Burgemeester Francoisplein 2, 2552TJ DEN HAAG

Vraagprijs

€ 175.000 kosten koper

Woonopp.

65 m2

Omschrijving

In de gezellige en populaire Burgemeesterswijk van Loosduinen, bevindt zich op de 1e en tevens top etage dit voormalige 4 kamer appartement, met 1 slaapkamer (een 2de slaapkamer is redelijk eenvoudig te creëren). De woning is gelegen op eigen grond.

Het appartement heeft een eigen opgang, zeer ruime woonkamer, dichte keuken en balkon op het noorden. De wijk beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het winkelcentrum Loosduinen, winkelcentrum Houtwijk, wijkpark Bokkefort en diverse scholen op loopafstand. Nabij het openbaar vervoer, uitvalswegen en het gezellige Kijkduin met de duinen en de zee.

Nieuwsgierig naar dit appartement? Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak in de woning of aanvullende informatie.

Indeling:
- Eigen entree op de begane grond;
- Trap naar etage, overloop met toilet;
- L-vormige woonkamer (ca. 4,50 x 6,43/4,38 m) met ruime vaste kast gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is redelijk eenvoudig te splitsen om een extra slaapkamer te creëren;
- Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot de badkamer en het achtergelegen balkon;
- Badkamer (ca. 1,94 x 2,04 m) met douche en wastafelmeubel;
- Dichte keuken (ca. 3,75 x 2,02 m) met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1935.
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 65 m²
- Gelegen op eigen grond.
- De Vve is recent opgestart. De maandelijkse bijdrage is vanaf 1 juni 2020 € 60,-. Met de nieuwe eigenaar kunnen naderen afspraken worden over het beheer e.d.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Energielabel G.
- Warm water en verwarming, middels cv-ketel, Remeha Avanta, bouwjaar 2011.
- Oplevering kan snel.

Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview