Nieuwbouw

Samen realiseren we jouw project

Heb je een stuk grond aangekocht en interessante plannen voor een nieuwbouwproject? Borgdorff helpt jou als NVM Nieuwbouwspecialist om jouw project tot een succes
te maken.

Neem contact op

Borgdorff Nieuwbouw

Borgdorff Nieuwbouw

Borgdorff Makelaars

Jouw partner in nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten zijn zeer geliefd en kopers staan in de rij om zich in te schrijven voor een nieuwbouwproject. Als ervaren nieuwbouwmakelaar staan we voor je klaar om de haalbaarheid van je plannen te toetsen en je verder te ondersteunen bij de promotie en het vermarkten (o.a. prijs en strategie) van jouw plannen.

 • Ervaren en deskundige partner

  Wij zijn NVM Nieuwbouwspecialist en onderdeel van Nieuw Wonen

 • Wij analyseren de marktbehoefte

  Naar welke woningen gaat de voorkeur van kopers uit?

 • Samen bepalen we de beste prijs

  Strategisch advies om de beste prijzen en marges te realiseren

95

Nieuwbouwwoningen verkocht

241

Verkoopgesprekken

6

Projecten verkocht

Nieuwbouwtraject bij Borgdorff

Van Advies tot Nazorg

Een nieuwbouwtraject bij Borgdorff Makelaars bestaat altijd uit 4 fases: de adviesfase, de verkoop, de bouwfase en de nazorg. Altijd één vast contactpersoon, altijd constructief advies om het beste resultaat voor jou te behalen.

Fase 01

De adviesfase

Jij hebt een prachtig stuk grond, maar niet de kennis van de markt. Wij kunnen je uitstekend aanvullen met waardevolle kopersinformatie over de woonbehoefte in de markt.

Daarnaast kunnen wij met onze kennis en ervaring serieus onderzoeken of jouw project haalbaar én rendabel is. Als daar uitdagingen zijn, komen we proactief met advies om het project nóg beter te maken. 

Adviesgesprek aanvragen

Fase 02

De verkoop

Als we jouw project samen gefinetuned hebben is het tijd om de markt op te gaan. Als moderne makelaar helpen we je een krachtig promotieplan te ontwikkelen om de huizen/appartementen te vermarkten. Daarbij denken we proactief mee over het ontwerp, de inhoud en de vereisten van de verkoopdocumentatie.

Daarna nemen wij de verkoop verder over. We beantwoorden vragen van kopers en informeren naar de financiële mogelijkheden om de meest interessante kopers voor je te verzamelen.

 • Uitgebreide projectinformatie voor kopers
 • Aanspreekpunt en financiële screening
 • Prettige kopersbegeleiding indien nodig

Fase 03

De bouwfase

Ondanks dat we de communicatie over het verloop tijdens de bouwfase overlaten aan de kopersbegeleiding van de aannemer, blijven we betrokken voor eventuele vragen en advies. Zo kun jij je richten op de realisatie van jouw project.

Heb je extra kopersbegeleiding nodig? Dan kun je altijd een beroep op ons doen.

Neem contact op

Fase 04

Nazorg

Als de bouwfase is afgerond, start de oplevering met de kopers. Kopers kunnen ervoor kiezen om een uitgebreide opleveringskeuring te laten doen door Vereniging Eigen Huis (VEH).

Wij zijn er voor jou om jouw project naar wederzijdse tevredenheid op te leveren. Heb je extra advies en/of begeleiding nodig? Wij staan als partner voor je klaar.

 • Oplevering tussen koper, aannemer en projectontwikkelaar
 • Integere nazorg tot na de oplevering
 • Jouw project succesvol afgerond!

Borgdorff Nieuwbouw

Maak kennis met onze NVM Nieuwbouw
specialisten

Borgdorff Makelaars

Jos Borgdorff MSRE MRICS REV RT

Register Taxateur, Woningmarktconsultant

Borgdorff Makelaars

Manon de Bloois

Commerciële ondersteuning Makelaardij