Haags Buiten, type Familiewoning, Bouwnummer 100

Koopprijs

€ 365.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

129 m2

Kaveloppervlak

117 m2

Omschrijving

In Haags Buiten vindt u een omgeving waar kinderen vrijuit kunnen spelen. Een gezonde en prachtige omgeving, in het verlengde van Wateringse Veld, waar van alles te ontdekken is.

De familiewoningen zijn, aan de voorzijde, gelegen aan een parkachtige zone. Hierdoor heeft u een schitterend vrij uitzicht op het groen én uw kinderen kunnen hier veilig spelen in dit autovrije gebied.

De familiewoningen hebben een royale afmeting. Een ideale woning dus voor iemand die veel ruimte zoekt.

Indeling: op de begane grond bevindt zich de woonkamer en de keuken. Daarnaast heeft de woning nog twee verdiepingen met drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is nog gemakkelijk één of twee slaapkamers te realiseren in combinatie met bijvoorbeeld een dakraam of dakkapel. Het unieke aan deze woningen is dat er diverse opties zijn, waardoor u de woning naar eigen smaak kunt inrichten.

De achtertuinen zijn royaal. Achter de tuin is een parkeerhofje gelegen, waar voldoende ruimte is om uw auto te parkeren. Op zoek naar een parkeerplaats hoeft u niet. De parkeerhofjes worden mooi geïntegreerd in deze groene en duurzame nieuwbouwwijk. Aan de voorzijde hebben de woningen een gezellige pergola. Dit wordt vast een favoriete plek voor een kopje koffie na het avondeten!

De hoekwoningen krijgen een plat dak. Hierdoor worden er maar liefst 6 slaapkamers gerealiseerd!

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 365.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
117 m2
Inhoud
462 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 bedrooms)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Borgdorff Makelaars Wateringen

Wateringen

Haags Buiten

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Haags Buiten, type Familiewoning in het project Haags Buiten