Nieuwbouw

Voordelen van nieuwbouw

Kies jij voor een karakteristieke bestaande woning of juist voor een nieuwbouwwoning die jij helemaal kan laten aansluiten op jouw woonwensen?

Borgdorff Makelaars

Voordat je deze belangrijke keuze maakt, is het verstandig om alle voordelen van een nieuwbouwwoning op een rijtje te zetten.

De woning sluit aan op jouw woonwensen

Zelf bepalen wat de keukenopstelling wordt, waar de elektrapunten komen en hoe de nieuwe badkamer eruit komt te zien? Dat is mogelijk in een nieuwbouwwoning. Vanaf het begin sta jij aan het roer, zodat de woning volledig aansluit op jouw stijl en woonwensen.

Duurzaam

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge duurzaamheidseisen. Zo wordt er vaak vloerverwarming aangebracht in de woning. Dit zorgt niet alleen voor warme voeten tijdens de winter, maar ook voor indelingsvrijheid. Er worden namelijk geen radiatoren aangebracht, wat er voor zorgt dat jij niet wordt beperkt in de indeling. Minimaal HR++ glas en een dak vol zonnepanelen zorgen er vaak ook voor dat jij maandelijks kosten bespaard op de energierekening.

Onderhoudsvrij

Alles nieuw kopen betekent ook dat jij de komende jaren geld bespaart op het onderhoud!

Woning vrij op naam = geen kosten koper

Bij nieuwbouw bespaar je niet alleen op stook- en onderhoudskosten. Doordat de woning ‘vrij op naam’ wordt verkocht, betaal jij geen kosten koper. Dat scheelt een flinke kostenpost, zoals de notariskosten voor de akte van levering en overdrachtsbelasting.

Beter een goede buur dan een verre vriend

Hoe leuk is dat: samen starten in een nieuwbouwwijk! Bij een nieuwbouwproject komen er namelijk veel mensen tegelijkertijd wonen. Jullie starten samen met het kluswerk, verhuizen en uiteindelijk wonen. Dat schept een band en zorgt voor een mooie basis voor een goede buurrelatie.

Ben jij overtuigd en geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning van één van onze projecten? Neem dan vrijblijvend contact op met team nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl