Header
Header

De Ranken, Kwintsheul

107 eengezinswoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 15 patiobungalows en 5 vrijstaande huizen

Header

De Ranken

De verkoop van de woningen in De Ranken is in 3 fases gestart in 2016 en 2017. De woningen zijn opgeleverd in 2018 en 2019.

De Ranken is rijk aan diversiteit: geen woning wordt hetzelfde. Keimwerk, donkere baksteen, of juist een lichte tint, met of zonder tuitgevel, voor een groot gezin of juist de starter of senior, voor iedereen is het rijk wonen. Een ontspannen plek om thuis te komen.

Dwars door Park Sonnehoeck loopt de 25
meter brede ecologische zone die de kust met natuurgebied Midden-Delfl and verbindt.
Veel groen en water dus direct in de woonomgeving, inclusief een rijke fl ora en fauna. Park Sonnehoeck is dé plek om avontuurlijk te kunnen spelen. Én veilig, want de wijk is autoluw.


Type woningen De Ranken

107 eengezinswoningen
Deze ruime rijwoningen zijn verdeeld over diverse woningtypes, Franktenthaler, Alicante, Gros Maroc, Victoria en de Royal. Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken, standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een indeelbare zolder.

18 twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers zijn gebouwd binnen type Colman. Voorzien van een eigen garage, een U-vormige woonkamer/ keuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een nader in te delen zolder.

15 patio-bungalows
De patiobungalows in type Muscaat zijn levensloopbestendig uitgevoerd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

5 vrijstaande woningen 
Type Van der Laan is het vrijstaande woningtype binnen De Ranken. Voorzien van een garage en royale woonkamer/ keuken. Daarnaast 3 slaapkamers op de 1e verdieping alsmede een separaat toilet en zolderetage. 

Betrokken partijen

Verkoop: Borgdorff Makelaars
Ontwikkeling: Van Mierlo Plantontwikkeling B.V. & BPD Ontwikkeling B.V. & Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom
Realisatie: Van Mierlo Bouwprojecten B.V.
Architect: Van Egmond Totaal Architectuur
Notaris: Westland Partners

Header