Santhorsthof - kavel 5 - Unieke woonplek vlak aan zee

25 november 2020

Een luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met royale vrije kavels, variërend in grootte. Een unieke plek, op loopafstand van de Monsterse kust, dicht bij het centrum van Monster én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin, Madestein en Ockenburgh.

Vrijstaande villa's in Santhorsthof
Het overgrotendeel is inmiddels gerealiseerd in Santhorsthof. De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een moderne vormgegeven herenhuis. Op de vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Door de hoogteverschillen kunnen specifieke accenten aan de woning worden aangebracht, zoals een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop. Een aantal kavels ligt aan het water. Hier is ruimte om een aanlegplaats voor uw sloep te creëren.

Een huis naar uw hart
In Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Inspiratie
Gaat u gerust eens kijken. De villa's die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren. Gaat u met uw kinderen op locatie kijken, dan kunnen zij lekker spelen in de Speelduin, de speeltuin tussen Santhorsthof en Schelpenduin. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Bekijk ook het project Schelpenduin (kavels)

Volledig verkocht
custom media