Zeestraat 12-C, 2681CM MONSTER

Huurprijs

€ 1.050 per maand

Woonopp.

98 m2

Omschrijving

Stijlvol wonen op niveau, top appartement in het hartje van Monster.

Comfortabel en luxe wonen in het centrum van Monster met alle voorzieningen onder handbereik. Het stijlvolle gebouw is onder architectuur gerealiseerd in jaren '20 stijl en beschikt slechts over 3 appartementen.

U ontvangt uw gasten via de representatieve hal met mooie natuurstenen vloer en luxe afwerking. Het trappenhuis is voorzien van tapijt en eveneens natuurstenen vloeren.

De grote woonkamer met keuken bevindt zich aan de straatzijde en biedt een levendig beeld van het centrum. De luxe keuken is uitgevoerd met een natuurstenen blad en ingebouwde apparatuur. De masterbedroom heeft openslaande deuren naar het zonnige terras. Vanzelfsprekend beschikt de woning over een logeer- of studeerruimte, een aparte luxe toiletruimte met wandtoilet, een fraaie luxe badkamer met eveneens een wandtoilet en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. U beschikt over een fietsenberging op de begane grond.

Een uitstekende mogelijkheid om uw eengezinswoning te verruilen voor een comfortabele, luxe, gelijkvloerse en zorgeloze woning in het centrum.

Bijzonderheden:
- Inkomenseis van 3,5 maal de huurprijs als bruto inkomen.
- Minimaal 1 jaar huren en vervolgens oor onbepaalde tijd.
- Er mag niet gerookt worden in de woning.
- Huisdieren zijn pas toegestaan na toestemming van verhuurder.
- Per direct beschikbaar

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview