Nieuw in verkoop: Villa's van Oosteinde!

12 juni 2020

Er komt een heel rijk woonproject aan in Den Haag / Wateringse Veld aan het Oosteinde. Al jaren ligt daar een onopvallende kavel te wachten op een bijzondere toekomst. Nu is het zover en het wordt er prachtig. 

Onder de naam Villa’s van Oosteinde komen er drie grote woonpaleizen. 

Ideale vrijstaande villa’s voor gezinnen die op hoog niveau willen gaan wonen en eindeloos willen genieten van allerlei royale extra’s. Zoals bijvoorbeeld van de aangename ligging, de uitstekende bereikbaarheid, de fraaie tuin, de besloten atmosfeer, de parkeerplaatsen op eigen terrein en alle comfort en luxe. Maar de Villa’s van Oosteinde bieden nog zoveel meer; je komt straks echt terecht in villa’s van geluk.

 De Villa’s van Oosteinde hebben een hele interessante ligging. Komt de locatie over als rustig, ingetogen en chique; je woont straks overal dichtbij! Ga je links het perceel uit dan ligt, op maar tien minuten afstand, het centrum van Den Haag, met alle gezelligheid, drukte, horeca, winkels, scholen en sportaccommodaties. Rechtsaf gaat richting het Westland waar je op de fiets in 5 minuten in het gezellige centrum van het naastgelegen dorp Wateringen bent. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, een grote diversiteit aan winkels en de markt die hier elke woensdag te vinden is. Nu we het toch over vervoer hebben: het openbaar vervoer stopt letterlijk voor de deur. Maar ook de bereikbaarheid van de grote weg is ideaal. De oprit naar de A4 ligt op 2 kilometer afstand. Hiernaast zijn onder andere de stranden van Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland gemakkelijk via de omliggende N-wegen te bereiken.

De Villa’s van Oosteinde bestaan uit drie verschillende villa’s en hebben een woonoppervlakte van circa 165 of 180 m2. De woningen staan op kavels vanaf circa 350 m2, waarbij de meest achterin gelegen villa ook aan water grenst. De tuinen zijn prettig groot maar niet enorm bewerkelijk. Door de slimme indeling wordt alle ruimte maximaal benut. Buiten en zeker ook van binnen. Alles oogt chique en straalt bijzondere klasse uit. Bij binnenkomst leidt een ruime hal met toilet je naar de woonkamer en keuken van 60 m2. Vanuit deze royale leefruimte kun je ook via de openslaande deuren of de schuifpui naar de tuin. Op de eerste etage zijn drie grote slaapkamers, een separaat toilet en een luxueuze badkamer voor het hele gezin. De zolderetage is geheel in lijn met de architectuur en ook groot, ruim en licht. De villa’s kunnen op aanvraag en binnen kaders nog verder naar wens worden ingedeeld. Jij mag het zeggen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.