Omschrijving

Tussen de Nieuwe Vaart en de ecologische zone van het nieuwe woongebied Waelpolder worden 40 betaalbare koopappartementen, 28 luxe koopappartementen en 8 watervilla’s gerealiseerd. Vanaf de nieuwe ontsluitingsweg de Nerts kan direct de parkeergarage worden bereikt waar de nieuwe bewoners kunnen parkeren. Bovenop de eerste parkeerlaag komen drie verdiepingen met 40 betaalbare appartementen tussen de ca 60m2 en 110m2, allen voorzien van…

Lees meer

Kenmerken

  • Status Lopend
Meer kenmerken

Media

Omschrijving

Tussen de Nieuwe Vaart en de ecologische zone van het nieuwe woongebied Waelpolder worden 40 betaalbare koopappartementen, 28 luxe koopappartementen en 8 watervilla’s gerealiseerd.

Vanaf de nieuwe ontsluitingsweg de Nerts kan direct de parkeergarage worden bereikt waar de nieuwe bewoners kunnen parkeren. Bovenop de eerste parkeerlaag komen drie verdiepingen met 40 betaalbare appartementen tussen de ca 60m2 en 110m2, allen voorzien van kwalitatief hoogwaardige buitenruimtes. Op de vierde, vijfde en zesde verdieping bevinden zich de 28 grote luxe appartementen met zeer riante buitenruimtes. Vanaf het terras van de 2 bovenste penthouses is bij mooi weer zelfs de zee te aanschouwen!

Aan de Nieuwe Vaart worden 8 watervilla’s gerealiseerd die geschakeld van elkaar zijn gesitueerd, zodoende optimale privacy te waarborgen. Uniek aan deze woningen is dat de tuinen direct aan de aan het vaarwater van de Nieuwe Vaart zijn gelegen! De watervilla’s krijgen 2 parkeerplaatsen voor de deur van de eigen woning en zijn bijna energie neutraal. En alle ruimtes in de woning zijn vrij indeelbaar!

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

  • Status Lopend
  • Aantal bouwnummers 76 bouwnummers

In de buurt

      Bouwtypes