Eksterlaan 278, 3136SG VLAARDINGEN

Vraagprijs

€ 172.500 kosten koper

Woonopp.

88 m2

Omschrijving

Op de 8e verdieping gelegen royaal en volledig afgewerkt 4-kamer appartement met vrij uitzicht over de groene omgeving. De woning beschikt onder andere over een moderne hoekkeuken met inbouwapparatuur, lichte woonkamer met een woningbreed balkon en een praktisch ingedeelde badkamer.

Het complex is gelegen in de groene wijk Vlaardingen Holy, dichtbij winkelcentrum Holierhoek, het recreatiegebied Broekpolder, scholen en uitvalswegen. Voor het complex ligt een leuke speeltuin voor de kinderen en aan de achterzijde is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De tram- en bushalte liggen op loopafstand.

8e etage:
• Via de galerij toegang tot de eerste hal naar de slaapkamer van circa 12 m² met inloopkast
gelegen aan de galerijzijde.
• Tweede hal welke toegang geeft tot de andere ruimtes.
• Lichte en ruime woonkamer van circa 29 m² voorzien van een laminaatvloer en met toegang tot het balkon.
• Dichte ruime keuken met een moderne hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.
• Ruim balkon over de gehele breedte van de woning (oosten).
• Praktisch ingedeelde badkamer voorzien van stoomdouchecabine, wastafelmeubel, toilet en opstelplaats wasmachine en boiler.
• Twee slaapkamers aan de achterzijde (circa 12 en 6,5 m²).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 88 m².
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
- Actieve Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van circa € 168,50 per maand exclusief voorschot stookkosten van circa € 72,77.
- Verwarming middels blokverwarming.
- Warm water: mogelijkheid voor het plaatsen van een elektrische boiler.
- De woning is gelegen op eigen grond.
- Eigen berging op de begane grond.
- Zelfbewoningsplicht van toepassing.
- Een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden.Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door verkopende makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview