Strausslaan 506, 2551NL DEN HAAG

Vraagprijs

€ 319.500 kosten koper

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

In het recente gebouwde (2011) complex 'Waldeck State' gelegen ruime 3-kamerwoning met een woonoppervlakte van ca. 90 m². De woning beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen, afgesloten parkeerkelder. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke binnentuin die is ontworpen door een tuinarchitect en is voorzien van diverse technische snufjes zoals video-intercom met deuropener, luchtverversingsinstallatie in de woning en sleutelschakeling in het bellentableau. In het complex bevinden zich niet alleen 46 koopappartementen, maar ook huurappartementen op de eerste etage. De begane grond is gereserveerd voor Stichting Steinmetz, een zorginstelling voor mensen met een beperking.

Strand, scholen, winkelcentra, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn binnen handbereik. Er zijn geen doorgaande autowegen in de wijk. Dankzij de doodlopende woonerven en woonpleintjes, is er alleen maar bestemmingsverkeer in Nieuw Waldeck (stadsdeel Loosduinen) aanwezig. Hierdoor vindt u hier een plaats waar kinderen rustig en veilig kunnen fietsen en spelen. De wijk beschikt over diverse fiets- en wandelpaden, afgewisseld met veel groenvoorzieningen en waterpartijen.

Indeling:
- Centrale entree aan de straatzijde, corridor door binnentuin naar trappenhuis en lift aan de parkzijde;
- Entree van de woning op de eerste verdieping;
- Hal met garderobehoek, toilet, ruime berging en meterkast;
- Ruime en lichte woonkamer gelegen aan de parkzijde met fraai uitzicht op het groen;
- Vanuit de woonkamer is het terras te bereiken met ochtend en middag zon.
- Half open keuken in neutrale kleurstelling met hoekopstelling;
- 2 slaapkamers gelegen aan de galerijzijde van de woning;
- Zeer ruime tussengelegen badkamer voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011;
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- Levensloopbestendige woning;
- Eigen berging op de etage en parkeerplaats in afgesloten kelder;
- Voorzien van cv-combiketel en mechanische ventilatie;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon en beheerkosten zijn eeuwigdurend afgekocht;
- Actieve VvE, bijdrage ca. € 144,- per maand inclusief parkeerplaats;
- Oplevering kan snel.

Houdt u van een rustige, groene en bosrijke omgeving? Maar wilt u wel genieten van de voordelen van wonen in de stad? Dan is deze woning in appartementencomplex Waldeck State vast iets voor u!


Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite