Nieuwbouw Nieuws

Binnenkort start bouw Gravin Machteld

Inmiddels is het voormalig gemeentehuis in 's-Gravenzande gesloopt en kan binnenkort de bouw beginnen!

Borgdorff Makelaars

Inmiddels is er veel gebeurd in het centrum van ‘s-Gravenzande. Het voormalig gemeentehuis ‘s-Gravenzande is namelijk gesloopt. Op deze prachtige locatie wordt Residence Gravin Machteld gerealiseerd: een aantal statige panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen. De chique koopappartementen krijgen een klassieke uitstraling die past in de historische omgeving. Daarnaast kenmerkt Gravin Machteld zich door de monumentale entree aan de fraaie stadstuin.

Topklasse in het Westland

Residence Gravin Machteld is zonder twijfel de top van de woningmarkt in het Westland. Een smaakvol ontwerp, rijke detaillering, hoogwaardige afwerking en gelegen op een unieke locatie. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 82 tot 139 m2 en een koopsom vanaf € 490.000 v.o.n.

Wonen in Gravin Machteld?

Dat kan! Er zijn nog enkele koopappartementen beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op met team Nieuwbouw via 0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl voor meer informatie over de appartementen. Gaat jouw voorkeur uit naar een huur appartement? Naar verwachting start de verhuur van de appartementen voorafgaand aan de oplevering van Gravin Machteld. Laat jouw gegevens achter bij de nieuwbouwafdeling en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Gravin Machteld.