Omgevingsvergunning Pijletuinenhof onherroepelijk!

12 maart 2021

Goed nieuws: er zijn geen bezwaren ingediend tijdens de bezwaartermijn van zes weken. 


Weer een mijlpaal!
Bestemmingsplan Pijletuinenhof  is al enige tijd geleden onherroepelijk geworden. Bijzonder om te melden dat deze procedure zonder bezwaar of zienswijze is verlopen. Hierna is de aanvraag omgevingsvergunning voor De Dirigent ingediend. Eind december 2020 heeft gemeente Westland de omgevingsvergunning verleend. Vanaf die datum is de bezwaartermijn van zes weken ingegaan. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat tijdens deze termijn wederom geen bezwaren zijn ingediend. De omgevingsgunning is hiermee onherroepelijk geworden. Weer een mijlpaal!

Planning
Met het bereiken van deze mijlpaal komt de start verkoop van De Dirigent steeds dichterbij. Naar verwachting komen de 40 koopappartementen nog voor de zomerperiode in verkoop. De Dirigent kent een verscheidenheid aan woningtypen met grote balkons, fraaie daktuinen en een prachtig uitzicht. Als bewoner van De Dirigent parkeert u uw auto veilig en overdekt in de halfverdiepte parkeergarage. Uniek in het centrum van Naaldwijk! Komende periode zal meer informatie beschikbaar komen op de website. Nog even geduld!

*De 26 huurappartementen worden op een later moment aangeboden.

Enthousiast over het project en heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met team Nieuwbouw via 0174 - 225055 of projecten@borgdorff.nl

Bekijk ook het project De Dirigent

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Dirigent

Naaldwijk

5 houses available
93m - 232m woonoppervlakte
€ 445.000 tot € 1.315.000