Omschrijving

Het monumentale Residence Gravin Machteld wordt gerealiseerd op de schitterende locatie van het voormalige gemeentehuis te ’s-Gravenzande. Gravin Machteld bestaat uit een aantal statige panden die zich prachtig voegen in het oude centrum van ‘s-Gravenzande. De panden liggen aan een chique stadstuin, waarin ook het beeld van de gravin een mooi plekje krijgt. Het rijksmonumentale raadhuis aan de Langestraat wordt fraai gerestaureerd en…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Lopend
Meer kenmerken

Media

Documentatie per
e-mail

Laat je e-mailadres achter en ontvang de brochure direct in
je mailbox.

  Omschrijving

  Het monumentale Residence Gravin Machteld wordt gerealiseerd op de schitterende locatie van het voormalige gemeentehuis te ’s-Gravenzande. Gravin Machteld bestaat uit een aantal statige panden die zich prachtig voegen in het oude centrum van ‘s-Gravenzande. De panden liggen aan een chique stadstuin, waarin ook het beeld van de gravin een mooi plekje krijgt. Het rijksmonumentale raadhuis aan de Langestraat wordt fraai gerestaureerd en daarmee in oude luister hersteld. Het krijgt een passende horecafunctie en een mooie serre met terras in de stadstuin. Het oude Raadhuis wordt zo na vele jaren weer toegankelijk voor inwoners en bezoekers van ’s-Gravenzande.

  Het complex grenst aan het gezellige Marktplein middenin het centrum van 's-Gravenzande met al zijn voorzieningen. Met de komst van het nieuwe winkelcentrum heeft het centrum een impuls gekregen en kunt u er voor al uw dagelijkse boodschappen, een hapje en een drankje en nog veel meer terecht!

  In Residence Gravin Machteld worden diverse fraaie appartementen gerealiseerd. De woningen onderscheiden zich door hoge plafonds, chique raampartijen, hoge kappen en veel grote terrassen. De meeste woningen beschikken over een privé parkeerplaats in de parkeergarage.

  Residence Gravin Machteld is met afstand de top van de woningmarkt in Westland!

  In december 2020 is de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Dit betreft een gecoördineerde regeling tezamen met het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning is in december 2021 afgegeven en zal naar verwachting in februari 2022 onherroepelijk zijn.

  Wilt u op de hoogte blijven van dit prachtige project? Laat uw gegevens dan bij ons achter.

  Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

  Kenmerken

  Overdracht

  • Status Lopend
  • Aantal bouwnummers 42 bouwnummers

  In de buurt

    Bouwtypes