Hypotheken

Nieuw bij De Hypotheekshop Westland: de online hypotheekmodule voor starters!

Eerste huis kopen? Wees goed voorbereid!

Borgdorff Makelaars

Op zoek naar je eerste koophuis? Dan wil je eerst je financiële mogelijkheden weten. Met de nieuwe online hypotheekmodule van De Hypotheekshop Westland kan jij zelf online je hypotheek afsluiten, waar en wanneer jij dat wilt. Maar eerst is het goed om je voldoende te oriënteren en je financiële situatie in kaart te brengen. Dit kan tijdelijk al vanaf € 1,-!

Aan de slag

Met onze tijdelijke actie kun je nu voor slechts € 1,- gebruikmaken van het ‘online oriëntatie op maat’ pakket. Hiermee bepaal je jouw hypotheekbudget, maak je onbeperkte en accurate berekeningen van je maximale hypotheek (evt. voor verschillende huizen en hypotheekrentes) én krijg je inzicht in je toekomstige maandlasten. Zo weet je precies wat jouw financiële mogelijkheen zijn.

De online adviespakketten

Heb jij jouw droomwoning gevonden? Dan kan je vervolgens zelf je hypotheek online regelen voor al € 1295,-. De aanvraag en bemiddeling: die regelen wij!

Wil jij graag de online hypotheekmodule doorlopen samen met een deskundige? Dat is ook geen probleem. Het pakket ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’ sluit dan naadloos aan op jouw behoeften.

Meer informatie?

Ben jij klaar om gebruik te maken van onze online hypotheekmodule? Ga dan snel naar onze vestigingspagina en ga aan de slag! Hier vind je ook meer informatie over de verschillende pakketten.