Zijn mijn zonnepanelen standaard meeverzekerd?

Datum: 03 mei 2019 · Auteur: Borgdorff · Categorie: Verzekeringen

“Al vanaf 1881 kan men mondjesmaat zonnepanelen zien schitteren op de daken. Heden ten dage zijn de glimmende platen echter alom aanwezig en simpelweg niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Én omdat Het Kabinet de reeds bekende stimuleringsregeling onlangs heeft verlengd tot januari 2023, betekent dit voor vele huishoudens een investering die zich subiet terug zal verdienen.”

In de 19e eeuw waren de zonnecellen lang niet zo krachtig als die van tegenwoordig. Het duurzame karakter zorgt ervoor dat de overheid zonne-energie stimuleert. De verlenging van de stimuleringsregeling zal er zeker voor zorgen dat meer huishoudens investeren in zonnepanelen.
Kijk voor alle regelingen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/zonne-energie

De poll van de week was:

“Subsidie of niet?
Mijn zonnepanelen zijn gelukkig standaard meeverzekerd op mijn opstalverzekering!”

Het is niet waar dat bij ieder verzekeraar de zonnepanelen standaard zijn meeverzekerd. Bij 40% van de verzekeraars waar wij zaken mee doen, dienen de zonnepanelen apart te worden meeverzekerd.
Heeft u zonnepanelen of bent u van plan deze aan te schaffen? Zorg er dan voor dat uw opstalverzekering goed aansluit bij uw situatie. Voor meer informatie of een vrijblijvende vergelijking voor uw verzekeringen kunt u bellen met Borgdorff Verzekeringen, telefoonnummer 0174 - 28 60 90 of een e-mail sturen naar verzekeringen@borgdorff.nl!