Nieuwbouw Nieuws

De verkoop van Nieuw Zand is gestart!

Op woensdag 7 december is de verkoop van de 54 energiezuinige woningen in Nieuw Zand gestart. Tot woensdag 14 december 12:00 uur kan je jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere bouwnummers.

Borgdorff Makelaars

Nieuw Zand bestaat uit 54 woningen verdeeld over 5 woningtypes: Hofwoning S, M of L, een Vierkapper of een Tweekapper. Voor welk huis je ook valt, altijd heb je een gasloos, energiezuinig huis met een tuin en meestal een eigen parkeerplaats. De woningen worden gerealiseerd in Waelpolder. Om precies te zijn tussen de Poelkade en de Nieuwe Vaart, ter hoogte van de Fluwijn. Een ideale plek, want hier woonje op een waterrijke locatie met veel groen om je heen én de voorzieningen van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk op maar 8 minuten fietsafstand. Verder ben je met 12 minuten op het strand en in nog geen half uur sta je in hartje Den Haag.

Verkoopprocedure

De inschrijftermijn van Nieuw Zand loopt tot woensdag 14 december 2022 om 12:00 uur. Op de projectwebsite staan alle verkoopstukken voor je klaar, zoals de verkoopbrochure, prijslijst, technische omschrijving en verkooptekeningen. Middels deze projectwebsite kan je ook het inschrijfformulier indienen met de woningen van jouw voorkeur. Na het verloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen middels het woningzoekendesysteem van de gemeente Westland. Inschrijven als woningzoekende kan via de website van de gemeente Westland. 

Vragen?

Heb je vragen over het aanbod in Nieuw Zand? Neem dan vrijblijvend contact op met team Nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. Wij helpen je graag!