Omschrijving

Het voormalige gemeentehuis in Wateringen zal herontwikkeld worden tot (sociale) huurappartementen. Op dit moment kunt u zich nog niet inschrijven voor deze appartementen, wel kunt u zich aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst. Zodra er meer bekend is over de start verhuur van de appartementen, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.  Na lang wachten is het zover; de werkzaamheden voor de transformatie van het voormalige gemeentehuis…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
Meer kenmerken

Media

Documentatie per
e-mail

Laat je e-mailadres achter en ontvang de brochure direct in je mailbox.

  Omschrijving

  Het voormalige gemeentehuis in Wateringen zal herontwikkeld worden tot (sociale) huurappartementen.

  Op dit moment kunt u zich nog niet inschrijven voor deze appartementen, wel kunt u zich aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst. Zodra er meer bekend is over de start verhuur van de appartementen, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. 

  Na lang wachten is het zover; de werkzaamheden voor de transformatie van het voormalige gemeentehuis aan de Dorpskade te Wateringen gaan van start in het eerste kwartaal van 2022! In het gebouw worden 26 betaalbare huurwoningen gerealiseerd. Ook blijft de bibliotheek in het gebouw gevestigd en is er ruimte voor andere maatschappelijke dienstverlening. De verhuur van deze woningen start na de zomervakantie. Tijdens de start verhuur worden de huurprijzen en de voorwaarden voor de inschrijving bekendgemaakt. De appartementen zullen in overleg met de Gemeente Westland worden toegewezen. De woningen zijn vooral bedoeld voor inwoners van de gemeente Westland, of kandidaten met een economische of maatschappelijke binding aan het Westland.

  Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

  Kenmerken

  Overdracht

  • Status Beschikbaar
  • Aantal bouwnummers 26 bouwnummers

  In de buurt

    Bouwtypes