Sinds 1962

Makelaar Midden-Delfland

Wil jij graag een woning aankopen of verkopen in Midden-Delfland? Lees verder om kennis te maken met Borgdorff Makelaars

De makelaar van Midden-Delfland?

In 1962 heeft Borgdorff Makelaars de deuren van haar eerste makelaarskantoor geopend in Monster. Borgdorff Makelaars is opgericht door Theo Borgdorff en in 1979 trad zijn zoon Jan Borgdorff als makelaar toe tot het bedrijf en in 1980 ook zijn vrouw, Anja. Martijn Borgdorff, de derde generatie, is in 2012 in de makelaardij komen werken. Ook Irene (de zus van Jan) en Jos (de neef van Jan) zijn werkzaam binnen Borgdorff Makelaars.

Inmiddels zijn wij met onze kantoren gevestigd in Monster, Wateringen, Naaldwijk, Vlaardingen en Den Haag. Zo bedienen we de Westlandse, Haagse en Rotterdamse regio.

Huis kopen in Midden-Delfland

Aankoopmakelaar Midden-Delfland

Je wilt een huis kopen in Midden-Delfland, dat staat vast. Wordt het een eengezinswoning of een appartement? Sluiten jouw woonwensen aan op jouw mogelijkheden en waar moet je allemaal op letten? Wij nemen jou graag alle zorg uit handen.

De verkoopmakelaar van het huis dat je wilt kopen, behartigt niet jouw belangen, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een aankoopmakelaar uit Midden-Delfland in de arm te nemen.

 

Je kunt ons als aankoopmakelaar op twee momenten inschakelen:
– Je bent op zoek naar een huis en wij zoeken met je mee.
– Je hebt jouw ideale huis gevonden en je wilt onze hulp bij de onderhandelingen.

 

Wil je meer informatie over de te nemen stappen bij het aankopen van een woning in Midden-Delfland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Verkoopmakelaar Midden-Delfland

Waarom zou je een verkoopmakelaar uit Midden-Delfland inschakelen? Een verkoopmakelaar behartigt jouw belangen tijdens het gehele proces van eerste kennismaking tot sleuteloverdracht bij de notaris. Het verkoopproces bestaat bij ons uit 8 overzichtelijke stappen.

Waardebepaling woning Midden-Delfland

Wil jij jouw huis in Midden-Delfland verkopen? Wij komen graag thuis bij je langs om de waarde te bepalen. Online kun je diverse tools vinden die een waardebepaling voor je uitvoeren. Echter zijn wij van mening dat het bepalen van de waarde van jouw woning maatwerk is. Een van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je thuis langs om kennis met je te maken, jouw woning te bekijken en daarna kosteloos een advies te geven over de verkoopkansen van jouw woning.

Kosten makelaar Midden-Delfland

De kosten voor een makelaar in Midden-Delfland verschillen. Wij werken met opstartkosten en een courtage ofwel een succesfee. De hoogte van deze succesfee hangt af van welk type huis je hebt, de locatie van de woning en het afwerkingsniveau. Voor ons is iedere woning en iedere verkoop uniek. Wij lichten onze werkwijze en succesfee toe tijdens een persoonlijk gesprek. Wil jij ook een vrijblijvende verkoopopname? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.