Mijn favorieten

Verzekeringen

Wilt u advies of bemiddeling op het gebied van particuliere of zakelijke verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Borgdorff Verzekeringen adviseert al meer dan 50 jaar in:

  • Verzekeringen
  • Vermogen
  • Individueel Pensioen
  • Hypotheken (hiervoor kunt u terecht bij onze collega’s van De Hypotheekshop Westland te Wateringen).

 
Daarnaast zijn wij specialist in het verzekeren van Verenigingen van Eigenaren.
 
De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Wij werken met vergelijkingsprogramma's die het mogelijk maken om een objectieve analyse te maken van een ruim aantal aanbieders. Uit al deze aanbieders zullen wij een aanbod selecteren dat goed past bij uw persoonlijke wensen. Deze vergelijking maken wij op basis van een aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring met de instelling hoe die zich opstelt indien een beroep wordt gedaan op een uitkering. Omdat wij op deze wijze werken kunnen wij als een ongebonden, objectieve bemiddelaar voor u optreden.
 
Als lid van Adfiz, branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland, zijn wij professioneel en deskundig en zoeken naar constante verbetering. Met ons lidmaatschap voldoen wij aan een aantal lidmaatschapseisen, die ons onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven.
 
Wij behartigen de belangen van onze klanten op het brede terrein van financiële diensten. Wij zorgen voor een vlotte en adequate afhandeling en vanzelfsprekend nemen wij alle administratieve rompslomp uit handen. Gedurende de looptijd van de verzekering houden we u op de hoogte van relevante ontwikkelingen. 

Hebt u vragen, aarzelt u dan niet ons om een verdere toelichting te vragen. Kijk voor meer informatie op de site van Borgdorff Verzekeringen, of neemt u contact met ons op: 0174 - 28 60 90.
 
Wij zijn u graag van dienst.

Onze verzekeringsmedewerkers: