Omschrijving

Aantrekkelijk beleggingsobject bestaande uit een fraai, modern bedrijfsgebouw in gebruik bij een Volkswagen dealerbedrijf.

Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Tonsel in Harderwijk. De Tonsel is een bedrijventerrein van ongeveer 10 hectare voornamelijk gericht op bedrijven in de automotive sector.
Het bedrijfsgebouw beschikt over een showroom, werkplaats, kantoren en overige voorzieningen en is thans in gebruik…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 1.800.000,- kosten koper
Meer kenmerken

Documentatie per
e-mail

Laat je e-mailadres achter en ontvang de brochure direct in
je mailbox.

  Locatie

   Omschrijving

   Aantrekkelijk beleggingsobject bestaande uit een fraai, modern bedrijfsgebouw in gebruik bij een Volkswagen dealerbedrijf.

   Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Tonsel in Harderwijk. De Tonsel is een bedrijventerrein van ongeveer 10 hectare voornamelijk gericht op bedrijven in de automotive sector.
   Het bedrijfsgebouw beschikt over een showroom, werkplaats, kantoren en overige voorzieningen en is thans in gebruik als dealerbedrijf voor Volkswagen.

   Locatie
   Tonsel ligt aan de zuidkant van Harderwijk op het knooppunt van de A28 en de N303 (Harderwijk - Ermelo). Vanaf Tonsel rijdt u in 1 minuut op de A28, in 16 minuten op de A1 en binnen 20 minuten via de N302 op de A6.

   Bestemming
   Op het object is het bestemmingsplan Drielanden – Bedrijvenpark Tonsel 2013 van toepassing. Volgens het bestemmingsplan heeft het object de enkel bestemming ‘bedrijf’. De maximale bouwhoogte bedraagt 16 meter.

   Indeling
   Afsluitbaar buitenterrein voorzien van parkeerplaatsen.

   Bedrijfsgebouw:
   Via tochtsluis entree tot de showroom, grote presentatieruimte voorzien van plavuizenvloer met veel hoogte en daglichttoetreding. Voorzien van diverse verkoopkantoren, sanitaire voorzieningen en een kluis. Direct naast de showroom beschikt het pand over een ruimte voor zogeheten directe aanname. Via loopdeur en/of elektrisch bedienbare overheaddeur is de goed geoutilleerde werkplaats bereikbaar. Hier bevinden zich naast de opslag van de werkvoorraad vloeistoffen, werkplekken voor auto-onderhoud voorzien van hefbrug. De vloeistoffen worden aangevoerd vanuit het naastgelegen pand (Zuiderbreedte 46). Tussen de showroom en werkplaats is het magazijn gelegen met een apart vertrek voor de magazijnmeester. Op de eerste verdieping bevindt zich de kantine alsmede sanitaire ruimten voor de medewerkers.

   Bouwaard en voorzieningen
   • Staalconstructie
   • Betonnen vloeren
   • Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
   • Diverse overheaddeuren
   • Geïsoleerd plat dak
   • Gevel: gemetselde borstwering
   • Alarminstallatie
   • Camerabewakingssysteem
   • Databekabeling
   • Brandblusmiddelen
   • Luchtbehandeling
   • Diverse airco-units
   • Verwarming d.m.v. gasgestookte CV-installatie en heaters
   • Afsluitbaar buitenterrein

   Kadastrale gegevens
   Gemeente: Harderwijk
   Sectie: K
   Nummer: 899
   Grootte: 2.660 m²

   BIJZONDERHEDEN

   Lopende huurovereenkomsten
   Ingangsdatum: 1 oktober 2019
   Huurperiode: 1 oktober 2019 t/m 30 september 2024
   Huurprijs: € 146.639,76,- per jaar ex btw

   Recht van erfpacht
   Duur: Tijdelijk, tot en met 30 september 2062
   1e herziening: 1 oktober 2022
   Canon: € 6.528,56 per kwartaal

   Optioneel: De gemeente biedt het bloot eigendom aan tegen een koopsom van €545.400,=

   Feitelijke redactie overname onderhuurovereenkomst
   Per 1 juni 2013 is een onderhuurovereenkomst van toepassing tussen 2Lease B.V. en Auto Flevo B.V. (zie onderhuurovereenkomst d.d. 12 juni 2013, bijlage 26 van de objectinformatie). Auto Flevo B.V. huurt deze ruimte van Bolibri B.V.. De verplichtingen ingevolgde de onderhuur van de vennootschap, voorheen 2Lease B.V., worden door VWPFS nagekomen. Indien na de integratie van de activiteiten bij XLlease blijkt dat deze kantoorruimte niet meer wordt gebruikt, dan zal de huurovereenkomst komen te vervallen.

   De overeenkomst van koop en verkoop die in concept bij deze verkoopdocumentatie is gevoegd (bijlage 10) en waarvan ook voorwaarden en bepalingen zijn opgenomen in het concept van de akte van levering (bijlage 11), welk concept dan ook behoort tot de koopovereenkomst en aan de koopovereenkomst is gehecht. De voorwaarden en bepalingen waaronder de koop en verkoop plaatsvindt, met uitzondering van de naam van de koper alsmede de koopprijs, zijn in deze overeenkomst opgenomen.

   Deze overeenkomst komt eerst tot stand door ondertekening van de koopakte en derhalve niet door het bereiken van wilsovereenstemming. De ondertekening van de koopakte geldt derhalve als opschortende voorwaarde voor het tot standkomen van de koopovereenkomst. Partijen komen nadrukkelijk overeen dat zolang de koopakte niet is ondertekend, de koopovereenkomst niet tot stand is gekomen.

   Kenmerken

   Overdracht

   • Status Beschikbaar
   • Vraagprijs € 1.800.000,- k.k.

   In de buurt

     Bouwtypes

     Borgdorff Makelaars

     Niet gevonden wat je zoekt?

     Laat ons je helpen en plaats een gratis zoekopdracht.

     Zoekopdracht plaatsen

     Hypotheekadvies nodig?

     Laat ons je helpen en neem vrijblijvend contact met ons op.

     Vrijblijvend hypotheek advies

     Huis verkopen

     Laat ons je helpen en neem vrijblijvend contact met ons op.

     Neem vrijblijvend contact met ons op