Mijn favorieten

Borgdorff Makelaars in het nieuws!

Rosanne is geslaagd voor haar RMT praktijkexamen!
12 juli 2017

Klik op het artikel om het te vergroten.

 

Interview WOS nieuws
13 april 2017

Collega Irene vertelt over de marktontwikkelingen in het Westland in een item op de zender WOS. 
"Westlanders die hun woning in de verkoop zetten, kunnen in een groot aantal gevallen hun woning veel sneller van de hand doen dan een jaar geleden. De gemiddelde verkooptijd bedraagt nu 63 dagen tegen 128 dagen in het eerste kwartaal van 2016. Dat meldt de afdeling Haaglanden van makelaarsorganisatie NVM donderdagochtend. Die aanzienlijke verkorting is een landelijke trend."

Bekijk hier het item: 

https://www.youtube.com/watch?v=HFVnSNp_8Wc

 

Interview Cobouw special
29 maart 2017

Collega Jos vertelt in de special van Cobouw over het Fundahuis. Klik op het artikel om het te vergroten.

 

De Hypotheekshop Westland te Wateringen heeft het beste resultaat van alle Hypotheekshops in Nederland in 2015
15 januari 2016

Dit jaar is De Hypotheekshop organisatie al 25 jaar actief als tussenpersoon. Wij zijn met De Hypotheekshop Westland te Wateringen onderdeel van de Borgdorff organisatie en vanaf het begin ook actief binnen De Hypotheekshop organisatie. Door de goede samenwerking met Borgdorff Makelaars en tevens Borgdorff Verzekeringen proberen wij elk jaar weer alle klanten die wij te spreken krijgen optimaal te bedienen. Dit heeft veelal tot gevolg dat de klanten ons de opdracht geven om hen te helpen met het traject om voor de aankoop van hun nieuwe bestaande- of nieuwbouwwoning, de hypothecaire geldlening met alle aanverwante verzekeringen te regelen.

Vol trots kunnen wij, De Hypotheekshop Westland te Wateringen, zeggen dat wij in het het jaar 2014 van alle kantoren in Nederland als nummer 3 en in 2015 als nummer 1 zijn geëindigd. Wij zullen er alles aan doen om ons kwaliteits- en serviceniveau vast te blijven houden en vinden het natuurlijk fantastisch wanneer ook voor de komende jaren blijkt dat wij een van de beste of best draaiende kantoor van Nederland zijn. Voor nu willen wij allereerst onze klanten bedanken, die ons het vertrouwen hebben gegeven en er mede voor hebben gezorgd dat wij dit resultaat hebben kunnen boeken. Vervolgens willen wij ook zeker de klanten en onze collega’s van Borgdorff Makelaars en Borgdorff Verzekeringen bedanken voor het doorsturen van nieuwe potentiële klanten.