Waldeck Pyrmontkade 93, 2518JR DEN HAAG

Vraagprijs

€ 319.500 kosten koper

Woonopp.

94 m2

Omschrijving

Heerlijk licht en zonnig appartement INCLUSIEF eigen parkeerplaats in de parkeerkelder in de onderbouw, berging, lift en 2 slaapkamers. Op geliefde locatie in het Zeeheldenkwartier net om de hoek van de Veenkade ligt dit 3 kamer appartement op de 1e etage in een goed onderhouden complex met gezamenlijk terras.
De locatie is perfect: dichtbij het Centrum van de stad (o.a. Grote Marktstraat en Spui) met de diverse winkels, restaurants, en uitgaansgelegenheden, het Binnenhof, het Danstheater en de diverse Ministeries.
Tevens een gunstige ligging t.o.v. de winkels aan de Prins Hendrikstraat, Frederik Hendriklaan, Reinkenstraat, openbaar vervoer naar het Centraal Station en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.
Kortom, heel veel mogelijkheden in de buurt. Het appartement heeft aan de voorzijde- als aan de achterzijde vrij en weids uitzicht!

Indeling:
- Gesloten entree met bel- en brievenbustableau, hal met lift en trappenhuis;
- Entree van de woning op de 1e etage met tochtportaal en toilet met fonteintje;
- Ruime en lichte woonkamer met serre en half open keuken;
- De half open keuken is voorzien van diverse apparatuur en geeft toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting en opstelplaats voor de cv-ketel;
- 2 slaapkamers gelegen aan de galerijzijde;
- Badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993;
- Gelegen op erfpachtgrond. De canon is eeuwigdurend afgekocht;
- Berging en parkeerplaats in de onderbouw;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en dubbele ramen;
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, merk: Vaillant, bouwjaar 2010;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 166,- voor de woning, berging en parkeerplaats.
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? U kunt een eigen NVM-aankoopmakelaar inschakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en kunt u tijd, geld en zorgen besparen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite