Blog Nieuws

Cheque uitreiking aan Beukenrode

Op 1 november 2021 is Borgdorff Makelaars gestart met de wervingscampagne Borgdorff steunt Beukenrode. Bij iedere verkoop- of aankoopopdracht doneert Borgdorff namens de klant € 75,- aan Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice.

Borgdorff Makelaars

Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice is een onmisbare plek in Westland. Met twee vestigingen (in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande) en de mogelijkheid voor palliatieve thuiszorg, ondersteunt de stichting mensen in hun wens om de laatste maanden van hun leven thuis, in hun eigen omgeving of bijna thuis in het Hospice te kunnen doorbrengen. Een prachtig initiatief waar Borgdorff als bedrijfspartner graag een steentje aan bijdraagt.

Naast het partnerschap wilde Borgdorff meer steun bieden aan Beukenrode. Hiervoor is de wervingscampagne ‘Borgdorff steunt Beukenrode’ gestart. Tijdens deze wervingscampagne heeft Borgdorff bij iedere verkoop- of aankoopopdracht namens de klant € 75,- gedoneerd aan Beukenrode. Na drie maanden is er een prachtig bedrag van € 5.550,- opgehaald!  Met dit bedrag kan Beukenrode een luifel realiseren op de locatie in ‘s-Gravenzande.

Wij wensen Beukenrode veel succes met realiseren van de luifel!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice? Klik dan hier voor het geven van een donatie.