een kavel, dan maak je samen een account aan en schrijf je je samen in. Een randvoorwaarde om voor een kavel in aanmerking te kunnen komen is dat je ook bent ingeschreven in het gemeentelijke registratiesysteem woningzoekende (nieuwbouw koopwoning) van de gemeente Westland. De link is te vinden in het aanmeldformulier op www.kavelsachterdeduinen.nl.

Kavelevent

Op donderdag 9 maart a.s. wordt in het kantoor van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom aan de Haagweg een kavelevent georganiseerd waar ons nieuwbouwteam en het team van Olsthoorn Makelaars jou informeert over het kavelaanbod en het zelf bouwen van een huis. Tevens is het mogelijk om op locatie de kavels in fase 1 te bekijken. De deadline voor de inschrijving van fase 1 is op woendag 15 maart a.s. Nadere informatie volgt.

Vragen?

Heb je vragen over Kavels Achter de Duinen? Neem dan contact op met de afdeling nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. Wij helpen je graag!