Mijn favorieten

Hypotheken


Bij het kopen van een woning, komt er veel op u af waaronder het regelen van uw financiering. Voor velen is het afsluiten van een goede hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven. U sluit een hypotheek immers voor een langdurige periode af. De ervaren hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Westland weten dit als geen ander. Vandaar dat wij als makelaars graag met hen samenwerken.

Een goed advies is maatwerk, omdat uw leven leuk moet blijven. Daarom verdiept onze hypotheekadviseur zich eerst uitvoerig in uw specifieke levenssituatie en wensen. Pas als deze volledig in kaart zijn gebracht, kijkt onze adviseur samen met u naar de hypotheekvorm en de geldverstrekker die voor u de prettigste voorwaarden heeft. Zodat u verantwoord kunt lenen.

De Hypotheekshop hecht grote waarde aan een duidelijk advies, duidelijke producten, duidelijke uitleg en duidelijkheid over de kosten. Informatie over hun werkwijze, wie zij zijn, hun tarieven etc. vindt u in het dienstverleningsdocument of op hun eigen site.

Openingstijden (op afspraak)

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur

Afspraak maken via Borgdorff Makelaars
of bel 0174 22 50 60
wateringen1050@hypotheekshop.nl
 

Onze medewerkers van de hypotheekshop:

Woning van de maand