Nieuwbouw Nieuws

Vrijdag 13 oktober start verkoop nieuwe fase Heulpark!

Goed nieuws! Op vrijdag 13 oktober start de verkoop van de 8 beneden- en bovenwoningen en 5 rijwoningen in Heulpark.

Borgdorff Makelaars

Het is zover! Het volgende aanbod in Heulpark is in zicht! Het buurtje Trompetbloem met 13 woningen gaat vrijdag 13 oktober in verkoop.

Buurtje Trompetbloem

De trompetbloem is een gemakkelijke klimop die geen ondersteuning nodig heeft bij de klim op iedere oppervlakte. Een plant die voor (bijna) iedereen geschikt is. En daar sluiten de woningen van dit buurtje ook op aan. Het aanbod van de trompetbloem bestaat uit 8 beneden- en bovenwoningen en 5 rijwoningen. De beneden- en bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 60 tot 87 m2 en hebben een verkoopprijs vanaf € 315.000 V.O.N. De 5 rijwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 106 m2 en verkoopprijzen vanaf € 435.000 V.O.N.

Starters opgelet, Deze woningen zijn ook geschikt voor jouw start op de koopmarkt! Hier woon je heerlijk op jezelf. Daarnaast bestaat dit buurtje ook uit 5 heerlijke rijwoningen met een zonnige tuin op het zuidwesten. Als dat niet genieten is?

Meer informatie?

Benieuwd naar het nieuwe aanbod van Heulpark? Bekijk dan snel de projectwebsite of neem contact op met team Nieuwbouw via 0174- 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl