De Gravin (voormalig gemeentehuis 's-Gravenzande)

Het monumentale Residence Gravin Machteld wordt gerealiseerd op de schitterende locatie van het voormalige gemeentehuis te ’s-Gravenzande. Gravin Machteld bestaat uit een aantal statige panden die zich prachtig voegen in het oude centrum van ‘s-Gravenzande. De panden liggen aan een chique stadstuin, waarin ook het beeld van de gravin een mooi plekje krijgt. Het rijksmonumentale raadhuis aan de Langestraat wordt fraai gerestaureerd en daarmee in oude luister hersteld. Het krijgt een passende horecafunctie en een mooie serre met terras in de stadstuin. Het oude Raadhuis wordt zo na vele jaren weer toegankelijk voor inwoners en bezoekers van ’s-Gravenzande.

Het complex grenst aan het gezellige Marktplein middenin het centrum van 's-Gravenzande met al zijn voorzieningen. Met de komst van het nieuwe winkelcentrum heeft het centrum een impuls gekregen en kunt u er voor al uw dagelijkse boodschappen, een hapje en een drankje en nog veel meer terecht!

In Residence Gravin Machteld worden 27 fraaie appartementen gerealiseerd. De woningen onderscheiden zich door hoge plafonds, chique raampartijen, hoge kappen en veel grote terrassen. De meeste woningen beschikken over een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Er worden veel materialen gebruikt die mooi ouderen.

Residence Gravin Machteld is met afstand de top van de woningmarkt in Westland!

Start verkoop wordt verwacht in het najaar van 2019 en start bouw in het 1e kwartaal van 2020.

Wilt u op de hoogte blijven van dit prachtige project? Laat uw gegevens dan bij ons achter.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...