Vastgoedadvies

Betrouwbaar vastgoedadvies

Als belegger of investeerder in vastgoed moet je belangrijke beslissingen nemen over jouw onroerend goed. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een doordachte vastgoedstrategie waarbij een optimale verhouding tussen risico en rendement voorop staat.

Contact opnemen

Borgdorff Vastgoedadvies

Borgdorff Vastgoedadvies

Borgdorff Makelaars

Vastgoedpartner met lokale marktkennis

Om een doordachte en strategische afweging te kunnen maken over je vastgoedportefeuille, moet je kunnen beschikken over betrouwbare marktinformatie en scherpe analyses. Waar veel landelijk opererende adviesbureaus nauwelijks kennis van de lokale marktgebieden hebben, kunnen wij die kennis wel garanderen.

  • Kennis van de lokale huizenmarkt

    Betrouwbaar advies door grote kennis van lokale markt

  • Eén vast aanspreekpunt

    Altijd korte lijntjes met één makelaar over jouw dossier

  • Juridisch geschoolde vastgoedexperts

    De beste uitrusting voor uitdagende vastgoedvraagstukken

11 november 2021

Bijzonder prettig verlopen en geheel voldaan aan de verwachtingen. Gewoon allemaal lekker snel geregeld

Dhr van der Toorn

8,5

10 november 2021

Martijn Borgdorff is een hele fijne makelaar. Hij is deskundig en zorgvuldig. Hij neemt je mee in het hele proces. Een volgende keer zullen we zeker weer bij hem aankloppen.

Verkoper Azaleapark 17

10

19 november 2021

Het contact met en de begeleiding van Karen Schepman- de Bruijn verliep uitstekend. Deskundig, persoonlijk en transparant. Als je in Den Haag je huis wilt verkopen dan is Borgdorff makelaars hier de juiste partner voor.

Mevr. Saidi

10

14 december 2021

Het contact met de makelaar was heel erg fijn. Ook in de avonduren konden we gewoon even contact hebben met elkaar. Vanaf de voorbereiding van de verkoop tot en met het regelen van al het papierwerk werd prima geregeld. Zelfs het mogelijk maken van het digitaal ondertekenen van de concept koopovereenkomst werd geregeld. Borgdorff Makelaars is top!

Dhr Heemskerk

9

9.2

Verkoopgemiddelde

712 beoordelingen

9.2

Aankoopgemiddelde

99 beoordelingen

Vastgoedadvies nodig?

Onze vastgoedexperts staan voor je klaar

Onze experts zijn opgeleid aan de Amsterdam School of Real Estate. Profiteer van onze expertise en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.