Mijn favorieten

Consultancy

Als belegger, investeerder of ontwikkelaar in vastgoed neemt u met enige regelmaat ingrijpende beslissingen over uw onroerend goed. Om een doordachte en strategische afweging te maken, weet u als geen ander dat het noodzakelijk is hiervoor de beschikking te hebben over betrouwbare marktinformatie voorzien van een scherpe analyse. Veelal zult u dergelijke analyses laten uitvoeren door landelijk opererende adviesbureaus; een gemiste kans! Het ontbreekt deze adviesbureaus heel vaak aan gedetailleerde kennis van de lokale marktgebieden. Wij hebben deze kennis wel in huis en gaan tevens verder dan de dagelijkse praktijk van makelen.

Onze afdeling Consultancy is speciaal ingericht om complexe vastgoedvraagstukken te beantwoorden. Onze medewerkers beschikken bij uitstek over de kwalificaties om een gedegen marktonderzoek uit te voeren. Het opleidingsniveau van onze makelaars is met minimaal HBO+ hoog te noemen in de makelaarswereld. Daarnaast zijn verschillende medewerkers opgeleid aan de Amsterdam School of Real Estate op het gebied van Marktanalyse, Vastgoedmanagement en Financiële rekenkunde. Ook hebben we een aantal juristen in huis.

De combinatie van deze specialistische kennis is uniek te noemen. Hierdoor weten inmiddels vele spelers op de vastgoedmarkt onze consultants te vinden voor begeleiding van vastgoedvraagstukken op ieder niveau.

Wilt u weten wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met hen op.

In de NVM special nieuwbouw 2014 wordt uitgebreid besproken hoe belangrijk gericht marktonderzoek is voor nieuwbouwprojecten. Bekijk hier de special. 

 

Neem contact op met onze consultants