De Dirigent, Naaldwijk

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Dirigent

  • Naaldwijk

Binnenkort in verkoop

Het nieuwbouwcomplex De Dirigent wordt gerealiseerd op de schitterende plek van het voormalig verzorgingstehuis Pijletuinenhof in Naaldwijk. De Dirigent bestaat uit 66 stijlvolle appartementen met grote balkons en fraaie daktuinen. Bijzonder is dat het duurzame gebouw aan iedere zijde een gelaagde opbouw heeft met veel groen en daardoor van alle kanten een luxe uitstraling kent.

Het complex ligt op een schitterende plek in het centrum van Naaldwijk, tussen de Verdilaan en Vivaldi. Op loopafstand ligt het gezellige Wilhelminaplein, de kerk, het theater, de supermarkt en zorg gerelateerde voorzieningen, zoals de huisarts, tandarts en apotheek. Hierdoor zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Vrijwel voor de deur bevindt zich ook een busstation, waardoor u ook andere gemeenten binnen het Westland en bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam via het openbaar vervoer snel kunt bereiken.

In De Dirigent wordt onderscheid gemaakt tussen koop- en huurappartementen. De 40 koopappartementen worden aangeboden vanaf driekamerappartementen en variëren in grootte van 95 m² tot maar liefst 230 m². De appartementtypen zijn te verdelen in drie ranges: Comfort Appartementen, Deluxe Appartementen en Premium Appartementen. Hierdoor sluit er altijd wel een appartementsindeling naadloos aan op uw woonwensen. Het project omvat ook 26 huurappartementen met een woonoppervlak tussen 58 m² en 64 m². De huurwoningen worden op een later moment aangeboden.

De Dirigent is opzichzelfstaand een duurzaam gebouw door de onderhoudsarme en milieuvriendelijke materialen. Bovendien is er sprake van hoogwaardige isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een Warmte Koude Opslag in de grond. Hierdoor is de energiebesparing enorm, wat u terugziet op uw rekening. Daarnaast wordt door groenvoorzieningen op de dakvlakken op te nemen, bijgedragen aan gereguleerde waterberging, verkoeling in warme periodes en een rijke biodiversiteit.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees verder...

Nieuws over De Dirigent

Omgevingsvergunning Pijletuinenhof onherroepelijk!

Goed nieuws: er zijn geen bezwaren ingediend tijdens de bezwaartermijn van zes weken. 

Lees verder

Binnenkort in verkoop: De Dirigent

Wonen in het centrum dichtbij alle voorzieningen die Naaldwijk te bieden heeft, alles gelijkvloers én toch genieten van grote buitenruimtes met prachtig uitzicht? Het kan allemaal! 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Halte C
56 m
Bushalte Halte D
56 m
Busstation Verdilaan
61 m
Bushalte Halte E
62 m
Bushalte Halte B
69 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Hoeksteen
2 km
De Achtsprong
3.07 km
Duckie
3.3 km
De Hele Mikmak
3.34 km
Bibliotheek Westland
3.5 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
KPN Winkel
356 m
Jeans Centre
399 m
Rituals
426 m
Vodafone
429 m
ICI Paris XL
429 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Vitalis klassieke homeopathische praktijk
969 m
t Oude Land
3.24 km
Huisartsenpraktijk
3.37 km
Apotheek De Lier
3.39 km
Apotheek Poeldijk
3.45 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Borgdorff Makelaars Wateringen

Wateringen