Antonie Heinsiusstraat 17, 3135NA VLAARDINGEN

Vraagprijs

€ 189.000 kosten koper

Woonopp.

96 m2

Perceelopp.

151 m2

Omschrijving

In de gezellige wijk Babberspolder vindt u deze vergrote 4 kamer hoekeengezinswoning met heerlijk zonnige voor- en achtertuin en een zijpad naast de woning. De woning beschikt over een vergrote woonkamer en woonkeuken van totaal 45 m² met fraaie grenenvloer in de woonkamer.
De woning is gunstig gelegen nabij, het openbaar vervoer (toekomstig metrostation Vlaardingen Oost) en op loopafstand van diverse winkels aan het Van Hogendorpkwartier. “de Groene draad” ligt op een steenworp afstand en omvat: basisscholen, peuterspeelzaal, hele dagopvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Begane grond:
- Entree, hal met meterkast/kelderkast en toilet.
- Aan de voorzijde ligt de heerlijk ruime woonkamer met grenenvloer en speelse indeling waardoor er een aparte speel/werkruimte gecreëerd kan worden.
- Aan de achterzijde van de woning vindt u de woonkeuken in hoekopstelling met keramische kookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de handige bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine, opstelling Cv ketel en veel bergruimte.
- De achtertuin van circa 6 meter diep en circa 7,5 meter breed is gelegen op het oosten en is voorzien van een houten chalet. Via het zijpad is de straat makkelijk te bereiken (buren hebben recht van overpad).

1e etage:
- Overloop met kastruimte en toegang tot de diverse ruimtes.
- Aan de achterzijde liggen twee ruime slaapkamers van circa 14 en 6 m2
- Aan de voorzijde slaapkamer van circa 11 m2.
- Volledig betegelde badkamer in blauw/witte kleurstelling voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Vanuit de badkamer toegang tot klein balkon.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 96 m2.
- Perceeloppervlakte circa 151 m2.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Nefit, 1995).
- Recht van erfpacht tot en met 15-09-2054, canon circa € 37,80 per jaar.
- De woning dient te worden opgeknapt.
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview