Haags Buiten, type Herenhuis, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 432.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

144 m2

Kaveloppervlak

44 m2

Omschrijving

Onverwachts teruggekomen in de verkoop. Wees er snel bij voor dit statige herenhuis. De bouw van de woning is al gestart. Dus nu een nieuwbouwwoning kopen en volgend jaar wonen!

Bouwnummer 6 wordt standaard uitgerust met het volgende (ruwbouw) meerwerk: Houten schuifpui (3-delig, waarvan 2 delen schuivend) & Frans balkon aan de voorzijde.

Werkt u graag rustig thuis en wilt u werk en privé goed gescheiden houden? Dan is dit herenhuis zeer geschikt voor u! De woning beschikt over een tuinkamer/kantoor op de begane grond waar u heerlijk rustig kunt werken.

Deze koopwoning is uitermate geschikt voor iemand die op zoek is naar ruimte! Een ander type woning dan een “standaard” eengezinswoning, dat maakt het herenhuis uniek! Wat ook uniek is voor Den Haag; u hoeft niet op zoek naar een parkeerplaats! U kunt de auto op uw eigen privé parkeerplaats zetten, direct onder uw eigen woning, in de parkeergarage.

Indeling: De woning kunt u via twee manieren betreden. Via de entree aan de voorzijde, maar ook vanuit de parkeergarage. Op de begane grond bevindt een kantoorruimte/tuinkamer. Met de trap komt u in de zeer ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de groene achtertuin. De woonkeuken, gelegen aan de voorzijde is bijzonder royaal. Een heerlijke plek om met familie of vrienden te tafelen. Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 432.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m2
Perceeloppervlakte
44 m2
Inhoud
492 m3
Gebouwgeb buitenruimte
60 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Borgdorff Makelaars Wateringen

Wateringen

Haags Buiten

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Haags Buiten, type Herenhuis in het project Haags Buiten