Boomgaerde: een levendige, nieuwe woonwijk in Monster

04 maart 2021

Tussen Westland en Den Haag verschijnt Boomgaerde: een levendige, nieuwe woonwijk in Monster. 

In Boomgaerde is binnen buiten. En buiten binnen. Door de ligging vlak bij strand, duinen en park, door het vele water en groen. Maar ook doordat diverse woningen zijn voorzien van fraaie veranda's en pergola's, die ervoor zorgen dat je hier het hele jaar door de natuur optimaal ervaart.

De natuur om je heen
In totaal zijn er straks 184 woningen, waarvan er altijd wel eentje bij jouw wensen past. Het project bestaat uit ruime familiewoningen, fraaie herenhuizen, markante twee-onder-een-kap-woningen, royale vrijstaande villa’s en een heel nieuw en speciaal type woningen: de herenboerderijen. Allemaal met hun eigen uitstraling, maar passend bij elkaar. Allemaal ín de natuur en gebouwd met oog voor de natuur.

Hier groeit iets moois
In Boomgaerde geniet je van het echte buitenleven. Kun je niet wachten? Nog even geduld! Achter de schermen vinden momenteel veel voorbereidende werkzaamheden plaats. Wanneer kun je wat verwachten? Vanaf april is er meer informatie te vinden op de website: een vogelvlucht visualisatie, details over de woningtypen en de prijsindicaties. De start verkoop vindt plaats in het tweede kwartaal, nog voor de zomer!

Enthousiast?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het nieuwbouwproject Boomgaerde? Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de projectwebsite www.boomgaerde.nl

Wilt u liever direct contact met team nieuwbouw? Neem gerust contact met ons op via  0174 – 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl.

Bekijk ook het project Boomgaerde

In verkoop
custom media
Meer informatie

Boomgaerde

Monster

19 houses available
133m - 204m woonoppervlakte
€ 460.000 tot € 875.000