Noordhof, woningtype 1, Bouwnummer 9

Koopprijs

€ 567.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

174 m2

Omschrijving

Wateringse Veld is een jonge woonwijk ten zuiden van Den Haag en ligt tussen het oude centrum van Wateringen en het gezellige Rijswijk in.

Woningtype 1 kan gerealiseerd worden op kavels 9 (329 m2), 10 (337 m2) en 11 (302 m2)

Gemoedelijke wijk
Vanuit je nieuwbouwhuis in Wateringse Veld ben je snel in het centrum van Den Haag of op het strand, maar woon je wel in een gemoedelijke woonwijk waar de kinderen op straat spelen en je je buren vertrouwt. Op het gebied van zowel wonen als leven heeft Wateringse Veld je alles te bieden wat je je maar wensen kunt. De voorzieningen concentreren zich op twee plekken. Aan het Hoge Plein in Hoge Veld en aan het Lage Plein in Lage Veld bevinden zich onder meer een winkelcentrum met twee supermarkten, buurtwinkels, een gezondheidscentrum, een apotheek, een bibliotheek, een sporthal, horecagelegenheden en een multifunctionele welzijnsaccommodatie.

Nieuwbouw Noordhof - Wateringse Veld
In deze mooie wijk komt Noordhof. Een kleinschalig nieuwbouwwijkje op de hoek van de Tomatenlaan en Noordweg met nieuwbouwwoningen aan het Paul van Ostaijenpark. Op een van de royale kavels staat straks misschien wel uw droomwoning.

Ligging en bereikbaarheid
Noordhof grenst aan De Binnentuinen en ligt lekker dicht bij de stad maar is toch ook landelijk gelegen. De tramlijnen 16 en 17 brengen je het centrum van Den Haag. Autoverkeer gaat via de centrale ontsluitingsweg, Laan van Wateringse Veld. Er zijn buslijnen en fietsroutes, Noordhof is zeer goed bereikbaar.

Stel zelf je huis samen
Bijzonder aan nieuwbouwplan Noordhof is dat je je eigen kavel kiest en daarna bepaalt welk woningtype jouw voorkeur heeft. Brummelhuis heeft alvast wat inspiratieontwerpen voor je gemaakt.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door verkopend makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 567.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
174 m2
Inhoud
674 m3
Overige inpandige ruimte
16 m2

Indeling

Aantal kamers
6 kamers

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Borgdorff Makelaars Wateringen

Wateringen

Noordhof